Προς το περιεχόμενο

Βραδύπους

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    47
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Πνευστά
  • Day job
    _
  • Τόπος
    _

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Βραδύπους

19

Φήμη

  1. Γεια σας, ψάχνω ιστοσελίδες με μεταχειρισμένα μουσικά όργανα στην Ολλανδία για να ικανοποιήσω την εμμονή μου. Όχι, το σενάριο είναι το εξής: η φίλη βγήκε Ολλανδία και δεν μπορούσε να πάρει μαζί της την κιθάρα. Από το να αγοράσω σκληρή θήκη για να την στείλω(εύθραυστα δέματα;) + μεταφορικά, είναι καλύτερα να ψάξω το νόιζ της Ολλανδίας και να της προτείνω, κάτι προσωρινό για να εξασκείται μέχρι να γυρίσει. Προς το παρόν χάζεψα στο φβ, κάποιο maarkplats.nl και αυτό https://muziekinstrumenten.tweedehands.net/gitaren/ Υπάρχετε πολλοί στην Ολλανδία, οπότε σίγουρα θα ξέρετε κάτι, ίσως ακόμη και κατάστημα με μεταχειρισμένα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Βραδύπους

    On Line Jamming??

    Καλημέρα, Για το jamtaba: δεν είναι παλιό το πρόγραμμα, η ανάπτυξή του είναι ενεργή, η τελευταία έκδοση βγήκε πριν 10 μέρες. Είναι μια εφαρμογή για να συνδέεσαι και να παίζεις στους σέρβερ ninjam χωρίς να τρέχεις το Reaper. Αν δουλεύεις στο reaper, μπορείς να βάλεις το plugin τους, αν όχι μπορείς να βάλεις το JamTaba. Για το latency: αν κατάλαβα καλά, δεν προσπαθεί να το μειώσει, αλλά να το κάνει σταθερό και προβλέψιμο. Για το hardware: χρειάζεσαι μια κάρτα ήχου για να περάσεις στον υπολογιστή το όργανό σου. Από απαιτήσεις δεν έχω βρει κάτι σχετικό. Υπάρχει κι αυτή η συζήτηση στο φόρουμ: https://www.noiz.gr/community/forums/topic/58926-%CE%B5%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%BC/page/2/
  3. Μμμμ... Θες να δοκιμάσουμε μαζί; Θα δοκιμάσω το jamtaba που είναι το standalone, σε λίνουξ. Στείλε μου σε πμ τι πρέπει να βάλω.
  4. @panorios Όπως το δούλεψες το πρόγραμμα, βολεύει το νίντζαμ για πρόβες; Το σκεφτόμουν σήμερα να στήσω-αν μπορέσω- νίντζαμ σέρβερ για τέσσερις.
  5. Για το κόψιμο του μπουκαλιού... Δεδομένου ότι το γυαλί θα σπάσει στο λεπτότερό του σημείο, πήρα έναν κόφτη γυαλιού και έξυσα στο ύψος που ήθελα να κοπεί κι ύστερα, πάνω από τον νιπτήρα, μία βραστό νερό μία κρύο της βρύσης μέχρι να σπάσει. Τέλος, το γυάλισα με σμιριγδόχαρτο για να μην κόβει. Βέβαια, ο κόφτης γυαλιού έκανε 9€ και δεν νομίζω ότι ήταν απαραίτητος, αν και δεν ξέρω με τι άλλο σημαδεύεις το γυαλί. Αργότερα είδα ένα βίντεο όπου έδενε μια σακούλα στο μπουκάλι και απλά το έσπαγε στο τσιμέντο και του έμενε ο λαιμός.
  6. Στις επιφάνειες ζει λίγες ώρες: και αυτό: Επίσης, οι φορείς προειδοποιούν: Προσοχή! Μην κολλήσετε, θα επιβαρύνετε το συστημα υγείας της χώρας μας.
  7. Ωχ, καλά, σε αδίκησα σε αυτό που είπα με τους στίχους, έχασα όλη την υπόθεση επειδή μόνο άκουγα το βίντεο, δηλαδή πραγματικά στο πρώτο κομμάτι έβγαζες αυτή την ματαιοδοξία του «πρωταγωνιστή» και τώρα έχουν και λογική οι τίτλοι και οι στίχοι («ποιός είναι ξαφνικά αυτός ο Πέτρος;;;»). Το γράφεις κάτω από το βίντεο, αλλά επειδή δεν βρήκα την περίληψη της ιστορίας στην περιγραφή, δεν του έδωσα παραπάνω σημασία και το άφησα να παίζει. Οπότε, αυτό· ήταν ωραία μουσική και δε λέει να την περάσεις κοιτώντας γράμματα στην οθόνη. Για 'μένα χάνεται η περιγραφή της υπόθεσης, θα την πετούσα από κάτω να υπάρχει και σε κάποιο σχόλιο.
  8. Ωπ, ωραίος. Το μουσικό πριόνι, τα ηλεκτρονικά και η κιθάρα, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ σαν ατμόσφαιρα. Να ξέρεις, δεν είμαι ειδικός, ας πούμε στο «Μαύρο» με χάνεις, αλλά στο 25ο λεπτό που μπαίνει θέρεμιν κι ύστερα κιθάρα με ξαναβρίσκεις. Στο «παραμύθι» ήμουν «ίιιχ, όχι αυτή τη συγχορδία» μέχρι που μπαίνει αλλοπρόσαλλη η κιθάρα, καλά, δεν μου άρεσε και η φωνή σε αυτό. Ε, στιχουργικά, μάλλον μου βγάζει μια απλοϊκότητα, δεν μου έλεγε πολλά,μπορεί απλά να μην μου άρεσαν οι φωνές -πλην της απαγγελίας. +353.000 για το ομότιτλό σου. Βλέπω ένα κομμάτι έχεις ανεβάσει πρόσφατα,καλή επιτυχία στα επόμενά σου. edit: α,έχασα την περίληψη που ήταν μέσα στο βίντεο, γι' αυτό θα έχασα τη συνοχή της ιστορίας.
  9. Μου φαίνεται ότι έχει αραχνοδακτυλία.
  10. Kdenlive με τα χίλια, πρόσθεσέ το στη λίστα, εκεί, πάνω από το Shotcut και κάτω από το Lightworks...
  11. Το ρε είναι κόκκινο και το ντο# είναι κτικιάρικο, κίτρινο,επίσης το 4 είναι κόκκινο και το 2 κίτρινο, αλλά πώς ξέρουμε ότι δεν οφείλεται σε κάποιο παιδικό βιβλίο με εικόνες και χρώματα; Το μί ύφεση είναι νομίζω άσπρο ή στο χρώμα της διαφανούς μάσκας θαλάσσης(είναι περισσότερο σαν ποιότητα παρά σαν χρώμα), παρ'όλ'αυτά η σι μείζονα συγχορδία(με εναρμόνιο ρε#-μιΥ) είναι ενίοτε γρασιδί. Έχω διαβάσει το άλλο όμως για το απόλυτο αυτί, ότι παίζει ρόλο το πως ονομάζεις τη νότα γιατί ο εγκέφαλος πιάνει μόνο το δεύτερο φθόγγο,οπότε λα-φα, μι-σι μπερδεύονται πιο εύκολα σε σχέση με ντο-φα και αυτοί που έχουν το απόλυτο ξεχωρίζουν και το πρώτο σύμφωνο. Οι ερευνητές ήταν νομίζω Ιταλοί,οπότε εν συνεχεία έγραφαν ότι με το αμερικάνικο σύστημα μπι-σι-ντι-η είναι πιο δύσκολο ν΄αναπτύξουν/εκπαιδεύσουν απόλυτο αυτί. edit: εδώ το διάβασα: Vowel Identity between Note Labels Confuses Pitch Identification in Non-Absolute Pitch Possessors, Alfredo Brancucci, * Rosanna Dipinto, Ilaria Mosesso, and Luca Tommasi
  12. Κουρδίζει επιλεκτικά μια χορδή πιο χαμηλά και κάνει διορθώσεις προς τα πάνω;
  13. Έχασε το εφηβικό κοινό της από την μπίλη έλλις και το λαότκι κοινό της από ... δε ξέρω ποιον,κάποιον. Μουσική γυμναστηρίου πάντως, ακόμη την παίζουν στην πλέηλιστ κάθε πρωί. Του χρόνου το φεστιβάλ θα φέρει μουσική ασανσέρ και μουσική καρεφούρ. Ν΄αρχίσω να συνθέτω λοιπόν.
  14. @stavros_d80 Είπα κάτι λάθος; Ντούμ-πα-πα-ντούμ-πα-ντούμ--ε,εντάξει,το αποσύρω. A, έχω κι άλλο, πώς λέγεται ο ρυθμός που αν διαιρέσεις τον αριθμητή του με το 7 το υπόλοιπο που αφήνει είναι πρώτος αριθμός;
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου