Προς το περιεχόμενο

Manos Gorgomitis

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  22
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από Manos Gorgomitis

 1. Manos Gorgomitis

  Road Kings Muff

  fusiongtr sharpshooter Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και πραγματικά πολύ καλές δουλείες και οι 2!Διαφορετικές μεν αλλά ακούγονται επαγγελματικές και οι 2!
 2. Manos Gorgomitis

  Road Kings Muff

  dimsonic Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!Ακούγετε όντως πιο δεμένο!
 3. Manos Gorgomitis

  Road Kings Muff

  cigaret13 Με μικρόφωνο με κλίση μπροστά από το ηχείο.Εχω θέμα,δεν θέλω κιθάρες από plugin ενισχυτές,περνάω το synth και το μπάσο κάποιες φορές από τον ενισχυτή κιθάρας(ενα di και ένα από ενισχυτή π.χ.).Γενικά θέλω φυσικά όργανα,μικρόφωνα,ενισχυτές και πεταλακια,ότι μπορώ.Ξερω ότι γράψω αυτό θα είναι,με τα plugins έχει άλλη ευελιξία αλλά θέλω να μάθω με εγγραφές.Σε πιο καθαρές κιθάρες δεν παίρνω όρκο,δεν έχω γνώσεις.
 4. Manos Gorgomitis

  Road Kings Muff

  Από ότι φαίνεται ούτε εγώ ξέρω?
 5. Manos Gorgomitis

  Road Kings Muff

  dimsonic Εδω χωρίς τίποτα στο master.Όποιος ενδιαφέρεται για midi drums και τα lines για δική του μίξη ευχαρίστως!Το προορίζω για free download anyway,όποιος μπορεί βοηθάει! Road_kings_Muff_-_Burning_Wheels_(no_master).wav sharpshooter "Φέρνει σε fu manchu btw".Ότι πίνει το παιδί κερασμένο από εμένα.Thanks!Ενισχυτή μπάσου δεν έχω,ενα vox ac10 λαμπατο έχω και μόνο τον σκύλο δεν έχω περάσει από εκεί μέσα.
 6. Manos Gorgomitis

  Road Kings Muff

  Nikos Aravanis dimsonic cigaret13 Ευχαριστω!Το κατέβασα,θα το δω μέσα στις επόμενες μέρες!Έκανα αυτό ακριβώς που γράφεις στο mastering καθώς για να δω τα plugins που είχα βάλει δεν με έφτανε η οθόνη του υπολογιστή.Και εινα 42"!Κιθάρες γράφω από τον ενισχυτή και μετά μόνο eq και κομπρεσορα βάζω.Άλλαξα και λίγο το eq στις κιθάρες και τις πήγα πιο κοντά στο κέντρο,το άκουσα σε mono mode.Αυτό μπόρεσα σήμερα.Να είστε καλά!
 7. Manos Gorgomitis

  Road Kings Muff

  Όντως οι κιθάρες είναι hard panned,την rythm λέω να την αφήσω έτσι και να τραβήξω τις φράσεις πιο μέσα,κοντά στο κέντρο. Για drums αυτά έχω δυστυχώς,δεν έχω κάποιο άλλο vst.Θα κάνω ένα καλύτερο προγραμματισμο και θα προσπαθήσω να τα κάνω καλύτερα στον ήχο.Κοντα συχνοτικά εννοεις να κάνω διαφορετικό eq σε κάθε μια από αυτές?Δεν αναπνέει γιατί στο mastering το έπνιξα για να ακούγετε δυνατά από οτι φαίνεται,το maximizer πριν το limiter η ένας από τους 2 κομπρεσορες πιο πάνω το πνίγει.Δεν ξέρω να μιξαρω και mastering και κάνω οτι να είναι.Σε ευχαριστώ!
 8. Manos Gorgomitis

  Road Kings Muff

  Χάλια είναι η μίξη αλλά δεν ξέρω να κάνω καλύτερη,θα προσπαθήσω ξανά με τις συμβουλές που θα πάρω από εδώ!Γράφτηκε στο cubase 10 pro με stock plugins και κάποια από την uad duo που έχω.Εκτός τα drums που είναι από το groove agent vst τα πλήκτρα είναι από το minilogue,το μπάσο ένα yamaha rx170 και μια κιθάρα epiphone custom πειραγμένη,όλα περασμένα απο big muff,rat,ibanez ts mini,GFI System Specular Reverb V3 και μέσα στον vox ac10 c1 κάποια από αυτά.Ευχαριστώ για το feedback!
 9. Manos Gorgomitis

  Red sorrow - cigaret13

  nektar - do you belive in magic, στο 2:25 μου το θυμίζει αρκετά!Σαρε οι nektar έτσι?Ωραίο prog rock και ωραία σόλο!
 10. Manos Gorgomitis

  Sunday morning-cigaret13

  Μια χαρά είναι,ωραίο feeling!Μπράβο cigaret13.
 11. Manos Gorgomitis

  Road Kings Muff

  Κάποιες έγγραφες που έκανα μόνος μου και μια προσπάθεια για mix και mastering.Γνώμες???(Ανανέωσα το track,έκανα σχεδόν τα περισσότερα από οτι γράφετε εκτός από προγραμματισμό στα drums,το άφησα για άλλη μέρα.Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια!)
 12. Εγώ παίζω καλύτερα όταν έχουν πιεί όλοι οι υπόλοιποι.
 13. Δώσε σημασία στο ύψος σου και στα κιλά σου και βρες βάση αυτού.Να ανεβαίνει ψηλά αν είσαι πάνω από 1.75 - 1.80.Οι μηχανισμοί ένα άλλο θέμα,αν είσαι πάνω από 85 κιλά,να είναι σοβαροί γιατί θα τα παίξουν γρήγορα και θα αλλάζει η θέση σου.Δες εδώ .https://www.chairpro.gr/ Το είδος μηχανισμού δες το με προσοχή.Βασικό που πολλοί δεν δίνουν σημασία.Το ύψος του γραφείου.Πριν 2 χρόνια έφτιαξα γραφείο με βάση το ύψους μου (1.87) και είναι με διαφορά καλύτερα τώρα.
 14. Εγώ να δείς άγχος,πού εχώ πάνω 2 DR ,3 gibson και μιά ernie ball.Ολές απο διαφορετικά σέτ.Θα ανοίγονται συζητήσεις σε καμιά 50 χρόνια με τί σετ χρησιμοποιούσα και θα πέφτουν κορμιά στα forums. Μια χαρά ακούγεται,απλά είναι σέτ που έχει περάσει αρκετά στην τηλεόραση π.χ στα θέματα για διαφημίσεις,με κομπρεσαρισμένες καθαρές κιθάρες και αν όντως δεν "χαλάσεις" λίγο τον ήχο θα μοιάζει σαν να ξεκινάει διαφήμιση.Κατά την γνώμη μου πάντα.
 15. Όντως με τα cartoon.Χάλια μαύρα.Ο Μπάμπης Π στις τρυπες χωρίς να ήταν ιδιαίτερος κιθαρίστας έγινε ο ποιό αγαπημένος ¨΄ιδιαίτερος κιθαρίστας΄΄ για μένα προσωπίκα.Ακόμη κάποιες φορές και γω ακούω.
 16. Άν τον δείς στην συγκεκριμένη θα τον περάσεις για το road runner coyote.
 17. Πραγματικά πολύ καλή,έτσι φαίνεται και στήν δεύτερη φώτο.Είχα ακριβώς την ίδια αγαπητοί, πριν κάποια χρόνια, μέχρι που κατάλαβα σε τί ήταν άριστη σε σχέση με τις σημερινές.Τις έβγαλα την οθόνη,την πήγα πίσω στον κήπο και έβαλα ένα κουνέλι μέσα.Ακόνιζε και τα δόντια του στο ξύλο.Στις καινούργιες, τόσο λεπτές που τις κάνουν πλέον,δέν μπορείς να το κάνεις αυτό,είναι αλήθεια.Άσε που δέν έχουν και ξύλο.Έβλεπα ταινία και δεν ήξερα ποιοί ήθοποιοί παίζουν μέσα.Κουίζ το έκανα.Συμπαθάτε με, αλλά σήμερα υπάρχουν σε χαμηλές σχετικά τιμές, τηλεοράσεις που άν τις βάλεις π.χ σε ένα δάσος και αναπαράγεις εικόνα με μια κάμερα,δέν τις ξεχωρίζεις από το περιβάλλον.Αυτή αν την βάλεις,υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την περάσει κανένας κυνηγός για ελάφι και να την πυροβολήσει.
 18. Μπράβο σε όλους για την προσπάθεια και συγχαρητήρια στους νικητές!Ευχαριστούμε το Noiz για την ευκαιρία και την ΕΛΙΝΑ για τα δώρα!Χρόνος που αφιερώνεται στην μουσική μόνο χαμένος δεν είναι! (Να κεραστώ λουκουμάκι παρακαλώ για το τελευταίο).
 19. Να γράψουμε από κοινού κάτι μαζί και να στείλουμε τις έγγραφες σε μηχανικό ήχου να μας κάνει mix/mastering.Να ακούει σκύλους να τινάζουν τα αυτιά τους και να μασάνε κόκκαλα και να κάνει άνω κάτω το στούντιο ψάχνοντας για κανένα αδέσποτο.Μια λύση υπάρχει αγαπητέ dimsonic.Να παίξουμε punk και να το περάσουμε σαν άποψη.
 20. Σε ευχαριστώ gvour!Είχα αρκετά προβλήματα με τον ηχολήπτη...ο οποίος με ενημέρωσε εξ αρχής ότι το μικρόφωνο που έχουμε δεν κάνει για εγγραφή καμπίνας(ορθά αφού ακούει από 30hz μέχρι 30khz),μου έβαλε περιορισμούς στις εντάσεις(όπως φαίνεται και στην φώτο)ενώ κατά την διάρκεια των ηχογραφήσεων είχε πιάσει ένα κόκκαλο που βγάζει ένα σπαστικό ήχο και το δάγκωνε.Αν του το έπαιρνα δε, πήγαινε και σήκωνε το πόδι του μπροστά από την καμπίνα.Την άλλη φορά θα πάω στο εξωτερικό να γράψω,είδα και έπαθα,εδώ στην Ελλάδα είμαστε πολύ πίσω σε αυτά τα πράγματα. (Για πάρτη του το κομμάτι και το όνομα επίσης)
 21. Καλημέρα σε όλο το forum!Χθές μπέρδεψα τα ονόματα στα αρχεία και ανέβασα λάθος για τον διαγωνισμό,ζήτησα αντικατάσταση αλλά και να μην γίνει δεν πειράζει,άπλα σε όποιον θέλει να ακούσει την τελική μορφή του track που έφτιαξα για τον διαγωνισμό είναι εδώ.Μπράβο σε όλους,αρκετές ωραίες μουσικές! The Walk(Going for).wav
 22. Manos Gorgomitis

  The Walk (Going for)

×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε.