Προς το περιεχόμενο

rurounikz

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    28
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από rurounikz

  1. Πηρα περυσι απο θωμα Sv20 combo bstock και την πρωτη βδομαδα αρχισε να κανει διακοπες , βγαζω ξαναβαζω βυσμα κιθαρας και στρωνει. Πραγμα που γινεται ομως σιγουρα ξανα μεσα στην ωρα. Long story short μετα απο μηνες που δοκιμασα καλωδια,επικοινωνησα με θωμα (μου ειπαν φταινε οι λαμπες) ανοιξα τον ενισχυτη κ βρηκα μια φισα μισο-κουμπωμενη. Απο τοτε δεν εχω κανενα θεμα.
  2. Συμφωνώ, αν λήξει να στέλνει mail αλλά μετά στέλνει και ένα ότι το έκανες!
  3. Ωραίο άρθρο. Ενδιαφέρομαι κ γω για origin 20 combo αλλά θα ήταν ωραίο να μπορούσα να τον δοκιμάσω πρώτα εδώ Θεσσαλονίκη..
  4. Χαχα , παιχνιδαρα κ μουσικαρες το game! Να σαι καλα!
  5. Και μιας κ ειναι στα ντουζενια του η σειρα Witcher κ ειχα στιχο να καθεται ,λεω ας βαλω συγχορδιες κ ας το ανεβασω youtube. Ακουω γνωμες. Ακομα παλευω με audacity να γραψω ηχο..
  6. Πως να εκθειάσεις την epiphone οταν ανεβασε τις τιμες στις κιθαρες της κατα ~50-100 ευρω
  7. Και επειδη το σχεδιασαν μηχανικοι πρεπει να μου αρεσει ο ηχος του combo dsl20 ?
  8. Aυτη τη στιγμη ειναι διαθεσιμος στο τομαν. Καμια φορα ειναι οτι να ναι κ το τομαν
  9. Μου φανηκε τερμα στα πριμα. Κ ειδικα στο gain φιζαρει. Κ το συγκεκριμενο ειχε στρωσει να φανταστεις.
  10. Σε κοβω για Dsl. Οικονομικοτατοι,αξιολογοι κ πανε κ σε μεταλ κ σε blues. Το 20αρι combo εχει μυστηριο ηχειο, το 40αρι ειναι μια χαρα. Αλλιως πας σε κεφαλη 20 μιας κ δεν εχει 40. Η bugera εχει peavy κεφαλη αλλα δυσκολα να παει blues.Κ ολες οι μεγαλες κεφαλες ειναι 100 watt. V22 k v55 ειναι καθαρα vintage ηχος .
  11. Ειχα λαβει μαιλ απο καναδα για αγγελια. Ελληνας scammer ηταν.
  12. Δεν ειμαστε ολοι στη αθηνα να τον δοκιμασουμε ομως. Ειμαι παντου
  13. Τα digital delay ,reverb που ξεφευγουν σε τιμες κανουν πολλα πραγματα,πολυ καλα κ δε εχουν ανταγωνισμο. Ακριβα μεν αλλα το αξιζουν, αποψη μου. 1 οverdrive με 3 knobs και τιμη 200 ευρω δεν το αξιζει, παλι αποψη μου. Ο Μr wampler ειναι μεγαλη ιστορια...
  14. To ειδα, δε μπορω να πω οτι με ενθουσιασε κατι. Ταλεντα εχει πολλα κ δεν ειναι ολοι "rockstars" γιατι δε θελουν ολοι τα ιδια πραγματα ουτε εχουν τις ιδιες δυνατοτητες. Περα απο τον Phil X δε θυμαμαι κανενα αλλο αξιολογο κιθαριστα.
  15. Εγω ειμαι στα 3 χρονια που ψαχνομαι κ καταληγω στο ιδιο συμπερασμα καθε φορα. Αν προκειται για OD DS Fuzz εχει σημασια να ξερεις τι Clip diode εχει κ το EQ το ακους βασικα εκτος απο τις μεσαιες που καμια φορα σε μπερδευουν. Το πως κολανε διαφορετικα gain stacks το ειδα απο ηχους D Gilmour . Πχ fuzz - T screamer - compressor. Eιχα πριν χρονια ενα proco Rat κ το πουλησα γιατι δεν ειχα ιδεα... Απο την αλλη εχω πουλησει καλυτερα πεταλια για 70 κ 80 ευρω...
  16. Αν κρινω πως για πεταλια ανω των 40 ευρω λιγα πραγματα αλλαζουν στο ηχο ( εκτος απο EQ κ Clip diodes) τοτε ,για μενα τουλαχιστον οχι. Παιρνω ενα πεταλι των 100 ευρω με EQ ποτς κ βρισκω τον ηχο στο gear μου.
  17. Βλεπω τωρα τις αγγελιες μηπως κ πεφτω τοσο εξω. Αλλα δεν. Τεσπα , καλες αγορες φιλε μου.
  18. Ο οποιοσδηποτε μπορει να διασταυρωσει αν πραγματικα ισχυει αυτο που λες ανα πασα στιγμη. Μονο 1500 ευρω ? Ευκαιρια ,αν τα βγαζεις σε ενα μηνα τα λεφτα. Ευκαιρια ναι,για τους λιγους που θελουν να διαθεσουν τοσα λεφτα σε ενα μεταχειρισμενο ενισχυτη ομως. Προσωπικα δε μαζευω gear , οτι δε παιζει συχνα φευγει.
  19. Δε μενουμε ολοι αθηνα να εχουμε τη ευχαιρια να δοκιμασουμε πληθωρα μεταχειρισμενων ομως.
  20. "Tίποτα δηλαδή που δεν μπορείς να μην ελέγξεις την ώρα που θα το δοκίμασεις." Για πολλους λογους μπορεις να παραλειψεις κατι. "Τώρα για την τιμή ποτέ δεν έχω πάρει μεταχειρισμένη κιθάρα περισσότερο από το 1/2 της τιμής της όταν είναι καινούργια " Τυχερος ή ψαχνεις ολη μερα αγγελιες. Τοπ σαιτ για αγγελιες το νοιζ, οποιος αμφιβαλει για τις τιμες στις κιθαρες ενα search. "Φυσικά γνωρίζω πολύ καλά τι θέλω και πως να το τσεκαρω." Δεν εχουμε φτασει ολοι σε αυτο το επιπεδο. Απο την αλλη δε σε ξερω για να εχω αποψη "πωλούνται λόγω... βαρεμάρας και αναζήτησης new gear οπότε είναι πρακτικά καινούργια και σε εξαιρετική κατάσταση." Διαφωνω , αλλα κλαιν. Σπανια θα βρεις ατομο να πουλαει ενυσχητη - κιθαρα ελαφρως μεταχειρισμενο σε τιμη κατω απο τα 90% καινουργιου. Κοιταω εδω κ 3 χρονια αγγελιες κ εχω ριξει γελιο με μερικες. "Bugera με κατασκευή Trabant και επιδόσεις Yugo ..τι να πω... δημοκρατία έχουμε και όλοι έχουμε δικαίωμα σε τραγικά λανθασμένες αποφάσεις " cork sniffers ,googlare το, Αν ειναι καλο ειναι καλο, η bugera σαν εταιρια επιασε με τις απομιμισεις κ εχει κ φανς πλεον. Παρολα αυτα η αγορα τρεχει,εξελισεται κ αμφιβαλω αν θα υπαρξει καποια εξελιξη στην εταιρια.
  21. O ενισχυτης μπορει να εχει απο pots που τριζουν , jack που χανουν το σημα, να κανει σκασιματα απο το πουθενα, να σβυνει οταν ζεσταινεται, εντασεις οτι να ναι απο καναλι σε καναλι.. Οι πυκνωτες στο εσωτερικο κρατανε καμια 15ετια, κ παντα εξαρταται απο το ποσο εχει παιξει. Τωρα στις κιθαρες, οι τιμες 9/10 φορες δεν συμφερουν. Το κυριως προβλημα ειναι στα φαγωμενα ταστα,καβαλαριδες για αλλαγμα ,φαγωμενες εδρες στο τρεμολο και σπανια θα βρεις προβληματα στο λαιμο πχ warp,twist κτλ.
  22. Ο V22 μονο EL 84 , οι μαμα λαμπες δεν ειχαν θεμα αλλα τις αλλαξα κ αυτες μηπως κ φυγει το κροταλισμα (rattling)προβλημα που εχουν ακομα κ καινουργια bugera combo . Οι preamp λαμπες ειναι αλλο θεμα. Προσωπικα εχω στις θεσεις V1 12ax7ΕH V2 JJ 12ax7 S, οικονομικες κ τις βρισκεις παντου. Η V 3 ειναι stock. Επειδη κ γω δεν ειχα καμια επαφη με λαμπατους πριν χρονια που τον πηρα δε θα στον συνιστουσα απο αυτης της αποψης. Εκτος αν σου αρεσουν vintage ηχοι. Κ ambient . Πες μου λιγο τι ακριβως θες να παιξεις στον ενισχυτη ? Οταν λες να παιξεις σπιτι να ξερεις πως ακομα κ channel vol 4 με μαστερ στο 4 ειναι πολυ για δωματιο κ αν μενεις σε πολη θα εχεις θεμα. Ρωτας για master volume. ΠΧ οταν εχω το μαστερ στο 3 κ το καθαρο καναλι στο 4-5 ο ηχος δεν εχει ιδιαιτερα λαμπατο ηχο. Αν βαλω clean volume στο 3 και το μαστερ στο 4-5 τοτε ο ηχος εχει περισσοτερες mid k high ενω τα μπασα χανονται λιγο. Πεφτει κ συμπιεση στο σημα. Αν εχεις το μαστερ στο 1 κ το καθαρο στο 9 ο ενισχυτης θα ακουγεται σα πεταλι ή σαν transistor. Κοιταω κ γω DSL 20 για το gain channel και μονο. Και νομιζω πως αν δεν ειχα τον bugera αυτον θα επερνα μονο κ μονο για τις ωρες που εχω φαει ψαχνοντας τον ηχο του V22. Αν ηθελα περισσοτερο headroom για καθαρο ηχο στο Marshall θα δοκιμαζα λαμπες TAd 12ax7 wa, τουλαχιστον στονV22 νομιζω πως δινει κ αλλο headroom αλλα η παραμορφωση ακουγεται πιο αδυνατη. Καθαρο καναλι V22 φερνει αρκετα σαν fender με μεσαιες ομως, Gain channel καθαρα vox ac30 ηχος. Ο 55 θα επρεπε να ειναι παρομοιος απλα οι λαμπες του δε δινουν τοσες μεσαιες κ κανει πιο fender ηχο. Προσωπικα ειχα μονο καλες συναλλαγες στο φορουμ, ολα τα πεταλια μεταχειρισμενα τα πηρα αλλα αν παρεις ενισχυτη θελει να πας να τον δοκιμασεις τουλαχιστον μια ωρα κ να δοκιμασεις τα παντα, απο pots μεχρι να παιξεις τερμα για να ζεσταθει αρκετα. Γενικα αποφευγω κιθαρες κ ενισχυτες μεταχειρισμενους. Ψαξε βιντεο να ακουσεις το dls καθαρο, πιστευω πως ο bugera θα σε ταλαιπωρησει λιγο.
  23. Σε γενικες γραμμες ναι, το combo παρουσιαζει τριγμο σε κατι φασεις αλλα τιποτα το φοβερο. Υπαρχουν πολλα βιντεο στο ΥΤ για να ακουσεις ηχο. Ειναι γενικα μεσ τα πριμα σαν ηχος.Και το stock turbosound κανει αρκετο καιρο για να στρωσει πραγμα που προσωπικα με χαλασε. Οι preamp λαμπες στον δικο μου ηταν ,η μια τερμα στα πριμα κ η αλλη μεσα στο θορυβο.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου