Προς το περιεχόμενο

gda

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    46
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή gda

0

Φήμη

  1. ...μάλλον για FMR πάω...μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να το βρω από κάποιο ελληνικό κατάστημα (γιατί εγώ δεν βρήκα)...
  2. Καλή χρονιά και από εμένα! :) Η χρήση του κομπρέσορα θα επικεντρωθεί στο tracking. Ωστόσο, σκέφτομαι τον RNC πρώτον γιατί έχει όλες τις βασικές ρυθμίσεις ενός κομπρέσορα (πράγμα που όπως εκτιμώ το θέλω, καθώς μου αρέσει πολύ ως "εφφέ" και αντιλαμβάνομαι τη σημαντικότητα του), δεύτερον σκέφτομαι ότι ίσως τον χρησιμοποιήσω για κομπρεσάρισμα τυμπάνων (left & right καθώς έχω ηλεκτρονικά τύμπανα) και τρίτον ως κομπρέσορα της συνολικής μίξης κατά το ψευδομάστερινγκ που κάνω. ::) Το eq τις περισσότερες φορές το χρησιμοποιώ "χειρουργικά" για να κόψω συγκεκριμένες συχνότητες που δεν θέλω οπότε το κάνω με plugins. Γι' αυτό δεν ξέρω κατά πόσο θα μου χρειαστεί...νομίζω καταλαβαίνεις... Ευχαριστώ για την πρόταση και τις απόψεις! ;)
  3. Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα την άποψή σας για την αγορά προενισχυτή μικροφώνου & κομπρέσορα για home recording studio. Το budget μου είναι 500-600 ευρώ, αντε και λίγο παραπάνω ίσως. Είμαι μεταξύ του FMR RNP + FMR RNC ή http://www.fmraudio.com/rnp.htm http://www.fmraudio.com/rnc.htm Golden Age Project Pre73 + FMR RNC ή http://www.goldenagemusic.se/goldenageproject/uk/index.htm του channel strip Presonus Eureka ή ακόμα http://www.presonus.com/products/Detail.aspx?ProductId=15 και το φθηνότερο Presonus Studio channel. http://www.presonus.com/products/Detail.aspx?ProductId=57 Τι λέτε? Προτείνετε κάτι άλλο?
  4. Νομίζω ότι θα σου έκανε οποιοδήποτε διάγραμμα για tele με ένα διπλό! Οπότε ψάξε για tele! ;)
  5. Πραγματικά thanks harilatron! Είχα μεγάλη απορία για το πως ακούγεται το tonker στον εν λόγω ενισχυτή...Πάντως με κέρδισε το stock ηχείο και στα καθαρά και στα βρώμικα! ;)
  6. Ποιος είναι αυτός κάτσε να ψάξω... ;)
  7. Ποζεριά λίγο... αλλά... κιθαράκλα ε? 8)
  8. Για ρίξε μια ματιά http://www.threechordguitar.com/ και http://www.justinguitar.com
  9. Καλησπέρα! Είναι πρώτη φορά που δουλεύω το Cubase με τα addictive drums και έχω πρόβλημα στο πως βαζω σε track τα addictive. Εχω ανοίξει τα drums μέσω του cubase, έχω βάλει tempo sync και έχω γράψει καποια audio κανάλια. Θέλω όμως να βάζω σε track τα διάφορα κομμάτια (ετοιματζίδικα) που έχουν τα addictive και "να τα κόβω και να τα ράβω". Πώς θα γίνει αυτό?
  10. Ίσως να έχει φύγει κάποιο από τα καλωδιάκια από την πλακέτα ή να έχει χαλάσει το clip-snap της μπαταρίας. Αν θέλεις άνοιξέ το και δες. Αν χρειάζεται κόλλημα είναι πολύ εύκολο αρκεί να έχεις κολλητήρι. ;)
  11. Καλησπέρα!Διάβασα κι εγώ όλο το thread και κατέληξα στα εξής (ίσως λίγο αργοπορημένα βέβαια...): -Ο taxfreesax δεν είναι έμπορος. Πρώτη φορά νομίζω ότι πουλάει τόσα πράγματα... Ίσως ξένισε το γεγονός ότι ανέφερε ότι ένας ενισχυτής ήταν ακόμη στο μαγαζι...(κι εγώ παραξενεύτηκα είναι η αλήθεια), αλλά έγινε μία φορά και ανέφερε ότι έχει ανάγκη. Δεν έπρεπε να αναρωτηθούμε μήπως είναι αλήθεια? - Δεν είναι σωστό να εμφανίζεται κανενός είδους pm. Το κάθε forum δεν είναι δικαστήριο για να πρέπει να φέρεις τις αποδείξεις σου ή να θέλεις να δείξεις ότι είσαι α θ ώ ο ς κτλ. -Το ότι κάποιος δε συμμετέχει ενεργά δε σημαίνει ότι έχει μειωμένα δικαιώματα σε σχέση με άλλο μέλος που συμμετέχει. Μπορεί να θέλει πρώτα να μάθει διαβάζοντας τα threads και μετά να αρχίσει να συμμετέχει. -Αν κάποιος έμπορος πάει σε forum να πουλήσει, ε τι έμπορος είναι... δειλία και ανικανοσύνη να ανοίξει μια επιχείρηση δηλώνει...από μόνος του θα βαρεθεί πιστεύω και θα σταματήσει. Άσε που θα απομονωθεί και από τα μέλη του forum. Για να κλείσω, η δύναμη κάθε forum είναι οι ανταλλαγές απόψεων μεταξύ των μελών, ιδεών και γνώσης! Αυτό που δίνει ζωή σε ένα forum είναι τα μέλη του!Το noiz πιστεύω ότι το πετυχαίνει αυτό σε ένα μεγάλο βαθμό! Δε νομίζω ότι οι αγοραπωλησίες, που είναι ένα μέρος κι αυτό του forum, θα μπορέσουν να υποσκελίσουν τη δύναμη του, που είναι οι τόσες συζητήσεις των μελών του. Νομίζω ότι δόθηκε λίγο μεγαλύτερη σημασία απ' όση θα έπρεπε στο θέμα του "πάρε δώσε".
  12. gda

    Blackheart amp.

    Χαζομάρα μου >:( Τώρα το έπιασα :o
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου