Προς το περιεχόμενο

redeemer

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    20
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από redeemer

  1. Κανείς δεν είπε ότι είσαι ο op. Απλά απάντησα στην ερώτηση σου :)
  2. Το budget σου εσύ το ξέρεις, τώρα όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, γνώμη μου είναι ναι κοιτάξεις να έχει i7, ryzen 3700 η έστω i5 επεξεργαστή (όσο πιο πρόσφατης γενιάς γίνεται), τουλάχιστον 8gb ram και ssd δίσκο. Όπως είπα και παραπάνω, δίσκος και μνήμη αναβαθμίζονται, οπότε ο καλύτερος δυνατός επεξεργαστής αποτελεί προτεραιότητα.
  3. Αυτό. Αργά η γρήγορα θα μπει στη διαδικασία να χρησιμοποιήσει plugins, και εκεί αν πάει με κακό επεξεργαστή θα έχει πρόβλημα. Επίσης είναι και θέμα legacy value, επεξεργαστή δεν θα μπορεί να αλλάξει στο μέλλον, και ούτε να επεκτείνει το "προσδόκιμο" ζωής του υπολογιστή.
  4. Αν το θες αποκλειστικά για τη δουλειά που περιγράφεις, ναι. Δώσε τη μεγάλη έμφαση στον επεξεργαστή (και στη μνήμη σε δεύτερη φάση, αλλά αυτή στη περίπτωση που φανεί λίγη αναβαθμίζεται- ο επεξεργαστής όχι.)
  5. Ναι εκ παραδρομής δεν το ανέφερα, έχετε δίκιο. Μιλάμε για μουσική με κύριο σημείο αναφοράς post punk/new wave, τώρα από εκεί και πέρα όσο πιο ευέλικτο τόσο το καλύτερο! Το radias ηχητικά μου αρέσει, απλά θέλω κάτι πιο compact για performance. Ωραία engine πάντως.
  6. Έχοντας αποκλείσει το Mininova λόγω ασυμβατότητας το ήχου του με τα γούστα μου (πραγματικά προσπάθησα να μου αρέσει, αλλά δεν..) έχω καταλήξει ανάμεσα στα MicroKorg (xl) ή Roland Jd-xi. Έχοντας κάνει την έρευνα μου γνωρίζω ότι το Roland έχει περισσότερα features (αν και πολύ κατώτερο αισθητικα κατά εμέ), άλλα θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που να έχει hands on εμπειρία με κάποιο από αυτά. Τέλος, αν υπάρχει κάποια αντιπρόταση κάτω από 500€ φυσικά θα με ενδιέφερε, ευχαριστώ!
  7. Απόλυτα λογικό και επιτυχημένο ντιλ. Βρισκόμαστε σε μια αγορά που η έννοια του δίσκου έχει κατακερματιστεί και ο καλλιτέχνης εισπράττει υποδιαιρέσεις του cent από το κάθε στριμ του εκάστοτε κομματιού του. Αν συνυπολογισουμε ότι ο Ντίλαν κοντεύει 80, καθώς και το ποσο δύσκολη διαδικασία μπορεί να γίνει η κατανομή των μερισμάτων σε κληρονόμους, είναι απόλυτα λογικό.
  8. Ανέκαθεν υπήρχε θέμα με τις μεταφορικές στην Ελλάδα. Εμπειρίες άσχημες, είτε προσωπικές είτε γνωστών παρά πολλές: Προϊόντα να φτάνουν διαλυμένα (δε θα ξεχάσω τη τηλεόραση που είχα παραγγείλει πριν δύο χρόνια, όταν την άνοιξα ρώτησα το μεταφορέα πως ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ να τη διαλύσουν τόσο ευρηματικά), Οι ίδιοι οι υπάλληλοι που είναι εκ των αγενεστερων επαγγελματιών που έχω συναναστραφεί, Οι ημερομηνίες και ώρες παραδόσης που είναι θαύμα αν θα ανταποκριθούν στη πραγματικότητα και η λίστα δεν έχει τελειωμο. Με τα δεδομένα που έχει θέσει το λοκνταουν όμως, πρέπει να ανοίξει μια νέα συζήτηση για τις εν λόγω εταιρείες. Επειδή από το πουθενά έχουν καταφέρει να στήσουν ένα ολιγοπώλιο, όλα τα προαναφερθέντα άσχημα έχουν οξυνθεί τραγικα. Δεν είναι δυνατόν δέμα που βρίσκεται στο δίκτυο τους εδώ και μια εβδομάδα να μην έχει ακόμη παραδοθεί, ή να μην έχουν επαρκές προσωπικό στα κέντρα παραλαβής, ενώ θησαυριζουν εν μέσω πανδημίας. Προσωπικά έχω σταματήσει να αγοράζω από καταστήματα που συνεργάζονται με acs, προτιμώ αυτά που στέλνουν με γενική ταχυδρομική.
  9. Η οποία προσπάθεια να μπουν ανθρώπινες ζωές στο ζυγι, ήταν ιστορικά γνώρισμα φασιστικών καθεστώτων. Ευτυχώς τα αντανακλαστικά του κόσμου ήταν αυτά που έπρεπε απέναντι στη δήλωση του Τσόκλη.
  10. Τι εντυπώσεις έχεις από τη strat style vintage; Η v100 που πήρα πρόσφατα είναι πολύ ευχάριστη στο παίξιμο, ισχύει και σε αυτή την περίπτωση;
  11. Τότε κανένα προβλημα, go for it. Απλά να ελέγξεις την κατάσταση της βελόνας, για το ενδεχόμενο να χρειάζεται αντικατάσταση.
  12. Επί της ουσίας είναι ο προενισχυτης στον οποίο θα συνδέσεις το πικάπ. Το είδος του phono είναι σε άμεση σχέση με το είδος της κεφαλής που θα φοραει το πικάπ (συνήθως Μoving magnet/moving coil). Τα Kenwood γενικά είναι χλιαρά μοντέλα. Καλύτερα να μεζεψεις κάτι παραπάνω και να πάρεις κάτι σε αυτά που ανέφερα πιο πριν, η γιατί όχι και κάποιο καινούριο project με καλύτερη κεφαλή.
  13. Εγώ θα σου έλεγα να ψαχτεις με τα κλασικά μεταχειρισμένα thorens, dual και lenco. Επίσης τι phono χρησιμοποιείς;
  14. Αυτό ακριβώς, θέλω να υπάρχει μια σχετική ευελιξία, δε μιλάμε για μέταλ, αλλά να μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς μέχρι το περιστασιακό hard rock. Ίσως η εναλλακτική που προτείνεις για ac2 neck/ac4 bridge να είναι κοντά σε αυτό που θέλω. Με τα switches και το input jack είχες κάποιο θέμα; Γιατί διαβάζω αρκετά σχόλια που προτείνουν αντικατάσταση σε βάθος χρόνου.
  15. Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση! Έψαξα αρκετά reviews και διάβασα και δύο πράγματα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, και νομίζω ότι θα είναι καλός ο συνδυασμός rocksong σε bridge και alnico II σε neck. Οι παραγγελίες γίνονται κατευθειαν από τη σελίδα της tonerider έτσι; Pots θέλω να αλλάξω στα πλαίσια του 50s rewiring, έχω ακούσει σε epiphone lpnτη διαφορά και με ειχε αφήσει πολυ ικανοποιημένο .
  16. Καλησπέρα, Βρήκα σε πολύ καλή τιμή μια v100 twr, και μπορώ να πάω ότι στα χρήματα της είναι πολύ τίμια les paul clone. Σκέφτομαι να ρίξω και κάτι τις προς κάποια αναβάθμιση, συγκεκριμένα σε μαγνήτες και pots. Έχω ακούσει σε gibson les paul τους seth lovers που είναι εξαιρετικοι ως προς τη κατεύθυνση που θέλω, αλλά είναι εκτός του price range μου.. υπάρχει κάποιο σετ που να προσεγγίσει τον ήχο τους σε πιο προσιτή τιμή; Επίσης, σχετικά με τα pots, εχω διαβάσει για τα cts που είναι η go to επιλογή για αναβάθμιση σε les pauls, όμως διαπιστωσα πως υπάρχει ζήτημα με το μέγεθος τους και δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να επέμβω στο σώμα του οργάνου. Υπάρχει κάτι σε εναλλακτική;
  17. Σας ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις! Πάντως στο gretsch talk διαβάζω πως οι streamliners με bigsby δέχονται την compton κανονικά. Οπότε σε πρώτο χρόνο κοιτάω για μαγνήτες ( αν δεν μου κάνουν οι στοκ ) και βλέπουμε
  18. Καταρχάς, πριν μπούμε καν στο ακουστικό μέρος , η κιθάρα είναι πανέμορφη . Έχεις κάνει και άλλες "επεμβάσεις", πέρα από τη γέφυρα; Όντως η διαφορά του ήχου σε βιντεακια που έβαλα να ακούσω είναι τεράστια! Διάβασα και τα threads στο gretsch talk που παρέθεσες, πολύ ψωμί και εκεί, με καλυψες πλήρως. Απλά επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με DYI καταστάσεις πάνω στην κιθάρα, αν παραγγείλω γέφυρα και μαγνήτες , υπάρχουν επαγγελματίες που αναλαμβάνουν τέτοιες αντικαταστάσεις στην Ελλάδα;
  19. Μετά από χρόνια σε βαρύτερους ήχους με Washburn και ibanez , θέλω να προσθέσω μια semi - hollow κιθάρα στη.. "συλλογή". Μετά από τη σχετική έρευνα, κατέληξα στις G2622 και 2655 της Gretsch (το budget είναι κοντά στα 500Ε ). Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω, είναι κατά πόσο εύκολα είναι τα upgrades στα συγκεκριμένα μοντέλα , έχω διαβάσει για τους tv jones κι τους filtertrons που φοράνε τα πιο ακριβά μοντέλα, στις streamliners η εγκατάσταση είναι εύκολη; Επίσης, τι άλλο θα μπορούσα να "πειράξω" πάνω της μελλοντικα, ώστε να βελτιώσω το συνολικό ηχητικό αποτέλεσμα ;
  20. redeemer

    80s New Wave Melodic Jam by Stel Andre

    Πολύ καλό , εκεί κοντά στο δεύτερο λεπτό ειδικά ... Και η κιθάρα κόσμημα !
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου