Προς το περιεχόμενο

funnyboy

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από funnyboy

  1. Το dark matter ειναι για τα λεφτα του φοβερο, γενικα η tc σαν εταιρεια ειναι πολυ οκ για αυτα που προσφερει.

    Για πιο high gain & fuzzy ήχους, πολυ τίμιο και φοβερο για τα λεφτα του το κλασσικο Proco rat.

    Και το ctc πολυ αξιολογο, επισης.

  2. Αυτα τα άτιμα τα distortion δεν είναι αυτό που λέμε one tricky pony, αφού από την μικρή μου προσωπική πείρα, μεγάλο ρόλο παίζει πέρα από τι ήχο ακριβώς θέλεις να βγάλει, σε πόσο "καθαρό" κανάλι θα το βάλεις, όπως και τι θα του "φορέσεις" από μπροστά ή από πίσω για να το μπουστάρεις δίνοντάς σου το αποτέλεσμα που περιμένεις σε ένα solo ή σε ένα lead part που θες να βγεις μπροστα...

    Σε αυτό που θέλεις ΟΡ ρίξε και ματιά στο Aftermath της VS audio, αν είναι στο μπατζετ σου. Απο τα βιντεο reviews φαίνεται ότι κανει δουλίτσα και σε low gain καταστάσεις, και δεν φαίνεται να πολυfuzzαρει όσο και να ανεβάσεις το gain του. Το συγκεκριμένο πέρα το ότι είναι ελληνικό, έχει και ανεξάρτητο κύκλωμα boost.

    Προσωπικά εμένα μου κλείνει το μάτι εδω και λίγο καιρό.

  3. Δεδομένα η κιθάρα ειδικά απο ένα μπατζετ και πάνω θεωρείται και επένδυση, και η μεταπωλητική αξία ενός οργάνου παίζει μεγάλο ρόλο...

    Στα χαμηλά μπάτζετ σίγουρα υπάρχουν όργανα τα οποία φυσάνε και παίζουν υπέροχα, ωστόσο όταν έρθει ο καιρός του αποχωρισμού, συνήθως χάνουν ένα πολύ μεγάλο μέρος της αξίας τους...

  4. Παντως ηχητικά ακούγεται αρκετά καλά για αυτά τα χρήματα.

    Βέβαια από την άλλη το περιτύλιγμα όπως και τα components πρέπει να χολένουν πολύ για να είναι τόσο χαμηλό το κόστος του.

    Unbranded tubes δεν έχω ξαναδεί και αλήθεια λεω:classic_wink:

    Πάντως προσωπικά δεν ξέρω κατά πόσο θα ρίσκαρα για μια τέτοια αγορά...

  5. 14 hours ago, gkourmoul1 said:

     

    Ο vht special 6 κοστιζει πολυ παραπανω και ειναι πολυ πιο αδυναμος.

     

     

    Για το κοστος θα συμφωνησω. Απο όσο θυμάμαι ο vht πρέπει να βγαίνει κανα 50ευρω πάνω.

    Για το θέμα της αδυναμίας επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Τα 6W με τα 15W απέχουν πολύ λιγότερο σε ένταση από όσο νομίζεις.

  6. Nαι σαφως. Και οχι μόνο στην κιθάρα αλλά σε όλα τα όργανα.

    Ωστόσο όπως κ να το κάνουμε κάποια λαθάκια σε συνθήκες λαιβ απο τα όργανα είναι φυσικό να γίνονται αλλά τις περισσότερες φορές είναι απαρατήρητα προς τα κάτω. 

    Απο την άλλη ένα κομμάτι (ειδικά αν μιλάμε για cover) που δεν ταιριάζει τονικά στην φωνή κάνει μεγάλη εντύπωση στον κόσμο και πάντα αρνητική. 

  7. 1 hour ago, gkourmoul1 said:

    Σφικτο playlist προσανατολισμενο σε ενα ειδος. Μολις αποκτησει βαθος το ρεπερτοριο, θα μπορουμε να το κανουμε αυτο. 

    Ειναι απαραιτητη, ομως, τετοια εστιαση σε ενα στυλ? Ή μηπως δεν ειναι η μοναδικη επιλογη και τελικα υπαρχει χωρος σε ενα playlist για παραπανω ειδη (οπου οι συνθηκες το επιτρεπουν)?

    Απαραίτητο δεν είναι απλά κάποια στιγμή θα κατασταλαξετε σε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Ασε που το στυλ - κατεύθυνση - playlist μιας μπάντας το καθορίζουν κατά την γνώμη μου σε μεγάλο βαθμο οι ικανότητες κ το ηχόχρωμα της φωνής του τραγουδιστή. 

  8. Ετσι είναι παιδιά. Κάποιοι από εδώ, αν όχι οι περισσότεροι (βάζω κ τον εαυτό μου μεσα), το κάνουμε κυρίως για το κέφι μας....it's rock & f@cking roll!!!

    Τώρα για να μπω κ λίγο on topic θα έλεγα ότι ίσως στα επόμενα λάιβ ΟΡ να πας σε ένα πιο σφιχτό playlist με λίγο πιο προσανατολισμένο στυλ στο είδος που σας αρέσει να παιζετε περισσότερο. 

  9. Γεια χαρά και από μένα.

    Φυσικά και το θέμα της μουσικής είναι κ υποκειμενικό.

    Ο καθένας έχει την γνώμη του, τα ακούσματά του και τα όνειρά του πάνω σε αυτή σαν "οργανοπαίχτης".

    Και επειδή κ εγώ συμπάσχω με τον ΟΡ, όντας τα τελευταία χρόνια μέλος σε μια cover band, και έχοντας μερικά λαιβ στο ενεργητικό μας, θεωρώ ολιγόν τι brutal την κριτική του και τους χαρακτηρισμούς του eliasraptis.

    Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πορεύεται μουσικά με τα θέλω του και τα μπορώ του. Το τι γεμίζει τον καθένα είναι και πάλι υποκειμενικό κ δεν μπορεί να μπει ένα μέτρο συγκρισης σε αυτό.

    Προσωπικά με ενδιαφέρει να υπάρχει γούστο, καλοπέραση και φυσικά πρόοδος μουσικά και παιχτικά. Το ίδιο θα αναζητούσα άσχετα με το αν έπαιζα covers ή ήμουν σε μια μπάντα που είχαμε δικιά μας μουσική.

      

    • Like 1
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου