Προς το περιεχόμενο

Panagiotis Soulios

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Μουσικός
  • Τόπος
    Ίλιον

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Panagiotis Soulios

34

Φήμη

  1. Panagiotis Soulios

    Solar Orbiter

    Καλησπέρα σε όλους! Το solar orbiter το συνέθεσα με πολύ διαστημική και ταξιδιάρικη διάθεση. Ελπίζω να σας αρέσει!
  2. Panagiotis Soulios

    Nightmare

    Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου! Χρησιμοποιήσα αυτόν τον ήχο στο πιάνο γιατί ήταν ότι πιο κοντά σε "κανονικό πιάνο" είχα εκείνη τη στιγμή. Το κομμάτι αρχικά το είχα συνθέσει για σόλο πιάνο και γι'αυτό είναι αρκετά μπροστά στη μίξη, έτσι το είχα σκεφτεί αρχικά. Αλλά τώρα που το λες θα το ξαναμιξάρω για να δω αν είναι καλύτερο. Σε ευχαριστώ! Σε ευχαριστώ!
  3. Panagiotis Soulios

    Nightmare

    Καλησπέρα σε όλους! Ενα κομμάτι για το Halloween που πέρασε.... Ελπίζω να σας αρέσει. Επειδή είχα και χρόνο στη διάθεσή μου, έφτιαξα και βιντεάκι. Καλή συνέχεια σε όλους!
  4. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Είχα φτιάξει κι ένα video clip από ωραια μέρη που είχα επισκεφθεί πέρισυ. Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά!
  5. Panagiotis Soulios

    Walking Free Again

    Καλημέρα σε όλους! Αυτό είναι ένα απο τα τελευταία κομμάτια που έχω γράψει. Το θέμα του το συνέθεσα όταν έπαιζα με τα πληκτράκια μου πάνω σε ήχους Hammond Β-3. Ελπίζω να σας αρέσει. Καλή ακρόαση!
  6. Panagiotis Soulios

    Journey

    Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
  7. Panagiotis Soulios

    Journey

    Καλημέρα! Αυτό είναι το τελευταίο κομμάτι που συνέθεσα με καλοκαιρινή και μάλλον νοσταλγική διάθεση και γι'αυτό το ονόμασα Journey... Τα σχόλια και οι συμβουλές σας για τη βελτίωση του είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Αν υπάρχει κάποιος πιανίστας στην παρέα που θα ήθελε να το ηχογραφήσει με κανονικό πιάνο, μπορεί να μου ζητήσει να του στείλω τις παρτιτούρες κι οτι άλλο χρειαστεί. Θα ήταν μεγάλη η χαρά μου να το ακούσω παιγμένο από κάποιον αληθινό πιανίστα. Σας ευχαριστώ και καλό καλοκαίρι σε όλους!
  8. Πολύ ωραίος αυτοσχεδιασμός! Ωραίες μελωδικές ιδέες και πάρα πολύ καλή τεχνική
  9. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!
  10. Panagiotis Soulios

    Panagiotis Soulios - D.N.A.

    Καλημέρα σε όλους! Πειραματιζόμενος με τις λούπες του Garage Band και ηχογραφώντας όλες τις κιθάρες έφτιαξα το D.N.A. Ελπίζω να σας αρέσει! Φυσικά, όλα τα καλοπροαίρετα σχόλια είναι καλοδεχούμενα....
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου