Προς το περιεχόμενο

Newsguy

Staff
  • Αναρτήσεις

    138
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κλασικό Έγχορδο
  • My Band(s)
    The News
  • Day job
    Noiz Editor
  • Website
  • Τόπος
    Cyberspace

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Newsguy

Artist

Artist (1/4)

17

Φήμη

Ενημέρωση δημοσίευσης

Προβολή όλων των ενημερώσεων από τον Newsguy

  1. H Novation ανακοίνωσε φέτος τον Μάιο στην Έκθεση Superbooth που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο την κυκλοφορία του νέου της κορυφαίου Synthesizer, το Summit.

    Χτισμένο πάνω στην ίδια αρχιτεκτονική και τις σχεδιαστικές καινοτομίες του ήδη επιτυχημένου Novation Peak, το Summit ενσωματώνει στην ουσία 2 Peak μέσα σε ένα μοναδικό synthesizer με 61 πλήκτρα με aftertouch. Το Summit διαθέτει 16 νότες πολυφωνία με δυνατότητα ταυτόχρονης αναπαραγωγής δύο ήχων, οι οποίοι μπορούν να αναπαραχθούν είτε χωριστά είτε διαστρωματωμένοι.

    Summit.jpg.978c8ffb96ef020bf2ddb5c105211de9.jpg

    Η καρδιά του SuperSynth Summit περιλαμβάνει τρεις ψηφιακούς ταλαντωτές New Oxford για κάθε μία από τις 16 φωνές του.  Οι ταλαντωτές Oxford  διαθέτουν το κύκλωμα FPGA (Field Programmable Gate Array) που βοηθά στην δημιουργία αναλογικών κυματομορφών με απίστευτα υψηλή ανάλυση (24MHz). Επιπρόσθετα, το FPGA διευκολύνει την σύνθεση FM και Wavetable για  την δημιουργία πολύπλοκων και μοναδικών ήχων.

    Η προσθήκη διπλών αναλογικών 12dB / octave  φίλτρων, αναλογικών VCAs και τριών σταδίων παραμόρφωσης φίλτρο και post-VCA εξασφαλίζουν πλούσιο και ζεστό αναλογικό ήχο.

     

     

    Η Summit διαθέτει επίσης πληθώρα πηγών διαμόρφωσης και επιλογών, διευρυμένη επιφάνεια ελέγχου FM, τρία εντυπωσιακά εφέ, είσοδο ήχου για τη δρομολόγηση εξωτερικών πηγών σε αυτά τα εφέ και βοηθητική έξοδο.

    Το Summit δεν είναι ένα ακόμα Synth, αλλά ένα SuperSynth  που αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση, η οποία παντρεύει με  ιδανικό τρόπο την ψηφιακή και αναλογική τεχνολογία προσφέροντας  δυνατότητες δημιουργίας εκπληκτικών ήχων που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να προσεγγίσουν τα συμβατικά αναλογικά synths!!

     

    Δείτε περισσότερα για το Summit της Novation στο Bon Studio.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου