Προς το περιεχόμενο

D'Ailleurs

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    624
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    5

Ότι δημοσιεύτηκε από D'Ailleurs

  1. φυσικά τα εκτιμάω, δεν είναι τόσο το οικονομικό όσο το γεγονός ότι μου δίνεται η ευκαιρία να βλέπω και να φροντίζω λίγο τους γέρους μου. + το γεγονός ότι όσο μαζοχιστικό φαίνεται οι ίδιοι με πρήζουν για αυτά.
  2. Νέες ανανεωμένες Polara σε προσιτές τιμές επιτέλους και σε πιο μοντέρνα design: κλίκ εδώ. μεταξύ των οποίων και αυτό το μωράκι: εδώ με προσοχή για τους καρδιοπαθείς!
  3. Εγώ μένω κοντά στους γονείς μου. Γενικά είναι καλή ιδέα να είσαι σε μια απόσταση έως 300 μέτρα από το πατρικό για διάφορους λόγους: Έχεις υπό έλεγχο τους γέρους ώστε να ξέρεις τι κάνουν στη τρίτη ηλικία και φροντίζεις να είναι καλά. Πας τα άπλυτα για πλύσιμο. Παίρνεις φαγητό. Άμα λάχει έρχεται η μαμά να πατήσει έξτρα σφουγγάρισμα ενώ της έχεις πει διακόσιες φορές ότι καθαρίζεις εσύ. Συνήθως είναι απόκεντρο οπότε έχεις τα προτερήματα του κέντρου χωρίς τα μειονεκτήματα. Ιδανικά θα ήθελα να έμενα σε μονοκατοικία ή προσφυγικό αλλά δε παίζει δυστυχώς.
  4. ψάχνω στο προτοφόλι για την εναλλακτική πένα.
  5. δες και βίντεο υπάρχουν πολλά. Φυσικά δεν είναι η επιτομή του guitarmaking αλλά για την τιμή φαίνονται τίμιες.
  6. τσέκαρε τις west creek που μόλις ανέβασα και νομίζω θα ξεχάσεις τις harley benton.
  7. Πανικός έχει γίνει με αυτές τις κιθάρες που πάντα φαίνεται να μην είναι σε απόθεμα. Η flying V Cerberus είναι λουκούμι. Δείτε εδώ ομορφιές: https://www.amazon.com/stores/WestCreekGuitars/page/954DE8D5-9E42-4CD7-B684-6F1A3119155E?ref_=ast_bln
  8. την victory plus που είναι μαόνι την ζαχαρώνω και εγώ.
  9. τολμάει η Vintage με την νέα της σειρά: https://vintageguitarsrus.com/collections/new-revo-series https://www.jhs.co.uk/collections/vintage
  10. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι σε κατάστημα ηλεκτρονικών. Για την ακρίβεια δεν βρίσκω και καταστήματα ηλεκτρονικών, σε ένα δύο που πήγα δεν είχανε και δεν ξέρανε που να με παραπέμψουν. Ούτε στο πράκτικερ είχε. Αν ξέρετε κανένα στη περιοχή Πειραιάς - Κερατσίνι - Νίκαια - Δραπετσώνα - Αιγάλεω θα το εκτιμούσα.
  11. Ναι τέτοιο έχει. Αν είναι θα το βγάλω φωτογραφία και θα πάω σε κατάστημα ηλεκτρονικών.
  12. Ξέρει κανείς πως να βάλει κάποιος "κανονικούς" μαγνήτες σε epiphone με μαγνήτες που έχουν τη βάση "quick connect"; Χρειάζεται αλλαγή όλων των ποτεσιόμετρων ή με μια μικρή τροποποίηση από πχ ηλεκτρονικό μπορείς να βάλεις την υποδοχή quick connect στο νέο μαγνήτη!
  13. 920D pickups: https://920dcustom.com/collections/pickups Habanero pickups: https://www.groverjackson.com/pickups.html Madlove pickups: https://www.madlovepickups.com/ Tyson tone pickups: https://tysontone.com/ Zead pickups (Ιταλία) : https://www.facebook.com/zeadpickups/ Dirthaller pickups: https://www.instagram.com/dirtthaller.pickups/ RJK pickups: https://rjkelectronics.com/product-category/rjk-electronics/pickupsets/
  14. έχουν κάνει εδώ και 10+ χρόνια γερό comeback με αρκετές κυκλοφορίες όλες ιδιαίτερα ποιοτικές. Φυσικά δεν πιάνουν την έμπνευση των 70ς αλλά και πάλι ακούγονται πολύ πιο εμπνευσμένοι από αρκετούς εκεί έξω, ειδικά δε σε ένα δύσκολο είδος.
  15. Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ πέραν του νέου δίσκου των Eloy Frank Borneman πλέον 80 χρονών.
  16. Δεν έχω ιδέα ποιοί είναι οι Film Noir Quartet όμως σήμερα βρήκα κοντά στη δουλειά μου στη Λεωφόρο Αθηνών ένα σκασμό αντίτυπα από το CD τους, όλα σφραγισμένα, πεταμένα, μερικά κιόλας με τιμή πάνω (€19). Ως αποτυχημένος ερασιτέχνης μουσικός που είμαι μου φάνηκε κρίμα ένα μουσικό έργο (έστω και μακρυά από τα δικά μου ακούσματα αν και τώρα που το ακούω είναι ιδιαίτερα αξιόλογο) να πετιέται έτσι οπότε τα μάζεψα. Θερμή παράκληση, αν διαβάζει κάποιος από τα μέλη της μπάντας (Μαρία Ρεμπούτσικα, Ανδρέας Συμβουλόπουλος, Θανάσης Σοφράς και Γιάννης Ρούσσος) ή κάποιος γνωστός τους που μπορεί να τους ενημερώσει και θέλει τα CD (μια γεμάτη σακούλα) ας στείλει μήνυμα να δούμε πως θα γίνει. Αν δεν βρεθεί κανένας θα τα αφήσω στη βιβλιοθήκη των άστεγων να τα πουλήσουν αυτοί σε όποιον ενδιαφέρεται. Αυτά
  17. όχι σήμερα, τρώω νωρίς πριν τις οκτώ.
  18. ήρθανε τα νέα μοντέλα!!! Κλίκ εδώ για να τα δεις!
  19. έφαγα κρέμα στεργίου με στέβια για βράδυ.
  20. μόλις μου ήρθε μήνυμα για δέμα στα ελτά! Το θέμα είναι ότι δεν έχω παραλάβει κάτι, χώρια που πήγε αυτόματα στα ανεπιθύμητα. Επίσης μια φορά ανά κάποιες μέρες μου έρχεται και mail για τον λ/σμό μου στη microsoft ότι έχει περίεργη δραστηριότητα, φυσικά spam. Είχα και την ιστορία με το e-food που είχα γράψει εδώ πριν κάποια χρόνια. Γενικά αυτά με έχουν κάνει ιδιαίτερα τεχνολογικοφοβικό και συντηρητικό με την χρήση της τεχνολογίας. Ξέρω ότι δεν έχει λογική βάση αυτό, δεν είναι δλδ προσωπική επίθεση αλλά πλέον με επηρεάζει κάπως άσχημα.
  21. εγώ αγαπάω laney, έχω τον irt15 είναι πολύ καλός ενισχυτάκος. Δύσκολα θα τον άλλαζα. Νομίζω δε ότι το μοντέλο που κυκλοφορεί σαν rack είναι τρελό value for money.
  22. τσίμπα μια jet ή vintage les paul και κάνε μόντες.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου