Προς το περιεχόμενο

Newsguy

Staff
  • Αναρτήσεις

    138
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κλασικό Έγχορδο
  • My Band(s)
    The News
  • Day job
    Noiz Editor
  • Website
  • Τόπος
    Cyberspace

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Newsguy

Artist

Artist (1/4)

17

Φήμη

Ενημέρωση δημοσίευσης

Προβολή όλων των ενημερώσεων από τον Newsguy

  1. Η σιωπή της οδήγησης ηλεκτρικά, συχνά αναφέρεται ως σημαντικό πλεονέκτημα της ηλεκτρικής κινητικότητας. Ωστόσο, καθώς αυξάνεται η γκάμα των ηλεκτροκίνητων μοντέλων, δημιουργείται ένα κενό στη συναισθηματικότητα της οδηγικής εμπειρίας στο κάθισμα του οδηγού. Με την επωνυμία "BMW IconicSounds Electric" θα δημιουργηθεί μια ηχοθήκη για τα μελλοντικά ηλεκτροκίνητα οχήματα της BMW.

     

    hans-zimmer.thumb.jpg.a8792753b922d4860ff9f3f71d0e830b.jpg

     

    Μια ανεπιθύμητη ενέργεια της κίνησης στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ότι οι οδηγοί δεν θα είναι πλέον σε θέση να απολαμβάνουν το βρυχηθμό ενός κινητήρα καθώς πατούν το πόδι τους στο πάτωμα, επομένως η αγορά υποκατάστατων ήχων είναι πιθανό να είναι τεράστια. Υπάρχει επίσης το ζήτημα της ασφάλειας: οι πεζοί πρέπει να μπορούν να ακούσουν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που έρχεται.

     

    Η BMW προσέλαβε τον Hans Zimmer (Inception, Gladiator, The Lion King, και δεκάδες άλλες ταινίες) για να βοηθήσει στη δημιουργία της BMW IconicSounds Electric, που θα χρησιμοποιηθεί στα μελλοντικά ηλεκτροκίνητα οχήματα της εταιρείας.

     

    "Είμαι πάντα ένας ενθουσιώδης BMW φαν", λέει ο Zimmer. "Ως παιδί, συνήθιζα να αναγνωρίζω τη μητέρα μου να επιστρέφει στο σπίτι από τον ήχο της BMW της. Είμαι ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να σχεδιάσω τον ήχο των μελλοντικών ηλεκτρικών BMW και να δημιουργήσω συγκίνηση για τη μελλοντική ηλεκτρική εμπειρία οδήγησης".

    Συζητώντας τον τρόπο με τον οποίο οι ήχοι αλλάζουν την εμπειρία του αυτοκινήτου, ο Zimmer λέει: "Όταν ο οδηγός αλληλεπιδρά με το πεντάλ γκαζιού δεν είναι μόνο ένα μηχανικό σημείο επαφής. Η επιτάχυνση γίνεται μια εμπειρία κατά την οποία ο οδηγός κινείται μέσα από μια σειρά από μεταλλασσόμενους ήχους. "

     

    Ο Zimmer συνεργάζεται στο project με τον sound designer Renzo Vitale του BMW Group.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου