Προς το περιεχόμενο

Saitek

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    202
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από Saitek

  1. Όταν λες κολλάει; Αν ανοίξεις την ένταση των μονιτορ και την ενταση των ακουστικών πάλι έχεις πρόβλημα;

    Το headphone source είναι στη σωστή θέση; Τα ακουστικά σου είναι ΟΚ; Αν κλείσεις το daw και ακούσεις απλά ένα τραγούδι με ακουστικά είναι οκ;

     

    Περίεργο πρόβλημα πάντως.. έχω την ίδια κάρτα ήχου και δεν έχω κανένα θέμα.

  2. Καλά κάτι τέτοια άτομα φίλε είναι για ξύλο δια ροπάλου και κατάσχεση διπλώματος.. Ειδικά όταν έχεις παιδί ρε *****, σε ένα τρακάρισμα έχει φύγει απο το παράθυρο σε κλάσμα δευτερολέπτου. Έχω ζήσει στο εξωτερικό και τέτοια πράματα δεν είδα/άκουσα ποτέ..

    Επίσης άλλο τεράστιο λάθος που κάνουν, είναι να βάζουν μικρά παιδιά στη θέση του συνοδηγού, οι αερόσακοι δεν είναι σχεδιασμένοι για το ύψος μικρών παιδιών και αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο.

  3. Να υποθέσω οτι πρέπει να ξεκινήσω να παίζω τζόκερ λοιπόν..  ??? ???

    0 στα 3 διότι

    α) κανένας δεν φορούσε ζώνη,

    β) δεν υπήρξε καν φρενάρισμα στο δρόμο (πιθανών λόγο μέθης ή/και να ήταν κουρασμένος απο το ξενύχτι/δουλειά, να μην αντέδρασε έγκαιρα; θα δείξει)

    γ) μεγάλη ταχύτητα σε παλιό δρόμο..

     

    Πέρα απο το συμβάν του παντελίδη, μην ξεχνάς ότι δεν φταίει πάντα ο οδηγός.. όσο μυαλό και να έχεις όσες δεκαετίες να οδηγάς ακόμα και ο σουμάχερ να είσαι, το κακό μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή και απο οποιονδήποτε παράγοντα ή συνδιασμό αυτών και κυρίως όταν δεν το περιμένεις. Γιαυτό ζωνούλα και προσεχτική οδήγηση και αν γίνει ποτέ το κακό τότε θα καταλάβεις οτι η τύχη παίζει μεγάλο ρολο.

     

    Στα 100km/h μπορεί να έχεις διαφορετική άποψη και καλά κάνεις αλλά δεν είναι η ταχύτητα που σε σκοτώνει στη πραγματικότητα. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ δεν παροτρύνω κανέναν..

    Αμφιβάλω όμως, αν στην εγνατία δεν έχει οδηγήσει ο οποιοδήποτε τουλάχιστον με 100.. ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας.

    Οι δρόμοι αυτοί έχουν σχεδιαστεί ειδικά για ατυχήματα τέτοιου βεληνεκούς, το αμάξι ποτέ δεν πρόκειτε να ακινητοποιηθεί ακαριαία, γιαυτό και το όριο είναι 130km/h.

     

    Μετά το ατύχημα μου έμειναν αρκετοί "ιδεοψυχαναγκασμοί", έχω ενημερωθεί πολύ καλά για το συγκεκριμένο θέμα, είναι πολλοί οι παράγοντες, μπορεί να σκοτωθείς και με 50km/h αν είσαι άτυχος. Συμφωνώ και επαυξάνω στο να είσαι συνειδητοποιημένος και να έχεις τα μυαλά στο κεφάλι σου. Δεν χρειάζετε να παίζουμε τη ζωή μας κορώνα γράμματα.. πόσο μάλλον και των υπολοίπων που δεν φταίνε σε τίποτα!

     

    Το τελειώνω εδώ καθώς δεν υπάρχει νόημα να συνεχιστεί η συζήτηση αυτή..

  4. Θες να πεις οτι εαν επιβιωνε (συγκλονιστικα ελαχιστες οι πιθανοτητες με 110 χλμ/ωρα) κατα πασα πιθανοτητα θα ηταν η εγκεφαλικα νεκρος η σακατης σε αναπηρικο καροτσι για την υπολοιπη ζωη του. Στην καλυτερη των περιπτωσεων θα περνουσε καποιους μηνες στα νοσοκομεια και τα κεντρα αποκαταστασης. Τωρα για αυτο που αναφερεις ως δικη σου εμπειρια, συγνωμη φιλε μου αλλα δεν μπορει να λογιζεται ως παραδειγμα. Μαλλον διπλωμα και αδεια πρεπει να καταθεσει ο οδηγος μονο και μονο με αυτη την παραδοχη εαν εχει λιγο φιλοτιμο...

     

    Οι πιθανότητες με 110χλμ είναι πολυ μεγάλες για να βγείς σώος και αβλαβής με λίγες γρατζουνιές ΑΝ φοράς ζώνη. Καθώς το αμάξι δεν πέφτει σε τοίχο ώστε απο τα 110 σε κλάσμα δευτερολέπτου να φτάσει τα 0 χλμ. Πέφτοντας στα προστατευτικά το αμάξι κόβει αρκετή απο την ταχύτητα και η δύναμη διοχετεύετε πιο εύκολα και ΟΧΙ στιγμιαία.

    Άλλωστε και οι 2 κοπέλες που ήταν μέσα είναι εκτός κινδύνου, δεν άκουσα οτι έμειναν ανάπηρες η εγκεφαλικά νεκρές.. θέμα τύχης βέβαια, αλλά με τα λεγόμενα σου έπρεπε να είχαν σκοτωθεί κ αυτές.

    Δεν είπα οτι ο οδηγός ήταν σωστός που έτρεχε με 180 σε εθνικό, το αντίθετο, μεγάλο λάθος. το έφερα ως παράδειγμα σε σύγκριση με το ατύχημα του παντελίδη και για να δώσω έμφαση στη ζώνη που είναι η νούμερο 1 αιτία για να σωθεί κάποιος.

  5. Το χρησιμότερο πράγμα που γράφτηκε σε αυτό το thread.

     

    Έχω την αίσθηση, από αυτά που ακούσαμε από τα ΜΜΕ, (δυστυχώς) δεν φορούσαν ζώνες.

     

    Αυτό το σημερινό, μου θύμισε μια προσωπική ιστορία: Ένα φίλο που χάσαμε πριν λίγα χρόνια, εκεί στην Βουλιαγμένης, κάνα χιλιόμετρο παραπάνω, στο ρεύμα για Αθήνα.

     

    Έσκασε το αμάξι σε ένα δένδρο. Αυτός δεν φορούσε ζώνη. Άφησε πίσω του ένα παιδί τεσσάρων μηνών. Ο συνοδηγός φορούσε ζώνη. Δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά.  

     

    Και μένα μου έκανε εντύπωση που σκοτώθηκε με 110 χιλιόμετρα την ώρα αφού είχε χτυπήσει πρώτα στα προστατευτικά. Η ζώνη θα τον έσωζε κατα 99%.

    Στο ατύχημα μου σκέψου ότι με 180 σε εθνικό δρόμο χτυπήσαμε ένα μηχανάκι ξυστά το βράδυ γιατί δεν είχαν φώτα και δεν τους είδε ο οδηγός (δεν έπαθαν τίποτα, κάτι γύφτοι ήταν οι οποίοι μετά το ατύχημα άρχισαν να τρέχουν για να μην τους πιάσει η αστυνομία), με αποτέλεσμα στη συνέχεια να φύγουμε απο το δρόμο, να σκάσει το αμάξι πάνω σε ένα βράχο και να φέρει 5 τούμπες σερί... ευτυχώς όλοι σωθήκαμε.

  6. Ζώνη παιδιά.. ΠΑΝΤΑ ζώνη (ή κράνος για τους λάτρεις των μηχανών) και προσοχή.

    Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ως συνεπιβάτης εάν δεν φορούσα ζώνη αυτή τη στιγμή δεν θα σας έγραφα αυτό το μήνυμα γιατί ή θα ήμουν νεκρός κατα πάσα πιθανότητα ή φυτό (που το θεωρώ χειρότερο).. δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο.

    RIP

  7. Καλά λες, πολύ το ψάχνω εφόσον δεν έχω αντίληψη του χώρου ακόμα. Όσο για τη χροιά, δεν ξέρω αν θα με βολέψει αργότερα γιατί λογικά θα πάρει και φυσικό reverb αν το παρακάνω. Κάτι που θέλω να αποφύγω..

  8. Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις, μια ερώτηση ακόμα, ο ενισχυτής πρέπει να είναι σε κάποιο "ιδανικό" σημείο; Για παράδειγμα να μην είναι κοντά στους τοίχους ή να είναι στο κέντρο του δωματίου; Ο χώρος είναι σχετικά μεγάλος και δεν έχει ηχοαποροφητικά.

  9. Καλησπέρα, έχω ένα shure sm57 και ένα AKG πυκνωτικό (σχετικά φθηνό), ο ενισχυτής είναι ο Peavey Classic 30 112 και κιθάρα strat mexican. Η κιθάρα θα περνάει και απο overdrive πεταλάκι πιθανότατα. Θέλουμε να πετύχουμε ένα καλό κρυστάλινο ήχο που να μοιάζει με αυτό των late 80's hard rock/glam metal.

     

    Καμιά ιδέα στο πως να στήσουμε τα δύο αυτά μικρόφωνα;

     

    Ευχαριστώ

  10. Όσες φορές προσπάθησα να παίξω με squier δεν έμεινα ευχαριστημένος, χάλια action για τα γούστα μου, μανίκι έτσι και έτσι.. Σεταρισμένα όσο καλύτερα γίνεται φυσικά. Θα πρότεινα να δοκιμάσεις και κάποιο Cort σε αυτές τις τιμές. Ο ενισχυτής παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο στον ήχο αλλά δεν μπορώ να σου προτείνω κάποιον, σηκώνει μεγαλύτερη συζήτηση. Απο την άλλη εάν βγαίνεις απευθείας στον μίκτη ίσως με έναν προενισχυτή να βελτιώσεις τον ήχο σου.

  11. Σας παραθέτω τα δύο email απο Thomann και Musicstore:

    Καλημέρα σας,

     

     

    λόγω των ελέγχων κεφαλαίων, μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό είναι εφικτές εως 500€ μηνιαίως ανά λογαριασμό/ κάρτα. Η πληρωμή με έμβασμα διαρκεί πολλές φορές ακόμα και τρεις βδομάδες και γίνεται υπό προϋποθέσεις και με αρκετή γραφειοκρατία. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από τη τράπεζά σας.

     

    Η πληρωμή με κάρτες προπληρωμένες/ χρεωστικές ή πιστωτικές (δικές σας ή συγγενικών/ φιλικών προσώπων) είναι η πιο εύκολη, άμεση και οικονομική λύση. Επίσης, μεταφορές χρημάτων άνευ περιορισμών είναι εφικτές μέσω λογαριασμών/ καρτών στο εξωτερικό και με PayPal (εφόσον το ποσό είναι πιστωμένο στο λογαριασμό του PayPal απευθείας και δεν χρεώνεται σε κάποιο ελληνικό λογαριασμό/ κάρτα κατά τη συναλλαγή).

     

    Για παραγγελίες αξίας άνω των 500€ έχετε τις εξής επιλογές:

     

    α) Να χωρίσετε τη παραγγελία στα δύο και να κάνετε τη δεύτερη τον επόμενο μήνα (άνευ εξόδων αποστολής αν το ποσό είναι χαμηλότερο των 299€).

    β) Να πληρώσετε με δύο κάρτες (εφόσον είναι συνδεδεμένες με διαφορετικούς λογαριασμούς).*

    γ) Να πληρώσετε μέρος του ποσού με μία κάρτα και το υπόλοιπο με έμβασμα, PayPal ή Αmazon Payments (εφόσον είναι συνδεδεμένα με  διαφορετικούς λογαριασμούς)*

    δ) Να πληρώσετε με δύο εμβάσματα από διαφορετικούς λογαριασμούς.

     

     

    Πληρωμές με αντικαταβολή, Western Union και λοιπές μη αναφερομένες υπηρεσίες δυστυχώς δεν είναι προς το παρόν εφικτές. Ευχαριστούμε για τη προτίμησή σας και λυπούμαστε για την ταλαιπωρία αυτή!

     

    * για τις επιλογές β) και γ) θα κάνετε τη παραγγελία σας στη σελίδα μας δίνοντας τα στοιχεία της μίας κάρτας και θα αφήσετε ένα comment κατά το check-out ενημερώνοντας μας τι ποσό θέλετε να χρεώσουμε και πώς θα εξοφλήσετε το υπόλοιπο.

     

    Kalimera,

    nai exoume logariasmo stin peiraiws..

    theleis na kanoume tin paragelia mazi..wste na sou steilw tis plirofories katathesis pou tha xreiasteis?

    Ean nai steile mou ena tilefwno gia na se kalesw kai na to kanoume grigora, i alliws mpororume kai apo mail..

    Oti theleis..

  12. Σκοπεύω να παραγγείλω κάποια πράγματα απο τον θωμά <500Ε. Άλλοι μου λένε οτι πλέον μπορούμε να παραγγείλουμε και άλλοι που έχουν δοκιμάσει δεν τους αφήνει το σύστημα. Υπάρχει κανένας που πλήρωσε χωρίς πρόβλημα με χρεωστική/έμβασμα;

     

    Ευχαριστώ.

  13. Το να βγάλεις διάφορα βατά κομμάτια είναι το μόνο εύκολο κατ'εμέ. Το να αυτοσχεδιάζεις, να τζαμάρεις και γενικά να γίνεις ένα με την ταστιέρα θέλει δουλειά. Δεν το παίζω μπασίστας απλά αυτήν την ιδέα έχω σχηματίσει με τα χρόνια.. και μακριά απο guitar pro κλπ, μόνο αυτάκι.

  14. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια το MXR, υπάρχει και το vintage αλλα δεν γνωρίζω αν αξίζει. Πάντως απο εξωτερικό μπορώ να το βρώ σχετικά φθηνά. Σχετικά με το enhancer, τι διαφορετικό κάνει με ένα compressor; Μπορώ να τα έχω και τα δύο ή ένα απο αυτά;

  15. Καλησπέρα παιδιά, αρχικά θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο EQ πεταλάκι και ένα compressor. Σκέφτομαι για αυτά της Boss, το CS-3 και GEB-7, είναι καλά;

    Επίσης με αυτά τα δύο θα είμαι καλυμμένος ή θα χρειαστώ και limiter/enchancer και noise suppressor; Παίζουμε blues και hard rock, έχω bassline μαγνήτες και τα θέλω για τις πρόβες/live. Ευχαριστώ

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου