Προς το περιεχόμενο

tommy

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή tommy

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ Alchemist με κάλυψες. Για τα CME έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια αλλά δεν έχω δει κάποια από αυτα στη Ελλάδα. Μιλάω για τις σειρά UA ή VA αν δε κάνω λάθος. Επίσης νομίζω ότι δεν είναι πιο φθηνή λύση από το SL61. Ξέρει κανείς ποιος τα φέρνει στην Ελάδα?
  2. έχω το evolution και η αρχική μου σκέψη ήταν να πάρω midi με περισότερες οκτάβες (έχω το μικρό). Ως αναφορά τα vst αναγκαστικά χρησιμοποιώ κάποια και θα συνεχίσω ακόμα και αν επιλέξω το synth. Επειδή όμως δε είχα ποτέ μου synth ρωτάω εκτός από τους δικούς του ήχους (που είναι ένα + για να το αγοράσω) αν μπόρω να το χρησιμοποιήσω και σαν midi controller.
  3. Αρχική σκέψη μου ήταν να πάρω ένα καλύτερο controller από αυτό που έχω. Το SL 61 της Novation με τράβιξε περισότερο από όλα τα άλλα. Η τιμή του όμως πλησιάζει κάποια φθηνά synths όπως το Roland SH 201. H ερώτηση μου λοιπόν έχει να κάνει με το αν αξίζει τελικά να πάρω ένα τόσο ακριβό midi αντί για synth και αν τελικά επιλέξω το Roland SH 201 θα μπορώ να το χρησιμοποιώ και σαν controller εξίσου κάλα? Ασχολούμαι με ηλεκτρονική μουσική. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
  4. Τι γενική άποψη για τα συγκεκριμένα ηχεία όπως σας είπα την έχω σχηματίσει για αυτό και τα πήρα. Την ερώτηση την έκανα για να μάθω κάτι παραπάνω (απόδοση, σωστή τοποθέτησει, σύνδεσει με κάρτα ήχου,κλπ). Τες πα. Αύριο Θα αγοράσω μια κάρτα ήχου. Θα μπω μετά στο φόρουμ να μου πείτε την γνώμη σας εντάξει.lol.
  5. Μόλις χτές αγόρασα αυτά τα ηχεία. Έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές σε ξένα περιοδικά αλλά σκαλίζοντας το φόρουμ δε βρείκα αναφορά στα συγκεκριμένα ηχεία. Αν τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς και μπορεί να μου πει τι γνώμη του?
  6. Για σας και από μένα.Νέος και ορεξάτος.Λοιπόν παιδιά έχω και εγώ κάνα δυό κοματάκια που πιθανόν όμως να χρειάζονται mastering.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου