Προς το περιεχόμενο

Andrikos1977

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα
  • Day job
    Ανεργος
  • Τόπος
    Αθηνα

Συμμετοχή Andrikos1977

2

Φήμη

  1. μείνετε μακριά απο δογματικές απόψεις του τύπου, "οποιος χρησιμοποιει το Χ daw είναι λάθος'. χρησιμοποιω το ableton και αν το πρωι εξαφανιστούν τα πάντα σχετικά με το ableton όπως και το ableton το ίδιο, μεχρι το απογευμα θα δουλευω πάνω στο cubase ή στο FL. αλλά τα ίδια μια ζωή στα φόρουμ.παγκοσμίως.βγήκε το συλενθ, το βαφτισαμε νουμερο 1.Βγηκε το μασσιβ, βαφτισαμε το μασσιβ νουμερο 1 και το συλενθ τελείως άχρηστο.βγήκε το σέρουμ?ξεπεράστηκε και το μασσιβ. ολα μα ολα τα daw ειναι καταπληκτικα πολυεργαλεια και με ολα μπορεις να γραψεις την μουσικη που εχεις μεσα σου. το οτι ολοι μας έχουμε τις προσωπικες μας προτιμησεις, εχει να κανει με τις δικες μας προσωπικες προτιμησεις και οχι με υπαρκτα universal βαθρα οπου το χ DAW βρισκεται στην πρωτη θέση, ενώ το Ψ, στην δευτερη.
  2. Το Reaktor ειναι θησαυρος και σας το λεει καποιος που δεν εχει ασχοληθει καν με την DIY πλευρά του η οποία για πολύ κόσμο είναι και το δυνατότερο σημείο του. Η ποιότητα του ήχου που παράγουν κάποια απο τα συνθς εκεί μέσα είναι απίστευτη.Από τη μέρα που άρχισα να παίζω με το μόναρκ δεν έχω ξαναπιάσει sylenth ή massive για δημιουργία μπάσου. Το "κακό" είναι οτι το Reaktor είναι "αυτόνομο" κάπως και έτσι πολλές λειτουργίες του θέλουν να ψάξεις να τις μάθεις απο την αρχη.Πχ στο Reaktor τα synths λέγονται ensembles και για να σώσεις ένα δικό σου preset(πχ tou Monark) , πρέπει πρώτα να δημιουργήσεις ένα νέο ensemble-αντίγραφο του Monark, να το σωσεις ως πχ Μonark 2, και μόνο εκεί μπορείς να σώσεις την δημιουργία σου.Και δεν έχει save κουμπι αλλά add που λειτουργεί κιόλας σαν switch που 1ο πάτημα=οn και 2ο πάτημα=off. Εαν κάποιος δεν τα παρατήσει επειδή τα πήρε στο κρανίο απο την σύγχυση, το Reaktor θα τον ανταμείψει 100% καθώς έχει τα πάντα μέσα.Synths, step sequencers,random sound generators..Επίσης προσοχή στα tutorials.Αν εχετε Reaktor 6 και πάνω και το tutorial είναι απο έκδοση 5, θα παίξει 100% σύγχυση καθώς έχουν αλλάξει πραγματάκια ανάμεσα σε αυτές τις εκδόσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου