Προς το περιεχόμενο

D'Ailleurs

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    624
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    5

Αναρτήσεις από D'Ailleurs

  1. 33 λεπτά πριν, LK είπε

    Να τα εκτιμάς αυτά (προφανώς το κάνεις).

    Εμένα αυτά που στοιχίζουν 400,00 + ευρώ τον μήνα. 

     

    φυσικά τα εκτιμάω, δεν είναι τόσο το οικονομικό όσο το γεγονός ότι μου δίνεται η ευκαιρία να βλέπω και να φροντίζω λίγο τους γέρους μου. + το γεγονός ότι όσο μαζοχιστικό φαίνεται οι ίδιοι με πρήζουν για αυτά.

    • Συμφωνώ 1
  2. Εγώ μένω κοντά στους γονείς μου. Γενικά είναι καλή ιδέα να είσαι σε μια απόσταση έως 300 μέτρα από το πατρικό για διάφορους λόγους:

    1. Έχεις υπό έλεγχο τους γέρους ώστε να ξέρεις τι κάνουν στη τρίτη ηλικία και φροντίζεις να είναι καλά.
    2. Πας τα άπλυτα για πλύσιμο.
    3. Παίρνεις φαγητό.
    4. Άμα λάχει έρχεται η μαμά να πατήσει έξτρα σφουγγάρισμα ενώ της έχεις πει διακόσιες φορές ότι καθαρίζεις εσύ.
    5. Συνήθως είναι απόκεντρο οπότε έχεις τα προτερήματα του κέντρου χωρίς τα μειονεκτήματα.

    Ιδανικά θα ήθελα να έμενα σε μονοκατοικία ή προσφυγικό αλλά δε παίζει δυστυχώς.

    • Like 1
  3. Στις 19/2/2024 στις 6:35 ΜΜ, LK είπε

    Με βάσει τα παραπάνω και θα μιλήσω για τελευταία φορά, και μετά θα σωπάσω για πάντα. 😁

    ΔΕΝ χρειάζεται καν να μου απαντήσεις.

    Απλά σκέψου το κυρίως κάντο εικόνα! 😄

     

    Άρα θες μια μετολοκιθάρα (και πολύ καλά κάνεις) , για την ποζεριά (και πολύ καλά κάνεις), αν παίξετε μια φορά την εβδομάδα (και πολύ καλά θα κάνετε) ....δέκα τραγούδια (πολύ καλά θα κάνετε).

    Έχεις μπάτζετ (με βάση το ποστ σου 766 € ).

     

    Με ακόμα 43 ευρώ κοίτα τί παίρνεις.

    Αλλάζεις κιθάρα μετά από κάθε τραγούδι....και στο τέλος της σαιζόν....τις σπας και τις καις στη σκηνή.😜

    Με ευχαριστείς μετά 😆

    1.jpg

    2.jpg

    3.jpg

    4.jpg

    6.jpg

    7.jpg

     

    την victory plus που είναι μαόνι την ζαχαρώνω και εγώ.

    • Συμφωνώ 1
  4. τολμάει η Vintage με την νέα της σειρά:

     

    Παράθεση

    Created in conjunction with world-renowned British guitar builder and designer Alan Entwistle, the Vintage® REVO Series™ of Retro Vintage Originals™, brings a quirky, indie edge to the party with guitars and basses in offset, traditional, semi-acoustic and über cool unique styles.

    If you’re looking for something different from the norm, Vintage REVO is it!

    With international retro themes, sympathetically conceptualised by this master designer, REVO has beautiful big bodied semi-acoustic guitars and basses, custom re-styled classics, thinlines and solid bodies. If multi-switching and endless tone’s your thing REVO has it in abundance. Superbly crafted from excellent tonewoods and available in a range of stunning finishes, highly spec’d with Wilkinson® hardware, Graph Tech® nuts, all Vintage REVO models, exclusively feature custom designed Entwistle pickups for extreme tone and output.

     

    https://vintageguitarsrus.com/collections/new-revo-series

     

    https://www.jhs.co.uk/collections/vintage

    • Like 1
  5. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι σε κατάστημα ηλεκτρονικών. Για την ακρίβεια δεν βρίσκω και καταστήματα ηλεκτρονικών, σε ένα δύο που πήγα δεν είχανε και δεν ξέρανε που να με παραπέμψουν. Ούτε στο πράκτικερ είχε. Αν ξέρετε κανένα στη περιοχή Πειραιάς - Κερατσίνι - Νίκαια - Δραπετσώνα - Αιγάλεω θα το εκτιμούσα.

  6. Ξέρει κανείς πως να βάλει κάποιος "κανονικούς" μαγνήτες σε epiphone με μαγνήτες που έχουν τη βάση "quick connect"; Χρειάζεται αλλαγή όλων των ποτεσιόμετρων ή με μια μικρή τροποποίηση από πχ ηλεκτρονικό μπορείς να βάλεις την υποδοχή quick connect στο νέο μαγνήτη!

  7. 1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε

    Υπάρχουν ακόμα αυτοί?🤔 Τους είχα αφήσει δισκογραφικά εκεί στις αρχές των '90s αν θυμάμαι καλά, γιατί δεν ακούγονταν πλέον, τουλάχιστον για τα γούστα μου. Το παραπάνω τραγούδι παραείναι flat για Eloy, παραείναι flat γενικώς θα έλεγα. Τουλάχιστον δεν ενοχλεί τα αυτιά, κάτι είναι κι αυτό στην σημερινή εποχή.

     

    έχουν κάνει εδώ και 10+ χρόνια γερό comeback με αρκετές κυκλοφορίες όλες ιδιαίτερα ποιοτικές. Φυσικά δεν πιάνουν την έμπνευση των 70ς αλλά και πάλι ακούγονται πολύ πιο εμπνευσμένοι από αρκετούς εκεί έξω, ειδικά δε σε ένα δύσκολο είδος.

    • Like 4
  8.  

     

    Δεν έχω ιδέα ποιοί είναι οι Film Noir Quartet όμως σήμερα βρήκα κοντά στη δουλειά μου στη Λεωφόρο Αθηνών ένα σκασμό αντίτυπα από το CD τους, όλα σφραγισμένα, πεταμένα, μερικά κιόλας με τιμή πάνω (€19). Ως αποτυχημένος ερασιτέχνης μουσικός που είμαι μου φάνηκε κρίμα ένα μουσικό έργο (έστω και μακρυά από τα δικά μου ακούσματα αν και τώρα που το ακούω είναι ιδιαίτερα αξιόλογο) να πετιέται έτσι οπότε τα μάζεψα.

     

    Θερμή παράκληση, αν διαβάζει κάποιος από τα μέλη της μπάντας (Μαρία Ρεμπούτσικα, Ανδρέας Συμβουλόπουλος, Θανάσης Σοφράς και Γιάννης Ρούσσος) ή κάποιος γνωστός τους που μπορεί να τους ενημερώσει και θέλει τα CD (μια γεμάτη σακούλα) ας στείλει μήνυμα να δούμε πως θα γίνει. Αν δεν βρεθεί κανένας θα τα αφήσω στη βιβλιοθήκη των άστεγων να τα πουλήσουν αυτοί σε όποιον ενδιαφέρεται.

     

    Αυτά 😅

    • Like 3
    • Συμφωνώ 1
  9. μόλις μου ήρθε μήνυμα για δέμα στα ελτά! Το θέμα είναι ότι δεν έχω παραλάβει κάτι, χώρια που πήγε αυτόματα στα ανεπιθύμητα. Επίσης μια φορά ανά κάποιες μέρες μου έρχεται και mail για τον λ/σμό μου στη microsoft ότι έχει περίεργη δραστηριότητα, φυσικά spam. Είχα και την ιστορία με το e-food που είχα γράψει εδώ πριν κάποια χρόνια. 

     

    Γενικά αυτά με έχουν κάνει ιδιαίτερα τεχνολογικοφοβικό και συντηρητικό με την χρήση της τεχνολογίας. Ξέρω ότι δεν έχει λογική βάση αυτό, δεν είναι δλδ προσωπική επίθεση αλλά πλέον με επηρεάζει κάπως άσχημα. 

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου