Προς το περιεχόμενο

Vassilis Dimitros

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

0 Neutral
  1. Νομίζω παιδιά με καλύψατε απόλυτα! Γνωρίζετε τέλος κάποιο μαγαζί που να εξυπηρετεί με τοποθετήσεις τέτοιου είδους;
  2. Άρα παιδιά για να καταλάβω... Οι δυο τρύπες στην ουρά πίσω από τη γέφυρα, έχει σημασία που πέφτουν; Στο video πάνω από τον @Superfunk (που δείχνει το B3) δεν έχει σημασία γιατί κουμπώνει στη βίδα του strap στο πλάι και οι χορδές απλά συνεχίζουν από την ουρά στο tremolo. Κι όπως λέει δεν χρειάζεται περισσότερες βίδες πέρα από την πλαϊνή. Σε αυτό το video ο φίλος αφαιρεί την ουρά και κουμπώνει το B70 tremolo πάνω από τις τρύπες που τις αφήνει στο τέλος ακάλυπτες Πιο όμορφο το Β70 αλλά το να μείνουν οι τρύπες ακάλυπτες είναι λίγο άκυρο. Από τους δυο παραπάνω φίλους συμπεραίνω ότι το Β3 είναι πολύ πιο safe και στο installation και στο να μένουν οι χορδές κουρδισμένες
  3. Μεγάλος παράγοντας για την αλλαγή προς Bigsby είναι και η εμφάνιση, γι’ αυτό και ψάχνω πρώτα μια λύση για αυτό. Αν δω ότι φτάνω μόνο σε αδιέξοδο, τότε θα λάβω πολύ σοβαρά την πρότασή σου! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
  4. Καλησπέρα σε όλους! (Πρώτο post από newbie οπότε συγχωρέστε με αν λέω κάποια πράγματα λάθος) Θα ήθελα να προχωρήσω σε ένα upgrade της κιθάρας που έχω, και θα ήθελα κάποιες συμβουλές από κάποιον που γνωρίζει τα πράγματα λίγο καλύτερα. Ξεκινάω με την πιο χρήσιμη πληροφορία, πρόκειται για μια Harley Benton HB-35 Vintage, και για να αυξήσουμε το βαθμό δυσκολίας, μιλάμε για αριστερόχειρη κιθάρα. Αναλυτικά πρόκειται για αυτό το μοντέλο Το πρώτο και σημαντικότερο, θα ήθελα να εγκαταστήσω ένα tremolo Bigsby, αλλά δεν έχω καταλάβει με ποιον τρόπο επιλέγω το κατάλληλο που μπορεί να μπει στην κιθάρα που έχω. Τι πρέπει να μετρήσω ή τι πρέπει να δω στις διαστάσεις της κιθάρας μου για να κάνω τη σωστή επιλογή; Η τιμή του είναι αρκετά σεβαστή, και θα ήθελα να είμαι σίγουρος πριν προχωρήσω στην αγορά. Τέλος θα ήθελα να αλλάξω pickup guard αλλά από μια σύντομη έρευνα που έκανα, είναι τρομακτικά δύσκολο να βρεις λίγη ποικιλία για αριστερόχειρη κιθάρα. Φαντάζομαι πως θα χρειαστώ κάποιον να κάνει custom κατασκευή. Αν αυτή είναι η μόνη μου επιλογή, γνωρίζετε κάποιον Αθήνα (κεντρικά ή βόρεια προάστια) που να μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο; Σας ευχαριστώ εκ των πρότερων και συγνώμη για το μακρύ κουραστικό post!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.