Προς το περιεχόμενο

ageras

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Αγ.Δημήτριος,Αθήνα

Συμμετοχή ageras

0

Φήμη

  1. Φίλε Πάνο,συγχαρητήρια για το τραγούδι που έχεις φτιάξει. Μπορεί να μην είναι στα ακούσματά μου αλλά έχω αρκετούς γνωστούς που ασχολούνται με αυτό το είδος οπότε κάτι μπορώ να καταλάβω!!!!Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία!!! :wink:
  2. ageras

    ear monitor!!!!!!

    Eξαρτάται φίλε μου...θες μόνο τα ακουστικά ή όλο το σετ?Και φυσικά σημαντικός παραγοντας είναι τα χρήματα.Πόσα θα διαθέσεις?Υπάρχουν πολλά καλά ακουστικά,άλλα το θέμα είναι πόσα δίνεις? :wink:
  3. Ναι σωστά!!! (Γιουκαλίλι.) -Λα, Μι, Ντο, Σολ -Εναλλακτικά: Σι, Φα δίεση, Ρε, Λα -Βαρύτονο γιουκαλίλι: Μι, Σι, Σολ, Ρε :wink:
  4. E,μάλλον σε home studio θα ηχογραφεί αφού γράφει με SM58.!! Από την στιγμή που ο χώρος δεν είναι κατάλληλα μονωμένος θα έχεις σιγουρα "θορύβους". Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να στήσεις το μικρόφωνο στο δωμάτιο κοντά σε τοίχο ή πορτα και να κρεμάσεις κουβέρτες και σεντόνια για να μην έχεις πολύ το "βάθος" του δωματίου σου στην ηχογράφηση.
  5. Τίποτα....Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος.. Πάω στο προφιλ μου επιλέγω το αβαταρ που θέλω και έπειτα κάνω αποθήκευση ρυθμίσεων... :?:
  6. Κι εγώ μια από τα ίδια.Δεν φαίνεται το άβαταρ... :cry:
  7. Και γιατί δεν το παραγγέλνεις από το thomann?Είναι φθηνό.49 ευρώ + έξοδα μεταφοράς θα σου βγει γύρω στα 70-75 ευρώ! Επίσης μια πολύ καλή λύση είναι αυτή από το bon studio JHS VUK10N Γιουκαλίλι. 18,50 ¤ JHS VUK20N Γιουκαλίλι xρώμα φυσικό. 40,00 ¤
  8. Λίγες πληροφορίες για αυτό το όργανο λοιπόν... Γιουκουλέλι ή γιουκαλίλι Μουσικό τετράχορδο όργανο, παρόμοιο με την κιθάρα. Το γιουκαλέλι είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στα νησιά της Χαβάης όπου είναι περισσότερο γνωστό ως χαβανέζικη κιθάρα. Πορτογαλικής προέλευσης, έγινε γνωστό στα νησιά αυτά στο τέλος του 19ου αι. ως παραλλαγή της πορτογαλικής κιθάρας (machete), και έχει ηχείο στρογγυλωπό με μακριά λαβή. To γιουκαλέλι διακρίνεται για τη γλυκύτητα του ήχου του, που είναι ιδιαίτερα υποβλητικός, για την έκταση των αρμονικών φθόγγων και για την απαλότητα του πορταμέντο, τη δυνατότητα δηλαδή μετάβασης από τον έναν φθόγγο στον άλλο με γλίστρημα του δάχτυλου πάνω στη χορδή.
  9. Μελωδικότατο όργανο!!!!Πολύ καλή η διασκευή του τύπου!!!
  10. Eξαρτάται από το τι βάθος ή μάλλον ποιο βάθακι χρησιμοποιείς.Συνήθως τα φωνητικά πρέπει να έχουν τόσο βάθος έτσι ώστε να δέσουν με την πρώτη φωνή.Τις πιο πολλές φορές είναι λίγο το βάθος στα φωνητικά.Μπορείς να αυξήσεις το room και να μειώσεις την "ουρά". Τώρα όσων αφορά το φύσημα μπορεί να ευθύνεται η κάρτα σου.Απλά μου κάνει εντύπωση που λές οτι όταν τα βάζεις στο τραγουδι υπάρχει το φύσημα....Δεν ξέρω.... Ελπίζω να βοήθησσα έστω και λίγο.. :wink:
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου