Προς το περιεχόμενο

xtrm_basses

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  19
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

8 Neutral

Bio

 1. Μάλλον θα έπεσε κανας κοροναϊός στα καταστήματα,και γιαυτό δεν απαντάει κανείς στα τηλέφωνα εδώ και μέρες...
 2. Αφού έχει το τηλέφωνο,μην ζητάμε και πολλά Θα επικοινωνήσω να δω εάν έχουν τα parts στις κατηγορίες (iron/air core,gauge κτλ) και τιμές που τα χρειάζομαι. Ευχαριστώ και πάλι.
 3. Καλησπέρα,φτιάχνω ένα ηχείο 2way και ψάχνω κάποια parts για το crossover,είναι passive θα βρήσκετε μέσα στο ηχείο. Υπάρχει κάποιο κατάστημα με πηνία/πυκνωτές στην Ελλάδα να μην φέρνω από έξω; Ευχαριστώ.
 4. Αν τα ταυράκια κούρδιζαν απο την γέφυρα,δεν θα είχαν θέμα neck dive. Επίσεις με το zero fret δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις τα προβλήματα που έχει ενα κακοκομένο nut,χώρια που πας απο 12αρες σε 9ρες χωρίς πολλά πολλά
 5. Και για όποιον θέλει tele,υπάρχουν και αυτές
 6. Βασικά εμείς οι ινβεντορς παίζουμε με neckthrough endurneck headless extended scale fanned frets torzal twisted neck semi hollow body με compound radius 3 layers fretboardfretboard σεταρισμένο απο τον Φάνη
 7. Αν όμως οι πελάτες δίναμε τα στοιχεία μας (όπως σε όλα τα video club ή όπως δίνουμε την άδεια του οχήματος σε ένα συνεργείο,αλλιώς δεν το πιάνουν) τότε θα μπορούσε και ο κάθε καταστηματάρχης/τεχνικός να ξεμπροστιάσει εμένα που,άλλα ζήτησα και άλλα ήθελα και ζητάω και τα ρέστα,ή που πήγα για πρόβα στο στούντιο και το έκανα γυλιά καρφιά,και έτσι κανένας επαγκελματίας δεν θα ήθελε να ασχοληθείασχοληθεί μαζί μου. Οπότε,θα αναγκαζόμουν και εγώ να συμορφωθώ. Έτσι καί οι ότι να 'ναι επαγκελματίες θα έστρωναν,καί οι ότι να 'ναι πελάτες.
 8. Θα αμφισβητούσα τους κανονισμούς που προσυπέγραψα εάν έλεγα ότι" ο τάδε δεν κανονισμός είναι παράλογος,ο άλλος είναι ανήθικος,αλλάξτε τους για να ρολάρει το πράγμα" κτλ. Εγώ δεν βλέπω να αμφισβητώ κανέναν κανονισμό,αλλά να ψάχνω κάποιες διευκρινήσεις και μάλιστα σε θέμα που δεν το ξεκίνησαξεκίνησα εγω.
 9. Αφού ο κανονισμός 7,λέει πως απαγορεύονται διαφημίσεις αλλά και δυσφημίσεις,τότε άσχετα εάν υπάρχει σκοπιμότητα απο πίσο ή όχι,απαγορεύονται. Δεν είδα πουθενά κανένα παραθυράκι τύπου "απαγορεύονται οι διαφημίσεις πέραν των τάδε και τάδε λόγων" Και αν το τραβίξουμε το σκοινίσκοινί,ακώμα και το "πάρε την κιθάρα απο το thomann γιατί έχεις και δικαίομα επιστροφής και είναι και 50€ πιο κάτο από εκεί που λες" κάνουμε διαφήμιση του ενώς και διώχνουμε τον πελάτη απο τον άλλο οπότε του προκαλούμε προβλήματα. Δεν τα λέω όλα αυτά για να κάνω τον καμπόσο ή τον εξυπνάκια,απλά θέλω να ξέρω πού ξεκηνάν και πού τελειώνουν τα όρια "ανοχής" του noiz ώστε να ξέρω τι μπορώ να γράφω και τι όχι.
 10. Δηλαδή ένα νέο μέλος που γράφτηκε πριν λίγες μέρες και ξεκίνησε ένα πολύ ωραίο θέμα με μία ανακατασκευή,που είμαι βέβαιος άρεσε στους πιο πολλούς μας,τον "παρακολουθεί στενά το μάτι της διαχείρισης" αλλά ταυτόχρονα έκανε και το θέμα sticky ενώ βλέπουμε ξεκάθαρα οτι είναι διαφήμιση; Εάν ήταν δυσφήμιση,θα γινώταν sticky; Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον κύριο,και ούτε σκοπεύω να τον θίξω,και ζητώ και συγνώμη που ανακατέυω το θέμα του και τον ίδιο σε αυτό το θέμα,καθώς μου άρεσε η παρουσίαση που έγραψε έτσι αναλυτικα και με φωτό,και κατα 101% ποτέ να μην έχω κάποιο πρόβλημα μαζί του,αλλα και ποτέ να μην τον συναντήσω in real life. Απλά βλέπω πως είμαστε ελαστικοί στην διαφήμιση,και αυστηροί στην δυσφήμιση
 11. Οταν χάνω έναν πελάτη για ένα πλαστικό knob,δεν είμαι επαγγελματίας
 12. Billtrantos δεν κατηγορώ τον yameth για κάτι,εάν αυτό σου ειπώθηκε.Εξάλλου,δεν είναι,και ούτε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για το τι γράφει ο καθένας. Σέβομαι την θέση σου να αρνήσε να "μαυρίζεις" ανθρώπους,όπως εγώ αρνούμε να κουκουλώνω τον α,β που δεν είναι τυπικός και αύριο μεθαύριο να πας εσύ η κάποιος άλλος,να φάς/φάει δούλεμα και να μου πείς/πεί "καλά ρε ζώο,αφού ήξερες,τι δεν μου είπες να προσέχω;" Ξες..μου φαίνεται σαν να σε/τον κορόιδεψα και εγώ μαζί με τον α,β..
 13. Oι vangelisv και yannisp πάτησαν σε πολύ ωραία σημεία. Επίσης εάν "κρύβουμε" κάποιους που δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους,συνεχίζουν να κάνουν κακό σε αυτούς που κάνουν καλά την δουλειά τοτς αφού υπάρχει ανταγωνισμός.Ενώ αν "ξεμπροστιάζονταν" όσοι δεν είναι τυπικοί,θα ξεκαθάριζε το τοπίο και θα άνοιγαν οι δρόμοι σε όσους είναι τυπικοι. Επίσης,ο αριθμός των post δεν μου λέει κάτι,οχι γιατί είμαι νέο μέλος,αλλα μπορεί σε μένα κάποιος να μου φερθεί άψογα γιατί ήμασταν μαζί σειρές στον στρατό και σε άλλον να φερθεί σκάρτα γιατί δεν ταιριάζουν τα χνότα τους. Το μόνο θετικό απο τα posts είναι πως μπορεί ο καθένας να κρίνει τον κάθε χρήστη εάν είναι σοβαρός χαρακτήρας ή οχι. Το ιδανικό θα ήταν ο κάθε επαγκελματίας/τεχνικός κτλ να επισκεπτεται τα φόρα και να ασχολείται με τις απόψεις πιυ σχηματίζονται γύρο απο το όνομα του ώστε να κρατήσει το όνομα του καθαρό. Όμως και πάλι,αφού ο κανονισμός 7 απαγορεύει τις διαφημίσεις,τότε ο αριθμός post του μέλους δεν μου λέει κάτι,καθώς οι κανόνες είναι για όλους και πρέπει να τηρούνται στο ακέραιο
 14. Το ερώτημα μου είναι αφου 7. Τα μέλη συμφωνούν να μη προωθούν, να διαφημίζουν ή να δυσφημίζουν έμμεσα, αλλά και άμεσα προϊόντα δικά τους ή άλλων και τις έμμισθες υπηρεσίες τους Άρα πως μπορούμε να πούμε ότι ο τάδε φέρθηκε άψογα σαν επαγκελματίας,όταν αυτό ναί μεν είναι προσωπική μας εμπειρία,αλλά είναι και διαφήμηση; Γιατί κάποιος θα στηριχθεί σε αυτήν την εμπειρία και θα γίνει πελάτης.
 15. Yameth,εάν κάποιος όμως πχ πεί ότι "πάω στον τάδε γιατί κάνει καταπληκτική δουλειά και ότι συμφωνήσει με τον πελάτη" Είναι διαφήμηση,άρα και απαγορεύεται σύμφωνα με τον κανινισμό 7. Το ίδιο ισχύει και για κάποιο on-line κατάστημα ή κάποιον χρήστη των αγγελιών πχ "πήρα την κιθάρα του τάδε απο τις αγγελίες και την τύλιξε με τσιγαρόχαρτο και έσπασε κατά την αποστολή" ή "πήρα την κιθάρα απο την αγγελία του τάδε και την έστειλε μέσα σε 18 κουβέρτες και σεταρισμένη με καινούριες χορδές ενώ στην αγγελία έλεγε πως θέλει set-up" σωστά; Οπότε θέμετα με γνώμες περι καταστημάτων,τεχνικών και γενικά προσώπων κτλ δεν θα πρέπει να απαντώντε με βάση εμπειριών άλλων πελατών.Σωστά;
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.