Προς το περιεχόμενο

jkidd13

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Μπουζούκι
  • Day job
    ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  • Τόπος
    ΑΘΗΝΑ

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή jkidd13

0

Φήμη

  1. Καλημέρα στην παρέα, θέλω να πάρω μια ηλεκτροακουστική,με κόστος γύρω στα 250-300€. Με ενδιαφέρει κυρίως να είναι άνετη στο παίξιμο,μαλακή,με χαμηλό action,και να συνδυάζεται με ωραίο ήχο, στα μέτρα του δυνατού για αυτή την κατηγορία. Έπαιζα για χρόνια με μια Ibanez AEG 8 η οποία ήταν πολύ άνετη,έκανα μετάβαση σε μια Sigma DME+ αλλά ηταν κουραστική για τα δεδομένα μου,(παίκτης μπουζουκιού κυρίως,δεν είμαι ιδιαίτερα προπονημένος στην κιθάρα) και την έδωσα,οπότε πάω για άλλη. Οποιος φίλος μπορεί να μου προτείνει κάποια μοντέλα για να δώ, θα με βοηθήσει. Επίσης θα ήθελα και γνώμη για την Epiphone EJ 200 CE. Eυχαριστώ.
  2. Να φανταστώ οτι δεν υπάρχει κίνδυνος λόγω του οτι θα τρυπηθεί το ξύλο...
  3. Καλημέρα στο φόρουμ, με μια ερώτηση...Η ηλεκτροακουστική μου δεν έχει διπλή υποδοχή για να μπεί ζώνη,έχει το κλασικο στο τέλος του σκάφους,αλλά δεν έχει στο πάνω μέρος,θέλει δηλαδή ζώνη η οποία θα δένει ψηλά στις χορδές.Το θέμα είναι ο συγκεκριμένος τρόπος δεσίματος δεν με βολεύει.Υπάρχει τρόπος να μου βάλει κάποιος μάστορας μια αντίστοιχη μεταλλική υποδοχή για τη ζώνη και στο πάνω μέρος του σκάφους,ωστε να χρησιμοποιώ την κλασική ζώνη?
  4. Ευχαριστω για τις απαντησεις αρχικα,αλλα εγω που εχω θεμα στα πρωτα ταστα,και στις ελευθερες,πρεπει να ισιωσω η να κανω κουρμπα στο μπρατσο??
  5. Επομένως γυρνώντας δεξιόστροφα το αλεν , σηκώνονται οι χορδές, ενώ αριστερόστροφα χαμηλώνουν?
  6. Καλησπέρα σε όλους,πρώτο ποστ εδώ, παρότι παρακολουθώ πολύ καιρό της αγγελίες. Αγόρασα την Παρασκευή μια ηλεκτροακουστική Sigma απο τον Νακα,την οποία ο πωλητής εκεί μου χαμηλώσε με το αλεν οσο πήγαινε χωρίς να τρίζει-βέβαια ένα μικρό,ελάχιστο τρίξιμο το άκουγες,αλλα δεν υπήρχε κάνενα πρόβλημα στον ήχο.Επαιξα το ΣΚ και όλα καλα,ωστόσο χθες που την έπιασα λίγο,το τρίξιμο είχε χειροτερέψει κατα πολύ.Στα πρώτα τάστα δε,στην σολ και τη λα,πολλές φορές βγαίνει τζούφιος ο ήχος,ενω και τα ακορντα δεν ακουγονται καλα. Τι μπορεί να έπαθε μεσα σε μια μέρα?Υπάρχει περίπτωση να επιρρεάστηκε τόσο πολύ απο τον καιρό και την υγρασία?Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου