Προς το περιεχόμενο

Vale Rossi

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    205
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Vale Rossi

  1. Ποινική υποχρέωση δεν υπάρχει. Νομική μπορεί.
  2. Vale Rossi

    Dimsonic - Logic lock

    Λείπεις, κι έχει πέσει πολύ σιγή ασυρμάτου. Που είσαι? Με fusiongtr και manoSX BillarasKats cigaret και λοιπούς?
  3. Κι εσύ? Κι εγώ, υπαξιωματικός στην Υδρογραφική Υπηρεσία του Π.Ν
  4. Εγώ μόλις ξυριστώ με ξυραφάκι θέλω μια ώρα με κρέμες και αλόη για να συνέλθω. Δεν αλλάζω με τίποτα τις ξυριστικές τέτοιου τύπου. Μία φορά την εβδομάδα, χωρίς το προστατευτικό, γένια μιας μέρας. Χρόνια τώρα.
  5. Μένω Κυψέλη τα τελευταία 30 χρόνια. Ιδιόκτητο διαμέρισμα (της γυναίκας) στον 4ο. Στον 5ο επίσης ιδιόκτητο οροφοδιαμέρισμα. Πολυκατοικία του '70. Πονεμένη ιστορία και πέρα από αυτό καταφύγιο προβληματικών ζώων, γατιών και σκυλιών. Αρκετών (5-6). Γαυγίσματα μέχρι της 1 το βράδυ και από τις 5:30 πρωί. Τώρα που σας γράφω πανικός. Γαυγίσματα και τρεχαλητά. Και κάθε βράδυ σύρσιμο μεταλλικών επίπλων στην βεράντα. Δεν ξέρω γιατί. Σώθηκα με ωτοασπίδες. Καλοκαίρι με ανοιχτές μπαλκονόπορτες φασαρία και από κάτω από τον πεζόδρομο. Ωτοασπίδες πάλι. Εμφανίζεται πέρσι το καλοκαίρι νεαρός ενοικιαστής για την γκαρσονιέρα δίπλα μου. Ξεκινάει η μετακόμιση του με πάρτυ μέχρι τις 3-4 το πρωί. Δε λέω τίποτα. Μιλούσε όλη μέρα στο τηλέφωνο μέχρι τις 1-2 το βράδυ με γαιδουροφωνάρα. Δε λέω τίποτα. Παίζω κιθάρα χαλαρά σε ενισχυτή 5w στο 5 ώρα 11 το πρωί Σάββατο. Μου χτυπάει την πόρτα. - Γειά σας, είμαι ο καινούργιος νοικάρης δίπλα. - Καλώς όρισες, του λέω. - Είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής της Νομικής, μου λέει. - Μπράβο, του λέω. - Αυτό με την κιθάρα μου λέει, θα συνεχιστεί? - Θα συνεχιστεί, του λέω, αλλά πάντα σε ώρες που δεν είναι κοινής ησυχίας. Σε αντίθεσή με εσένα που όλη μέρα μιλάς στο τηλέφωνο με την αγριοφωνάρα σου. Έφυγε τσαντισμένος και συνέχισε το χαβά του. Το βράδυ σταμάτησε τη φασαρία στις 3. Το πρωί στις 7 ακριβώς, πριν φύγω για το πεδίο του Άρεως για τον πρωινο μου περίπατο, βάζω ραδιόφωνο Θέατρο της Δευτέρας στην ΕΡΤ και την κάνω. Γυρνάω, ετοιμάζομαι για δουλειά και αφήνω στο ράδιο Blackman και κυρίεεςς μουυυ. Το απόγευμα που γύρισα παίρνω ενισχυτη και κιθάρα και πάω στην κρεβατοκαμαρα που ειναι μεσοτοιχία και παίζω καμμιά ώρα πεντατονικές. Τίποτα άλλο. Και όχι και ιδιαίτερα καλά. Την επόμενη εβδομάδα τον βλέπω στο ασανσέρ με μια βαλίτσα κι ένα σακβουαγιάζ. Καλό ταξίδι του είπα αλλά δεν μου απάντησε . Και δεν τον ξαναείδα. Κλαψ. Κι έχει χάσει την βελτίωση μου στις πεντατονικές.
  6. Πες μας σε παρακαλώ, τι φόρμα φόραγες και τι μανίκι είχε, μπας και πετύχουμε κι εμείς τις αρμονικές αυτές
  7. Όντως τα πλάνα είναι εξαιρετικά και φυσικά παίζει τεράστιο ρόλο πέρα από την τεχνολογία που εξελίσσεται συνεχώς και ο οπερατέρ - πιλότος , που εδώ δίνει ρέστα! Τώρα στη εύλογη σκέψη σου για το τι θα συμβεί αν συμβεί βλάβη στο drone και πέσει στους θεατές, πιστεύω ότι εφόσον μπορούν να σχεδιάσουν και υλοποιήσουν σχεδόν τα πάντα, θα μπορούν ] να χαράξουν ιδανικές διαδρομές για την πτήση των drones που θα τηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τις θέσεις των θεατών. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το σκε
  8. Η Μαρίνα Σάττι από τότε που πρωτοεμφανίστηκε πριν 8 χρόνια με τις 'κούπες', ή τουλάχιστον τότε την έμαθα εγώ, έχει μια συνέπεια. Ψάχνει ανελιπώς καινούργιους δρόμους. Και πιστεύω ότι ασχολείται περισσότερο με την μουσική και λιγότερο με άλλα πράγματα.
  9. Γιώργο καλοτάξιδη. Να την χαρείς!
  10. Η βιντεοσκόπηση με drone εξελίσεται. Η τεχνολογία συνεχώς βελτιώνεται. Δείτε που η Red Bull Racing και το τμήμα της Formula 1 έχουν φτάσει αυτή την εξέλιξη. Απολαύστε υπεύθυνα!
  11. Στην 6η σούκο τι θα βάλεις? Πάρε το καινούργιο YAMAHA MONTAGE!!!
  12. Μήπως υπάρχει AI στις αγγελιες με σκοπό την μείωση του GAS?
  13. Σε Mac OS με Chrome δεν με πετάει εξω. Δοκίμασε με άλλον browser να βεβαιωθείς ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στον browser σου.
  14. Είναι 24άρης ο χρυσός γι αυτό κοκκινίζει ...
  15. Να το κοιτάξεις αυτό πάντως!!!
  16. Βρασίδα σε καταλαβαίνω. Όμως δεν μπορείς να καταλάβεις ή δεν το περίμενες, ότι το κομμάτι σας έχει γκελ. Μπορεί να ξύπνησε χάρη στην Κύλα ΑΛΛΑ ο κόσμος πιστεύει ότι αξίζει καλύτερη τύχη. Και κατά την γνώμη μου έτσι είναι. Θέλει ο κόσμος και μια εκτέλεση με φωνή. Κάνε μας το χατήρι αν θέλεις αλλά και πάλι αν δεν θέλεις ή εισαι τσαντισμένος πάσο!
  17. Δεν ακούω αυτή την μουσική. Πάντα όμως ακούω τα κομμάτια που ανεβάζεις. Εξαιρετικές παραγωγές όλα. Αυτό το κομμάτι μου άρεσε. Και η κιθάρα σου και οι φωνές πάρα πολύ καλές. Νομίζω ότι οι εκτελέσεις σου είναι υψηλών προδιαγραφών.
  18. Να με συγχωρείς αλλά πιστεύω ότι τo κουρνιαχτό σηκώθηκε γιατί αποφασίσατε να το εφαρμόσετε πάνω στον Φούζιο.
  19. Περί σεβασμού νομίζω ότι δεν θα πρέπει να γίνεται καμμία διάκριση. Είτε πρόκειται για νέο μέλος είτε για τον guru της μουσικής επιστήμης πρέπει να υπάρχει σεβασμός και φυσικά αμοιβαίος. Από εκεί και πέρα αν μπορείτε να δώσετε badges σε όποιους θεωρείτε ότι η προσωπικότητα τους αντιπροσωπεύει κάτι που αξίζει μεγαλύτερης αποδοχής, μπορείτε και ίσως πρέπει να το κάνετε, ώστε να ξέρουμε κι εμείς ότι απέναντι μας έχουμε κάποιον που οι γνώσεις του ή το έργο του είναι αναγνωρισμένα. Ακόμη στο άρθρο της μη προώθησης - διαφήμισης άμεσης ή έμμεσης πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικότερες διατυπώσεις. Πιστεύω ότι έτσι όπως είναι απογορεύει το μισό φόρουμ όπως είναι τώρα. Δεν μπορείς να ανεβάσεις κομμάτι σου που προμοτάρει το νέο σου δίσκο, δεν μπορείς να ανεβάσεις βίντεο που βοηθάς κάποιον γιατί προμοτάρεις τον εαυτό σου που βοηθάει, δεν μπορείς να ανεβάσεις το όργανο που έφτιαξες γιατί προμοτάρεις τον εαυτό σου που φτιάχνει όργανα. Δεν μπορείς επίσης να ανεβάσεις στο calendar γιατί προμοτάρεις επερχόμενη συναυλία. Νομίζω το κομμάτι της έμμεσης ή άμεσης προώθησης πρέπει να ξαναγραφτεί. Πολύ πιθανόν να εξαιρεθεί σε ένα βαθμό και να τελεί κάτω από επιτήρηση όπως τώρα κατά κάποιο τρόπο ώστε αν το ποστ καταντάει διαφημιστικό να κόβεται ενώ αν συνεισφέρει στην ενημέρωση των μελών και του υλικού που κατατίθεται στο φόρουμ να μένει.
  20. Το βρήκα ενδιαφέρον. Τεχνικός ρυθμίζει πιάνο ορχήστρας στη Μιννεσότα και μοιράζεται πληροφορίες στο βίντεο. https://mnorch.vhx.tv/exclusives/videos/piano-prep?fbclid=IwAR04y9yZmLICoLrTBDpiLLotYokwru1LTC2rp11dT_Rt57HsSbtbSTPsoIc
  21. Selecting Presets στη σελίδα 7. Μήπως είναι αυτό που θες σχετικά με τους ενισχυτές? Και σελίδα 12 το JAM Mode. SD75&SD 30_Manual_EN.pdf
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου