Προς το περιεχόμενο

JDask

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από JDask

  1. Τα καταφερα! Τελικα ειναι η ρυθμιση της καρτας μου πρεπει να μην ειναι τσεκαρισμένο το loopback!
  2. Εχω αυτο το θέμα με το μετρονομο που ηχογραφηται και στο cubase και στο garageband πως το φτιαχνω;
  3. Ναι το τσέκαρα αλλα πλεόν δεν εχει αυτη την επιλογή.
  4. Γεια χαρα!! Εχω αρχισει και επεξεργαζομαι το Garageband αλλα οταν παω να ηχογραφήσω με μετρονόμο αυτος καταγράφετε κανονικά μεσα στο κομμάτι εγω θελω μονο στα ακουστικα να τον ακούω και δεν μπορω να βρω πως γινεται να βγαινει μονο στα ακουστικα! Ευχαριστω!
  5. Σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!! Κι εγώ αυτό κατάλαβα με τα στερεο την είχα την την συγκεκριμένη κάρτα που μου έστειλες αλλά πλέον έχω μόνο την Steinberg. Αυτο που είπες με την έξοδο τον ακουστικών είναι λύση; αν μπορείς δώσε μου πληροφορίες για το πως γίνεται. ευχαριστω!!
  6. Καλησπέρα στην ομάδα. Μια ερώτηση μήπως κάποιος είναι γνώστης. Εχω αγορασει την παραπανω κάρτα ήχου για ηχογράφηση και τη δοκίμασα και στο traktor αν γινεται να την χρησιμοποιησω σαν έξοδο σε ηχεια και ξεχωριστά να μπορω να ακουω το επόμενο τραγουδι απο τα ακουστικα και δεν έχω βρει άκρη γινεται η το ενα η το άλλο.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου