Προς το περιεχόμενο

Βραδύπους

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  41
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από Βραδύπους

 1. Ωχ, καλά, σε αδίκησα σε αυτό που είπα με τους στίχους, έχασα όλη την υπόθεση επειδή μόνο άκουγα το βίντεο, δηλαδή πραγματικά στο πρώτο κομμάτι έβγαζες αυτή την ματαιοδοξία του «πρωταγωνιστή» και τώρα έχουν και λογική οι τίτλοι και οι στίχοι («ποιός είναι ξαφνικά αυτός ο Πέτρος;;;»). Το γράφεις κάτω από το βίντεο, αλλά επειδή δεν βρήκα την περίληψη της ιστορίας στην περιγραφή, δεν του έδωσα παραπάνω σημασία και το άφησα να παίζει. Οπότε, αυτό· ήταν ωραία μουσική και δε λέει να την περάσεις κοιτώντας γράμματα στην οθόνη. Για 'μένα χάνεται η περιγραφή της υπόθεσης, θα την πετούσα από κάτω να υπάρχει και σε κάποιο σχόλιο.
 2. Ωπ, ωραίος. Το μουσικό πριόνι, τα ηλεκτρονικά και η κιθάρα, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ σαν ατμόσφαιρα. Να ξέρεις, δεν είμαι ειδικός, ας πούμε στο «Μαύρο» με χάνεις, αλλά στο 25ο λεπτό που μπαίνει θέρεμιν κι ύστερα κιθάρα με ξαναβρίσκεις. Στο «παραμύθι» ήμουν «ίιιχ, όχι αυτή τη συγχορδία» μέχρι που μπαίνει αλλοπρόσαλλη η κιθάρα, καλά, δεν μου άρεσε και η φωνή σε αυτό. Ε, στιχουργικά, μάλλον μου βγάζει μια απλοϊκότητα, δεν μου έλεγε πολλά,μπορεί απλά να μην μου άρεσαν οι φωνές -πλην της απαγγελίας. +353.000 για το ομότιτλό σου. Βλέπω ένα κομμάτι έχεις ανεβάσει πρόσφατα,καλή επιτυχία στα επόμενά σου. edit: α,έχασα την περίληψη που ήταν μέσα στο βίντεο, γι' αυτό θα έχασα τη συνοχή της ιστορίας.
 3. Μου φαίνεται ότι έχει αραχνοδακτυλία.
 4. Kdenlive με τα χίλια, πρόσθεσέ το στη λίστα, εκεί, πάνω από το Shotcut και κάτω από το Lightworks...
 5. Το ρε είναι κόκκινο και το ντο# είναι κτικιάρικο, κίτρινο,επίσης το 4 είναι κόκκινο και το 2 κίτρινο, αλλά πώς ξέρουμε ότι δεν οφείλεται σε κάποιο παιδικό βιβλίο με εικόνες και χρώματα; Το μί ύφεση είναι νομίζω άσπρο ή στο χρώμα της διαφανούς μάσκας θαλάσσης(είναι περισσότερο σαν ποιότητα παρά σαν χρώμα), παρ'όλ'αυτά η σι μείζονα συγχορδία(με εναρμόνιο ρε#-μιΥ) είναι ενίοτε γρασιδί. Έχω διαβάσει το άλλο όμως για το απόλυτο αυτί, ότι παίζει ρόλο το πως ονομάζεις τη νότα γιατί ο εγκέφαλος πιάνει μόνο το δεύτερο φθόγγο,οπότε λα-φα, μι-σι μπερδεύονται πιο εύκολα σε σχέση με ντο-φα και αυτοί που έχουν το απόλυτο ξεχωρίζουν και το πρώτο σύμφωνο. Οι ερευνητές ήταν νομίζω Ιταλοί,οπότε εν συνεχεία έγραφαν ότι με το αμερικάνικο σύστημα μπι-σι-ντι-η είναι πιο δύσκολο ν΄αναπτύξουν/εκπαιδεύσουν απόλυτο αυτί. edit: εδώ το διάβασα: Vowel Identity between Note Labels Confuses Pitch Identification in Non-Absolute Pitch Possessors, Alfredo Brancucci, * Rosanna Dipinto, Ilaria Mosesso, and Luca Tommasi
 6. Κουρδίζει επιλεκτικά μια χορδή πιο χαμηλά και κάνει διορθώσεις προς τα πάνω;
 7. Βραδύπους

  RockWave 2019

  Έχασε το εφηβικό κοινό της από την μπίλη έλλις και το λαότκι κοινό της από ... δε ξέρω ποιον,κάποιον. Μουσική γυμναστηρίου πάντως, ακόμη την παίζουν στην πλέηλιστ κάθε πρωί. Του χρόνου το φεστιβάλ θα φέρει μουσική ασανσέρ και μουσική καρεφούρ. Ν΄αρχίσω να συνθέτω λοιπόν.
 8. @stavros_d80 Είπα κάτι λάθος; Ντούμ-πα-πα-ντούμ-πα-ντούμ--ε,εντάξει,το αποσύρω. A, έχω κι άλλο, πώς λέγεται ο ρυθμός που αν διαιρέσεις τον αριθμητή του με το 7 το υπόλοιπο που αφήνει είναι πρώτος αριθμός;
 9. Εντάξει, τα το ξέρεις 9/8 ότι δεν τα μετράμε ανά 3 και σίγουρα υπάρχουν ακροατές στους οποίους ακούγεται πολύ φυσιολογικός ρυθμός. Μη δίνεις τόση βαρύτητα στις αμερικανιές που βρίσκεις στο ίντερνετ, «first group»,«second group» δε λέει τίποτα. Βγάλε μερικά κομμάτια μέχρι να ξεκινήσει το ωδείο και μη σκοτώνεσαι με αυτά.
 10. Δεν ξέρω τι είναι «compound time», από το διαδίκτυο διαβάζεις;;; Είναι σύνθετος ρυθμός; Τα 3/4 και τα 6/8; Δε νομίζω. Θα σου πω όμως για τα μπαστουνάκια....δώσ'τους μια κλίση να μην είναι παράλληλα με το πεντάγραμμο. Α, και τα κεφαλάκια τους να τα κάνεις πιο οβάλ.
 11. Στα 145 ευρώ είχα πάρει ένα zoomH2N για να ηχογραφώ τα πάντα,βροχή,ήχους,μουσική. Του φόρεσα ένα γάντι και δεν έπιανε αέρα. Χοντρικά δηλαδή, γιατί οι δικές μου απαιτήσεις είναι χαμηλές, πχ ηχογραφώ όλον τον χώρο με το ίδιο μικρόφωνο. Η ποιότητα είναι εξαιρετική, για τα δικά μου αυτιά τουλάχιστον. Δεν ξέρω στα πόσα μποφόρ ηχογραφείς, αλλά μπορείς να φτιάξεις ανιανεμικό καπελάκι από ρετάλια για οποιοδήποτε μικρόφωνο.
 12. Και τώρα για κάτι τελείως διαφορετικό... https://www.rebetikoseminar.com/ Από ότι φαίνεται γίνεται εδώ και 10 χρόνια. Εγώ δεν το ήξερα, το ανεβάζω μήπως ενδιαφέρονται κι άλλοι για του χρόνου.
 13. Σχετικά με αυτό,τί εννοείς; Ρωτάω επειδή μου έλεγε προχθές ένα μικρό ότι θέλει να πάρει μια Ibanez από τον Τρέμη για να παίζει iron maiden. Παίζει όντως κάτι με τις ibanez για πρώτη κιθάρα;
 14. ... τραγούδα μπροστά στην μαμά σου, αν μπορείς να το κάνεις αυτό... ή εξασκήσου κλεισμένος στο μπάνιο/αποθήκη μέχρι να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση για τη φωνή σου, έτσι έκανε και ο Καζαντζίδης και η linda perry.
 15. Δεν ξέρω πολλά,αλλά ας πω κι εγώ κάτι. Έχεις δοκιμάσει αυτό που λες τυχαίους φθόγγους σαν να τραγουδάς; Μπορείς να το βρεις σαν scating/jazz scating στα ξένα (εγώ δεν μπορώ να κάνω την προφορά :D). Αφού παίζεις κιθάρα, ένα που μου άρεσε να «τραγουδάω» ήταν η μουσική του terry scott taylor από ένα παιχνίδι, το the neverhood, τα λόγια είναι «όι-ντόι-ντόυου» κι άλλοι αστείοι ήχοι.
 16. Ναι, είναι η πετσέτα του γυμναστηρίου/κολυμβητηρίου, ποιά άλλη; Μιλάγαμε χθες με έναν γνωστό και μου λέει «οι μέλισσες εξαφανίζονται παγκοσμίως και οι επιστήμονες δεν ξέρουν γιατί, δεν βρίσκουν κουφάρια» .... .... Λες;
 17. Διαβάζοντας τα δύο θέματα, «με τι άλλο την καταβρίσκετε» και «η άποψή σας για την Billie Eilish» είδα το εξής: πρώτον, αρκετά μέλη ασχολούνται με τα βάρη και δεύτερον, στο βίντεο κλιπ tough guy της Μπίλι Έιλις φαίνεται ένας άντρας που κάνει 7 κάμψεις. Εσείς, πόσες κάμψεις μπορείτε να κάνετε με την Billie Eilish στην πλάτη;
 18. Αχ,κακή επιλογή εικόνων, εννοούσα αγροτική ζωή, κολύμβηση και καλλιτεχνική κολύμβηση στην τηλεόραση, βάρη, φιλμ νουάρ και μια βαθιά ειρωνική διάθεση προς το ανθρώπινο είδος. Όχι ότι τα speedo είναι άσχημα, αλλά δεν θα σου χρησιμεύσουν στο ωτοστόπ όσο η πετσέτα,φαντάσου να μασουλούσες λεκέδες στο speedo αντί στην πετσέτα σου(τρίτο βιβλίο). Μπάσκετ με τακούνια,καλό.Εγώ από ομαδικά μ' αρέσει και το ποδόσφαιρο με μποξεράκι.
 19. Τα κορίτσια σεξουαλικοποιούνται από τα 12 τους από την τηλεόραση, τις διαφημίσεις κτλ. Η αντιστροφή των ρόλων, η «δυναμική» μεν, όμορφη δε (για τα πρότυπα) κοπέλα μπορεί να αρέσει στα κορίτσια της ηλικίας της για το πρώτο όπως και στα αγόρια για το δεύτερο. Είναι μια εικόνα εμπορεύσιμη και ταυτόχρονα επαρκώς αντι-εμπορεύσιμη. Είναι σαφές ότι στο κλείσιμο του «tough guy» κάνει πως παίρνει ε...απίπ σε κάποιον, αλλά την βλέπεις να κάθεται στην πλάτη του κι αυτός κάνει πουσάπς,γδαρμένα γόνατα,«ευχαροστώ/παρακαλώ»,πολύ προφανές. Το τρικ το έχουμε δει και σε πάμπολλες ταινίες(όπως και τα δολοφονικά κοριτσάκια με κομμένα κεφάλια) και το περιμένεις-ειδάλλως ο σκηνοθέτης θα είχε μπει φυλακή- απλά δεν ξέρεις τί ακριβώς θα την δεις να κάνει. Σε shock value παίρνει 5/100 από εμένα. Όσον αφορά το ειλικρινές της συμπεριφοράς της, λες στην πράξη η έφηβη κόρη σου να πει όχι όταν το αγόρι της της ζητήσει ε..«anal is the new bj» έλεγε ένα ντοκιμαντέρ για την Αμερική ή να πει «θα με κάνεις 7 πουσάπς όπως κάνει η Μπίλι Έλις» ή ... τέλος πάντων, θέλω να πω πως προσωπικά δεν θα την ξεχώριζα μουσικά ή στυλιστικά από οτιδήποτε ακούω και βλέπω με τον κουβά από τα μέσα, φάτσα Σκάρλετ Γιόχανσον (0:29), λάγνο-μισοναρκωμένο βλέμμα, στήσιμο σαν εκείνο το μοντέλο-πώς λέγεται- Ντε Λ' Αβινιόν ή κάτι τέτοιο; Γι' αυτό αρέσει. Μπορεί στο μέλλον να μην λανσάρει τη δική της σειρά (φορεμένων)εσώρουχων όπως ο Μπίμπερ, αλλά για μια σειρά κίτρινων αδιάβροχων για την έρημο την έχω ικανή. Μάλιστα θα αγόραζα ένα, εάν έβγαινε και σε αντρικά νούμερα.
 20. Χάνει στην μετάφραση, γι΄αυτό το είπε στα αγγλικά: σαφής αναφορά στην ομώνυμη ταινία του Μάικλ Μπέι.Της αρέσουν τα βάρη όπως και σε πολλούς άλλους εδώ μέσα.+1. Μιλένιαλς,talkin' ;bout my generation που λένε.... ...που στην επόμενη στροφή το αναιρεί με την συνειδητοποίηση των κατασκευασμένων αναγκών και του ψεύτη κι άδικου ντουνιά. συνεχίζει με πολιτική τοποθέτηση, αυτός που δεν έχει να χάσει τίποτα είναι πολύ επικίνδυνος για το πολίτευμα/την καθεστικυία τάξη ή αν έχει χάσει αρκετά, δεν χρειάζεται να πει κάτι για να υποστηρίξει τις πράξεις του είναι λογική συνέπεια. είναι λίγο μακάβριο. Νομίζω όλη η στροφή αναφέρεται στον αγώνα των Παλιστινίων, βρισκόταν πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τον Ρότζερ Γουότερς. «καιιίγομαιιιι, καιιιίγομαι/ρίξε λάδι στη φωτιά». Βέβαια, υπάρχει μια μακρά λίστα υγρών που μπορεί να σε κάψουν εσωτερικά. αν δεν ήταν για διαγωνισμό των κρατικών καναλιών κι ήθελε να κάνει καριέρα στα κανάλια, θα είχε άλλη πρόθεση(in στ΄αγγλικά) «Καλύτερη αγάπη»; Σημασία δεν έχει πως θα είσαι «καλύτερα» αλλά πως θα είσαι «καλά».Τς. Αφού μεγάλωσε στον Καναδά και μιλάει τ' αγγλικά, θα περίμενα κι εγώ κάτι πιο έλλογο.Στην πραγματικότητα θα ήθελα όλα τα τραγούδια να είναι στην εθνική τους γλώσσα κι ας μην καταλαβαίνω, αλλιώς τι νοήμα έχει ο διαγωνισμός;
 21. Το βίντεο υποστηρίζει πολύ καλά το τραγούδι σας και βίντεο κλιπ=η μισή αρχοντιά.
 22. ...φοράτε γυναικεία μαγιό και την καταβρίσκετε,ε; Σε εικόνες: @Πνοή και Νύξη: πολύ ωραία τα σχέδια, είναι tom waits και prince; (αν δεν είναι, και πάλι, πολύ ωραία τα σχέδια!)
 23. Ένα ψάξιμο για 'export wix to wordpress' μου βρίσκει οδηγίες. Οπότε αν κάνεις έναν κόπο να μεταφέρεις το περιεχόμενό σου σε wordpress μπορείς να την έχεις στον υπολογιστή σου και να την ανεβάζεις σε οποιονδήποτε host.
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε.