Προς το περιεχόμενο

Newsguy

Staff
  • Αναρτήσεις

    138
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις από Newsguy

  1. Ενα δείγμα του Hitmaker SDX απο τον Hugh Padgham. Θα είναι διαθέσιμο στις 20 Σεπτεμβρίου για το Superior Drummer 3.

  2. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα VST3 plugins, όλων των κατασκευαστών, μέσα στο Waves StudioRack. Πάρτε το δωρεάν εδώ: https://t.co/RtTyyOYcHU

     

     

    1. dimsonic

      dimsonic

      δεν κατάλαβα τι ακριβώς γίνεται εδώ...

  3. The Joe Strummer Telecaster. Επανήλθε!

     

  4. Παράθεση

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  HALF NOTE JAZZ CLUB

    Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες του Half Note Jazz Club,

    Mε απόλυτο σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στην υγεία του κοινού, των καλλιτεχνών και του προσωπικού μας και για την προστασία όλων, πριν ακόμη αυτό καταστεί υποχρεωτικό από το Υπ. Υγείας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αναστέλλουμε από σήμερα και διάστημα τουλάχιστον 4 εβδομάδων τη λειτουργία του Half Note Jazz Club, αναβάλλοντας ή ακυρώνοντας όλα τα προγραμματισμένα live στο χώρο μας.  

    Στην 40χρονη ιστορία του χώρου, δεν είχαμε παρά ελάχιστα περιστατικά ακυρώσεων ή αναβολών αλλά ο απόλυτος σεβασμός στην ιστορία μας αυτή, στο κοινό μας - που τόσο πολύ μας στήριξε - και στην κρισιμότητα της κατάστασης, μας υποχρεώνει να αναστείλουμε την λειτουργία μας. Ελπίζουμε ότι αυτή η αναστολή θα είναι πρόσκαιρη και όσο το δυνατόν σύντομη.  

    Η σοβαρότητα της κατάστασης μας επιβάλλει να βάλουμε «τον αυτοσχεδιασμό» που τόσο αγαπούμε στην άκρη για λίγο και να δώσουμε προτεραιότητα στο προφανές και το ουσιώδες, που είναι η υγεία όλων μας.  

    Με όσους έχουν προαγοράσει εισιτήρια για τις παραστάσεις μας θα επικοινωνήσει  το τηλεφωνικό κέντρο για να τους ενημερώσει για τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων τους.

    Για κάθε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό κέντρο του Half Note Jazz Club στο 210 9213310. 

     

  5. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά της IK Multimedia μέχρι την Δευτέρα.

    Αγοράζοντας 1 απο τα προτεινόμενα προϊόντα, μπορείτε να πάρετε μέχρι και 10 ακόμα ίδιας ή και μικρότερης αξίας, δωρεάν!

    11 plugins for the price of 1! Περισσότερα εδώ: IK's Pick & Mix Group Buy show?id=5V1ohgYbixE&bids=266311.128&type

     

    Και μιας και θα 'στε εκεί, ρίξτε και μια ματιά στο νέο Hammond B-3X for Mac/PC - Next-level virtual organ show?id=5V1ohgYbixE&bids=266311.147&type

  6. Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με τη «Music & Drama Productions», Εταιρεία Παραγωγής Μουσικών & Θεατρικών Θεαμάτων του Μαυρίκιου Μαυρικίου, η οποία ανέλαβε με τους πλέον εξειδικευμένους επαγγελματίες, καθηγητές και ηχολήπτες, τον -υψηλών προδιαγραφών- σχεδιασμό του τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας & Ηχοληψίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη.

    Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ προχωρά ένα βήμα παραπέρα, στη θεσμοθέτηση και προκήρυξη δύο Υποτροφιών Σπουδών στη Μουσική Τεχνολογία & Ηχοληψία, αφιερωμένων στον κορυφαίο δημιουργό Μίμη Πλέσσα!

     

    Θες να διεκδικήσεις μία από τις δύο υποτροφίες σπουδών «Μίμης Πλέσσας»; Δες πώς!

    Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δημιουργήσουν μια διασκευή-remix ενός τραγουδιού του Μίμη Πλέσσα, επιλέγοντας ελεύθερα από το ευρύ ρεπερτόριό του, χρησιμοποιώντας την αισθητική και τις γνώσεις τους.

    • Το αποτέλεσμα πρέπει να αποσταλεί στο e–mail: [email protected] σε μορφή mp3 και wav, μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό του κάθε υποψηφίου.
    • Στο θέμα του e–mail να αναγράφεται υποχρεωτικά: ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ «ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ».
    • Κριτική επιτροπή, με επικεφαλής τον κ. Μίμη Πλέσσα, θα εξετάσει όλες τις συμμετοχές και θα ανακοινώσει τους νικητές και δικαιούχους των δύο υποτροφιών στις σελίδες fb και Instagram του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.
    • Τελευταία ημέρα για την υποβολή συμμετοχών ορίζεται η 11η Οκτωβρίου 2019.

    ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ:  https://www.iekalfa.gr/mimis-plessas

  7. ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΗΧΟΥ VAN DAMME

    Η STNET, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των γνωστών καλωδίων ήχου VAN DAMME, δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους της μουσικής, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, να γνωρίσουν τα προϊόντα του φημισμένου Βρετανικού οίκου, προσφέροντας όλα τα καλώδια (ατερμάτιστα ή τερματισμένα σε custom μεγέθη) με έκπτωση 25%.          

    Οι παραγγελίες μπορούν να δοθούν με τους παρακάτω τρόπους:

    • . τηλεφωνικά στο 2108324961
    • . με email στο [email protected]
    • . μέσω του e-shop μας www.stnet.gr, χρησιμοποιώντας το κουπόνι VDC25

    Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31/10/2019.

  8. Townsend Labs (νέα προϊόντα)

    Η Townsend Labs, κυκλοφόρησε τη νέα έκδοση λογισμικού για το κορυφαίο μικρόφωνο Sphere L22. 
    Πρόκειται για την έκδοση 1.4 για όλα τα γνωστά φορμά plug-in, καθώς και για Universal Audio (UAD-2/Apollo) και Avid (AAX DSP). 
    Η έκδοση αυτή διατίθεται δωρεάν σε όλους τους κατόχους του Sphere L22.

     

    sphere.png.c6b318000b8eacbc820fca71362dc311.png

     

    Townsend Labs Sphere L22 (Version 1.4) 

    Η ακρίβεια προσωμοίωσης μικροφώνων που χρησιμοποιεί η Townsend Labs για το Sphere L22, καθώς και το πλήθος των μικροφώνων που διαθέτει, το καθιστούν κορυφαίο μικρόφωνο στην κατηγορία του. Τώρα με την έκδοση 1.4 του Sphere plug-in, είναι διαθέσιμα (δωρεάν) 10 νέα μοντέλα μικροφώνων, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό σε πάνω από 30. 

    10 νέα μοντέλα μικροφώνων:

    • > LD-563, βασισμένο σε ένα κλασσικό Γερμανικό μικρόφωνο. Τα πολικά διαγράμματα του Sphere plug-in, βασίζονται στις κάψες: M7, M8 και M55k. Για πολλούς ηχολήπτες, ο συνδυασμός του 563 με M7, είναι ο αγαπημένος πολλών τραγουδιστών. 
    • > LD-017T, αναπαραγωγή του χειροποίητου Soyuz 017 TUBE (μεγάλου διαφράγματος), σε συνεργασία με τη Ρωσική Soyuz. Ιδανικό για φωνή και ακουστικά όργανα.
    • > DN-409N και DN-409U, βασισμένο σε δύο παραλλαγές του κλασσικού Γερμανικού δυναμικού μικροφώνου 409. Ιδανικό για ροκ φωνές και ενισχυτές κιθάρας.
    • > DN-421N, DN-421S και DN-421B, βασισμένο σε τρεις παραλλαγές του φημισμένου Γερμανικού δυναμικού μικροφώνου (μεγάλου διαφράγματος) 421. Κατάλληλο για μπάσσο, ενισχυτές κιθάρας, πνευστά, ντράμς (μπότα, τόμ).
    • > DN-12A και DN-12E, βασισμένο σε δύο εκδόσεις του φημισμένου Αυστρικου δυναμικού μικροφώνου για ντράμς (μπότα) και μπάσσο.
    • > SD-416, βασισμένο σε ένα industry-standard μικρόφωνο shotgun, που χρησιμοποιήθηκε σε στούντιο και κινηματογραφικές παραγωγές (voice-over).

    Townsend Labs Sphere L22
    Το Sphere L22 είναι ένα καινοτόμο μικρόφωνο από την Townsend Labs το οποίο προσομοίωνει τα χαρακτηριστικά των πιο γνωστών πυκνωτικών μικροφώνων μεγάλου διαφράγματος με εξαιρετική ακρίβεια και επιτρέπει την επιλογή τύπων και πολικών διαγραμμάτων ακόμα και μετά την ηχογράφηση.

    Το Sphere L22 είναι ένα σύστημα, το οποίο αποτελείται από ένα υψηλής ακρίβειας dual channel μικρόφωνο, σε συνδυασμό με το Sphere DSP plug-in (UAD, VST, AU, AAX Native). Αναπαριστά με ακρίβεια την απόκριση, τα χαρακτηριστικά και τη συμπεριφορά από μια μεγάλη γκάμα γνωστών και θρυλικών μικροφώνων.

    Το Sphere L22 αποτελείται από ένα υψηλής ευκρίνειας μικρόφωνο, δύο καναλιών, και ένα audio plug-in για το DAW σας. Το plug-in πραγματοποιεί όλη την διαδικασία μέσω DSP, ώστε να προσομοιώσει όλα τα διαφορετικά μικρόφωνα. Η χρήση plug-in , αντί για ενσωματωμένη DSP επεξεργασία στο μικρόφωνο, έχει σαν αποτέλεσμα και προτέρημα την δυνατότητα επιλογής και αλλαγής, από τον χρήστη, διαφορετικών ρυθμίσεων, όπως τύπο μικροφώνου και πολικό διάγραμμα, ακόμα και μετά την ηχογράφηση.

    Το Sphere L22, χρησιμοποιώντας δύο κάψες με δύο αυτόνομες εξόδους, καθιστά εφικτή την σύλληψη τεράστιας λεπτομέρειας και πληροφορίας χώρου, όπως, κατεύθυνσης και απόστασης, πληροφορίες που με ένα συμβατικό μικρόφωνο μονής κάψας θα είχαν χαθεί.
    Αυτό επιτρέπει στο σύστημα του Sphere να αναπαράγει τον τρόπο με τον οποίο διαφορετικά μικρόφωνα αντιδρούν στον εκάστοτε χώρο.

    Με τις κάρτες ήχου της Universal Audio Apollo, μπορούμε να χειριστούμε και να επεξεργαστούμε σε πραγματικό χρόνο και με εξαιρετικά χαμηλό latency ( 1.6ms σε δειγματοληψία 96kHz) σε μορφή AAX, VST και AU.

    Τώρα μπορείτε να:

    • > Ηχογραφήσετε με ποιότητα και ήχο μικροφώνων που μέχρι τώρα ήταν άπιαστο όνειρο!
    • > Αλλάξετε τύπο μικροφώνου, πολικό διάγραμμα και άλλα χαρακτηριστικά μικροφώνου ακόμα και μετά την ηχογράφηση!
    • > Έχετε δυνατότητα αλλαγής ήχου μικροφώνων χωρίς να κουράζεται ο καλλιτέχνης,τραγουδιστής ή μουσικός.
    • > Απαλείψετε ή να διορθώστε οποιδήποτε ανεπιθύμητο χρωματισμό χώρου ή άλλων προβλημάτων ηχογράφησης χρησιμοποιώντας το Off-Axis Correction™
    • > Έχετε δυνατότητα στέρεο ηχογράφησης από ένα μόνο μικρόφωνο.

    Περισσότερα ΕΛΙΝΑ

  9. Η AMX με μακριά παράδοση στα συστήματα αυτοματισμού και ελέγχου A/V εξοπλισμού παρουσιάζει την νέα σειρά πάνελ αφής Modero G5.
    Τα Modero G5 touch panel ενσωματώνουν όλες τις λειτουργίες που είναι απαραίτητες σε ένα περιβάλλον εργασίας. Βελτιώνουν την λειτουργία και αυξάνουν την παραγωγικότητα σε χώρους συσκέψεων, αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες ενημέρωσης, αμφιθέατρα και πολλούς άλλους, με έξυπνες επιλογές και αυτοματισμούς.


    modero.jpg.534d83cd7c48bdd9273f7533a464e8f0.jpg


    Με τα Modero G5 panel, μπορούμε να προσθέσουμε έλεγχο στον σύστημα διαχείρισης του εξοπλισμού Audio/Video της AMX αλλά και έλεγχο της αίθουσας όπως: Τον έλεγχο του φωτισμού, των κουρτινών (blinds), των προβολικών και συσκευών A/V, των ηλεκτρικών βάσεων στήριξης αλλά και πολλών άλλων λειτουργιών της αίθουσας, χωρίς να αυξήσουμε ιδιαίτερα τον συνολικό προϋπολογισμό του συστήματος που έχουμε ή πρόκειται να εγκαταστήσουμε.

    Η σειρά περιλαμβάνει πάνελ αφής desktop ή τοίχου και σε διαστάσεις οθόνης 7″, 10.1″, 20″. Τα μοντέλα είναι τα εξής:

    • MD-1002: 10.1″ πάνελ αφής τοίχου Modero G5
    • MT-1002: 10.1″ επιτραπέζιο πάνελ αφής Modero G5
    • MD-702: 7″ πάνελ αφής τοίχου Modero G5
    • MT-702: 7″ επιτραπέζιο πάνελ αφής Modero G5
    • MT-2002: 20″ επιτραπέζιο πάνελ αφής Modero G5

    Τα πάνελ των 7” & 10.1” έχουν ανάλυση 1280×800 pixel, ενώ το panel των 20” έχει ανάλυση 1920×800. 
    Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε:

    • Όλες οι οθόνες είναι τεχνολογίας αφής Capacitive.
    • G5 Επεξεργαστή γραφικών και Quad-Core κεντρικός επεξεργαστή
    • Ευκολία στις αναβαθμίσεις μέσω δικτύου Enterprise Touch Panel and Firmware Updates
    • Ενσωματωμένος Web Browser, Document Viewers και Enzo Sharing
    • Ρυθμιζόμενα επίπεδα ασφαλείας
    • Ευρεία γωνία θέασης
    • Ενισχυμένη εμπειρία χρήστη μέσω εξελιγμένου περιβάλλοντος UI, το οποίο διαθέτει λειτουργίες όπως gesturing, swiping, δυναμική αναδιάταξη και βελτιωμένες δυνατότητες animation και πλοήγησης
    • Επιλογή και προβολή δυναμικών data
    • Ειδικές βάσεις τοποθέτησης των panel τοίχου

    Τα επιτραπέζια μοντέλα MT-2002, MT-1002 και MT-702 παρέχουν την δυνατότητα ενσωμάτωσης και συνεργασίας με την εφαρμογή video conference Zoom Meetings εάν συνδυαστούν με το Acendo Core.

    Επιπλέον, τα panel τοίχου MD-1002 και MD-702 στην έκδοση Acendo Book έχουν ενσωματωμένη την δυνατότητα Book scheduling μέσω των εφαρμογών Microsoft Exchange, Office 365 και Google Calendar και περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζονται για τον εντοπισμό, τον έλεγχο και την κράτηση ενός meeting room γρήγορα και εύκολα.

     

    Περισσότερα BON STUDIO SA

  10. Οι εργασίες της διοργάνωσης έκθεσης iNTERLiNKED EXPO 2019 που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου – 1 & 2 Δεκεμβρίου 2019 στο Ζάππειο Μέγαρο προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Η διοργάνωση με αφορμή το διευρυμένο εκθεσιακό concept (Audio – Visual – Lighting, Integration, digital signage, broadcast media, smart building κλπ και τη δικτύωσή και τον έλεγχό τους τους μέσω IT), έχει επικεντρωθεί στην επικοινωνία της έκθεσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

    Ολες τις απαραίτητες πληροφορίες για την έκθεση iNTERLiNKED Southeastern Europe μπορείτε να τις βρείτε στο site της έκθεσης http://www.interlinkedexpo.com/index.php/el/

  11. Scarlett 3rd Generation

    Η Focusrite από την πρώτη κυκλοφορία της σειράς Scarlett άλλαξε τα δεδομένα των χρηστών που αναζητούσαν ένα ποιοτικό audio interface με χαμηλό κόστος, κατατάσσοντάς την στην κορυφή των πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο και εμπλουτίζοντας παράλληλα τα χαρακτηριστικά της από την 1η στην 2η γενιά.

     

    focusrite_scarlett_3rd_gen_audio_interfaces.jpg.23101b35d192b6d1323cd200a48f1d8b.jpg

     

    Η 3η γενιά της σειράς Scarlett είναι καλύτερη από ποτέ, αφού στα νέα της χαρακτηριστικά είναι η σύνδεση USB typeC, η προσομοίωση των προενισχυτών της σειράς ISA σε όλα τα μοντέλα, ακόμα χαμηλότερο Latency, εύκολος οδηγός εγκατάστασης και φυσικά ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στο γνώριμο κόκκινο χρώμα της σειράς Scarlett!

     

    Επιπλέον σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνεται ένα πλήθος από software και Vst που καλύπτει όλους τους χρήστες ανεξάρτητα με το γνωστικό τους επίπεδο.

    Focusrite Scarlett 3rd Gen @ Bon studio

  12. Αγοράστε μια Apollo Twin MkII ή USB και κερδίστε το Analog Classics Pro Bundle, αξίας 999€!

    Από 1η Αυγούστου έως 31η Οκτωβρίου 2019 αγοράστε οποιοδήποτε νέο Apollo Twin MkII ή Apollo Twin USB από ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα λιανικής πώλησης UA της ΕΛΙΝΑ και λάβετε το πακέτο Analog Classics Pro Bundle — με τη συλλογή Classic Leveler της Teletronix LA-2A, Pultec Passive EQ Collection, 1176 Classic Limiter Collection, Fairchild Tube Limiter Collection και το UA 610 Tube Preamp & EQ Collection - ΔΩΡΕΑΝ!

     

    1212057478_apollotwinoffer.thumb.jpg.a6be3af28b4863f2aeddd1eb55ae3065.jpg

  13. Καλοκαιρινές προσφορές Arturia.

    keylab_essential_pigments_banner_1200.thumb.jpg.b972acf52ad8eac15b78963f08f50a07.jpgArturia Keylab

     

  14. Καλοκαιρινές προσφορές απο την ΕΛΙΝΑ.

    Apollo double down offer

  15. Οι διοργανωτές της έκθεσης Music World Expo τροποποίησαν το όνομα και τις κατηγορίες της επιτυχημένης έκθεσης σε iNTERLiNKED Southeastern Europe, εστιάζοντας περισσότερο σε αναπτυσσόμενους κλάδους όπως: Audio-Visual, Lighting (Entertainment & Architectural), Integration, Digital Signage, Broadcast media, Smart building και του ευρύτερου Installation, καθώς και τη δικτύωσή και τον έλεγχό τους τους μέσω IT.

     

    interlinked.thumb.jpg.0475310534980c8f0cadd5d549ca81f7.jpg

    H διοργάνωση μετατρέπεται πρωτίστως σε επαγγελματική (b2b) ενώ παράλληλα θα γίνει 2ήμερο συνέδριο έγκυρων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια, workshops και hands on από τους διοργανωτές και από τις συμμετέχοντες εταιρίες που ενδιαφέρονται να έχουν μια πολύπλευρη και ολοκληρωμένη εκθεσιακή παρουσία.

    30 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου.

  16. Η Gibson ανακοίνωσε ότι επιστρέφει τα δικαιώματα της μάρκας Oberheim στον 83χρονο βετεράνο σχεδιαστή synth, Tom Oberheim.

    Ο Tom Oberheim ίδρυσε την ομώνυμη εταιρία το 1969 και δημιούργησε εικονικά όργανα όπως τα OB-8, OB-X και SEM. Όμως το 1985 η εταιρεία αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες και ο Oberheim αναγκάστηκε να πουλήσει την εταιρεία στην Gibson το 1988.

     

    Παρόλο που πούλησε την εταιρεία, ο Oberheim παρέμεινε ενεργός στον κόσμο της σχεδίασης synth. Από το 2009 αναπαράγει τα synth του με άλλη ονομασία και πιο πρόσφατα συνεργάστηκε με την Dave Smith Instruments για να αναπτύξει το αναλογικό πολυφωνικό synth OB6.

     

    tom-oberheim-dave-smith.jpg.fb114d6a6f20e1ddd6dad7d93a9a2695.jpg

     

    Ο Tom Oberheim (δεξιά) και ο Dave Smith. Image: Jesse Grant / Getty Images for NAMM

  17. Fender Vintera Series

     

     

     

    Η Fender ανακοίνωσε τη σειρά Vintera, μια σειρά από κιθάρες και μπάσα εμπνευσμένα από το vintage vibe μιας συγκεκριμένης εποχής. Stratocaster, Telecaster, Jaguar, Mustang, Jazzmaster, Bass Jazz, Bass Precision και Mustang Bass. Κάθε μοντέλο έχει την αυθεντική εμφάνιση και αίσθηση της εποχής του, καθώς και τους ήχους δεκαετιών `50s,` 60s και `70s.

     

    Η σειρά Vintera αντικαθιστά την Classic που κατασκευάζεται στο Μεξικό και προσφέρει χρονολογικά αυθεντικές προδιαγραφές, όπως neck shapes, μαγνήτες και μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων vintage σε προσιτές τιμές.

  18. Προσφορές Arturia

    Επωφεληθείτε από τις καλοκαιρινές προσφορές της Arturia και αποκτήστε δωρεάν τα: Stage 73 V, Mini V, B-3 V, αγοράζοντας ένα KeyLab Essential ή ένα KeyLab MK2.

     

    Arturia: KeyLab Essential

    Από 1 Ιουλίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2019, αγοράζοντας ένα KeyLab Essential, εκτός από τα: UVI Grand Piano, Ableton Live Lite, Analog Lab 3, θα αποκτήσετε δωρεάν τα: Stage 73 V, Mini V.

    5.png.dcb793641a03fd0c9621780aeee0b3f9.png

    Περισσότερα ...

     

    Arturia: KeyLab MK2

    Από 1 Ιουλίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2019, αγοράζοντας ένα KeyLab MK2, εκτός από τα: Piano V, Ableton Live Lite, Analog Lab 3, θα αποκτήσετε δωρεάν τα: B-3 V, Stage 73 V, Mini V. 

    6.png.937a80f9ee10efe358a35680de1e7bc8.png

    Περισσότερα ...

  19. KeyLab 88 MkII - Νέο κορυφαίο Controller απο την Arturia

     

    Σχεδιασμένο για επαγγελματίες live και session μουσικούς, μηχανικούς στούντιο και απαιτητικούς παραγωγούς που θέλουν το καλύτερο από τους καλύτερους, χωρίς καμία θυσία στην ευχρηστία, έκφραση, ευελιξία και ποιότητα κατασκευής. Ο ιδιοκτήτης ενός KeyLab 88 MkII είτε είναι έμπειρος pro, είτε επίδοξος παραγωγός, θα έχει στην διάθεση του τους κορυφαίους τίτλους λογισμικού της Arturia που περιλαμβάνονται, τον έλεγχο του DAW, των προσαρμόσιμων σεταπ και την  απόλυτη ενσωμάτωση.

    • 88 note, velocity sensitive Fatar TP/100LR piano weighted keybed with aftertouch 
    • 9 customizable faders 
    • 9 rotary encoders 
    • 4 CV/gate connections: pitch, gate, mod, input 
    • Perfect Analog Lab integration 
    • Full integration with all Arturia software instruments 
    • Universal MIDI controller: control any software or MIDI-enabled hardware 
    • Powers via USB 
    • Control presets for different DAWs, magnetic overlays for easy reference 
    • Huge pedal connectivity: expression, sustain, 3 customizable connections 
    • Mackie / HUI compliant DAW Command Center 
    • Comprehensive music software bundle included 
    • Optional sustain pedal and DC power supply 

    Περιλαμβάνει τα Analog Lab, Piano V, Wurli V, VOX Continental V, Ableton Live Lite.

     

    Το KeyLab 88 MkII θα είναι διαθέσιμο παγκόσμια απο το τέλος Ιουνίου 2019 γύρω στα 899€ street price.

    Διανομέας για την Ελλάδα, ΕΛΙΝΑ.

  20. Νέα Συνεργασία: H EVS στο Bon Studio.

     

    Η EVS είναι ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος κατασκευαστής στον χώρο της τεχνολογίας live video και media παραγωγών.
    Ιδρύθηκε το 1994 με το λανσάρισμα του συστήματος Live Slow-Motion, που καθιερώθηκε ως standard τεχνολογία αναπαραγωγής σε όλα τα αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως. Διατηρεί ηγετική θέση στην βιομηχανία broadcast, συνδυάζοντας αξιοπιστία και τεχνογνωσία και ένα ευρύ portfolio προϊόντων.


    974140213_unnamed(2).jpg.b7adfa2f3fb5ad589510191805bd0cfe.jpg


    Η επιλογή της Εταιρείας BON STUDIO S.A. ως στρατηγικού εταίρου για την Ελλάδα και την Κύπρο, έγινε με ιδιαίτερα απαιτητικά κριτήρια, τόσο για τα υγιή οικονομικά στοιχεία της Εταιρείας, όσο και το κύρος της και την διείσδυσή της στην ελληνική αγορά.
     
    Σκοπός της Συνεργασίας αυτής είναι η παροχή συστημάτων, προϊόντων και απαιτητικών εφαρμογών και λύσεων στον ευρύ τομέα του Broadcasting, εξασφαλίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα, τόσο για την Ελλάδα όσο και  Κύπρο.

  21. Η Maxon για την 40η επέτειο του OD808 κυκλοφορεί το νέο OD808 με Robert Keeley mod.

    "Το κλασσικό Maxon OD808 ήταν πάντα το αγαπημένο μου. Για την 40η επέτειο της έκδοσης έβαλα τα πάντα για ένα hot stacked gain overdrive. Το κλασικό OD808, στο τέρμα! "

     

     

    Το επετειακό Maxon Screamer, θα παραχθεί μόνο σε 400 πετάλια OD808-RK - εκ των οποίων τα πρώτα 40 θα υπογραφούν από τον Robert Keeley και θα διαθέτουν μίνι διακόπτη για να επιλογή ανάμεσα στις αρχικές και τις Max-Gain λειτουργίες.

    Οι σειριακοί αριθμοί # 41-400 κοστίζουν $ 199, ενώ τα 40 που έχουν υπογραφεί απο τον Keeley, $ 400.

  22. Η σιωπή της οδήγησης ηλεκτρικά, συχνά αναφέρεται ως σημαντικό πλεονέκτημα της ηλεκτρικής κινητικότητας. Ωστόσο, καθώς αυξάνεται η γκάμα των ηλεκτροκίνητων μοντέλων, δημιουργείται ένα κενό στη συναισθηματικότητα της οδηγικής εμπειρίας στο κάθισμα του οδηγού. Με την επωνυμία "BMW IconicSounds Electric" θα δημιουργηθεί μια ηχοθήκη για τα μελλοντικά ηλεκτροκίνητα οχήματα της BMW.

     

    hans-zimmer.thumb.jpg.a8792753b922d4860ff9f3f71d0e830b.jpg

     

    Μια ανεπιθύμητη ενέργεια της κίνησης στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ότι οι οδηγοί δεν θα είναι πλέον σε θέση να απολαμβάνουν το βρυχηθμό ενός κινητήρα καθώς πατούν το πόδι τους στο πάτωμα, επομένως η αγορά υποκατάστατων ήχων είναι πιθανό να είναι τεράστια. Υπάρχει επίσης το ζήτημα της ασφάλειας: οι πεζοί πρέπει να μπορούν να ακούσουν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που έρχεται.

     

    Η BMW προσέλαβε τον Hans Zimmer (Inception, Gladiator, The Lion King, και δεκάδες άλλες ταινίες) για να βοηθήσει στη δημιουργία της BMW IconicSounds Electric, που θα χρησιμοποιηθεί στα μελλοντικά ηλεκτροκίνητα οχήματα της εταιρείας.

     

    "Είμαι πάντα ένας ενθουσιώδης BMW φαν", λέει ο Zimmer. "Ως παιδί, συνήθιζα να αναγνωρίζω τη μητέρα μου να επιστρέφει στο σπίτι από τον ήχο της BMW της. Είμαι ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να σχεδιάσω τον ήχο των μελλοντικών ηλεκτρικών BMW και να δημιουργήσω συγκίνηση για τη μελλοντική ηλεκτρική εμπειρία οδήγησης".

    Συζητώντας τον τρόπο με τον οποίο οι ήχοι αλλάζουν την εμπειρία του αυτοκινήτου, ο Zimmer λέει: "Όταν ο οδηγός αλληλεπιδρά με το πεντάλ γκαζιού δεν είναι μόνο ένα μηχανικό σημείο επαφής. Η επιτάχυνση γίνεται μια εμπειρία κατά την οποία ο οδηγός κινείται μέσα από μια σειρά από μεταλλασσόμενους ήχους. "

     

    Ο Zimmer συνεργάζεται στο project με τον sound designer Renzo Vitale του BMW Group.

  23. Το Σάββατο 22 Ιουνίου (13:00 - 18:00) η SAE έχει Open Day. Οπως αναφέρεται στην σελίδα τους:

    Παράθεση

    Σχέδον όλοι μας οι σπουδαστές επισκέφθηκαν ένα από τα Open Day μας πριν την εγγραφή τους στην SAE και τώρα είναι η ευκαιρία σου να ζήσεις και εσύ την εμπειρία. Οι εγγραφές για τα νέα τμήματα του Οκτωβρίου 2019 έχουν ήδη ξεκινήσει και μέσα από το Open Day μας θα έχεις τη δυνατότητα να ενημερωθείς για τα προγράμματα σπουδών, να γνωρίσεις την ομάδα της SAE, να δεις από κοντά τις ανανεωμένες εγκαταστάσεις μας και να ζήσεις μία συναρπαστική εμπειρία σε ένα από τα πιο σύγχρονα creative media campuses της Ευρώπης.

     

     

     

    1. gmoukou

      gmoukou

      εεε ρε....δε τη γλυτώνουμε τη φυλακή εφέτο...

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου