Προς το περιεχόμενο

Κβαντική Διεμπλοκή

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  243
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  1

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από Κβαντική Διεμπλοκή

 1. Συγνώμη αλλά εγώ δεν πιστεύω στους ειδικούς ειδικά όταν αφορά πράγματα που δεν χρειάζονται ειδικοί. Ο σκύλος μου γυμνάζεται και τρώει χωρίς να του το πει κανένας ειδικός. Γυμνάζομαι και προσπαθώ στο μέτρο που μπορώ να τρώω υγιεινά και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Είμαι βασικά χορτοφάγος εδώ και μια δεκαετία και γυμνάζομαι από μικρό παιδί σχεδόν 15 χρονών.Ποδοσφαιρο, ελαφρά βάρη, τρέξιμο, πεζοπορίες στο βουνό λίγο τένις κτλ. Σε λίγο θα βγούνε και ειδικοί για το πώς πρέπει να αναπνέουμε.
 2. Η διαλειμματική διατροφή είναι η φυσική διατροφή των θηλαστικών.Το βλέπει κανείς όταν παρατηρεί τα ζώα ειδικά όταν βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον.Συνηθως τρώνε μια η σπάνια δύο φορές την ημέρα. Κάνω αυτήν την διατροφή όταν θέλω να νηστεψω για θρησκευτικούς λόγους και για σχεδόν 40 μέρες στο παράθυρο διατροφής τρώω μόνο παξιμάδια ελιές ίσως καμία σαλάτα.Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι δύσκολο μόνο στο μυαλό είναι. Το πρόβλημα είναι ότι τον υπόλοιπο καιρό βγαίνω εξω πίνω μπύρες τσίπουρα κτλ και η διατροφή πάει περίπατο.
 3. Ο μόνος τρόπος να γίνει γνωστή η μουσική σου είναι τα live.Και έπειτα μπορείτε να βγάλετε κάποιο άλμπουμ. YouTube και τέτοια είναι απλά για να υπάρχει κάπου η μουσική σου.
 4. Δεν ξέρω αν είναι η σωστή ενότητα. Η ερώτηση είναι αν υπάρχει κάποια εφαρμογή Android που μπορώ να κάνω μίξη από υπάρχων βίντεο με δική μου μουσική ΧΩΡΙΣ να αλλοιώνεται η ποιότητα του ήχου . Όσες έχω δοκιμάσει το τελικό αποτέλεσμα αλλάζει τον ήχο προς το χειρότερο. Δεν με ενδιαφέρει η ποιότητα του βίντεο παρά μόνο του ήχου. Και να αφορά μόνο εφαρμογή στο κινητό όχι σε pc. Ευχαριστώ.
 5. Δε νομίζω.Αλλα επειδή η ηχογράφηση είχε γίνει πριν 2 χρόνια υπάρχει πιθανότητα να κουρδιζαμε μισό ημιτόνιο κάτω και η σόλο κιθάρα να είναι κανονικά κουρδισμενη.
 6. Από πρόβα.Η ηχογράφηση έγινε με ένα μικρόφωνο και έπειτα προστέθηκε η σόλο κιθάρα στο reaper.
 7. Ωραίος ενισχυτής και ωραία παρουσίαση.Την επόμενη κάνε με βίντεο όπως στο εξωτερικό
 8. Νομίζω ότι το πρόβλημα σου είναι οι χορδές. Καλύτερα να πας σε 12αρες για ακουστική κιθάρα.
 9. Εμένα μου άρεσε και ο ήχος και η σύνθεση.Θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ελληνικό ροκ ραπ τραγούδι. Όμως κατά την γνώμη μου το πιο δύσκολο στην παραγωγή είναι τα φωνητικά οπότε...
 10. Κβαντική Διεμπλοκή

  Η Φύση

  Ένα τραγούδι για την Φύση.
 11. Πρόσφατα κάποιος ανέβασε αυτό στο YouTube και του ανέφερα ότι αυτό το τραγούδι είναι καθαρή αντιγραφή από άλλο πολύ γνωστό. Αυτός ισχυρίζεται ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τι λέτε;
 12. Απεχθάνομαι όλα τα αρώματα και τα αποσμητικά Με πιάνει δύσπνοια όταν μυρίσω κάτι τέτοιο. Καλύτερο είναι το συχνό μπάνιο η έστω μερικά κλωνάρια λεβάντας στην ντουλάπα των ρούχων. Ευτυχώς δεν μπαίνω ποτέ σε ΜΜΜ.
 13. Η μελωδική γραμμή ακολουθεί τις συγχορδίες που είναι αυτές που έγραψα. Το να μοιάζουν μουσικά 2 τραγούδι δεν είναι κάτι καινούργιο.Οταν όμως έχουν και τους ίδιους στίχους; Χθες ας πούμε ένας φίλος από εδώ μου έστειλε αυτό που όντως μοιάζει πολύ περισσότερο με το δικό τους τραγούδι. Τα φωνητικά είναι σχεδόν ίδια. Έχει όμως διαφορετικούς στίχους.
 14. Ευχαριστώ φίλε μου αυτό ρώτησα εξαρχής.Σεβαστη η άποψη σου.
 15. Το ντουκοχαρτο είναι γυαλιστικο περισσότερο παρά αφαίρεσης κάποια επιφάνειας. Το νο5000 και το 7000 δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να κάνουν κάτι τέτοιο. Αυτό που σου λέω το έχω δοκιμάσει πάνω στο μπράτσο αφού το έχω περάσει με λάδι (ελαιόλαδο) Δοκίμασε το σε ένα σημείο και θα δεις πως θα βγει.
 16. Αν θες να γυαλίσει θα πρέπει να το τρίψεις με ντουκοχαρτο.Ξεκινα με νο1500 μετά 5000 και αν μπορείς νο7000. Θα γίνει σαν γυαλί.
 17. Βέβαια βρήκα και αυτό. Ο Corleone αντέγραψε τον Στρατό Διονυσίου;
 18. Κατά την γνώμη μου όπως το ακούω η μελωδική γραμμή είναι ίδια. Δηλαδή Bm G Em F# Και κάθε δεύτερο οκταστιχο Bm G A D
 19. Ακριβώς αυτό.Μπορει δηλαδή αύριο μεθαύριο αυτοί να κάνουν strike στο δικό μου τραγούδι; Εμένα αυτό με ενδιαφέρει. Δεν γνωρίζω πως δουλεύει σε αυτές τις περιπτώσεις το YouTube. Αν δηλαδή μια νεότερη δημιουργία μπορεί να έχει αξιώσεις από μια παλαιότερη όσο αφορά το χρόνο που ανέβηκε στο διαδίκτυο. Ακριβώς αυτό.Μπορει δηλαδή αύριο μεθαύριο αυτοί να κάνουν strike στο δικό μου τραγούδι; Εμένα αυτό με ενδιαφέρει. Δεν γνωρίζω πως δουλεύει σε αυτές τις περιπτώσεις το YouTube. Αν δηλαδή μια νεότερη δημιουργία μπορεί να έχει αξιώσεις από μια παλαιότερη όσο αφορά το χρόνο που ανέβηκε στο διαδίκτυο.
 20. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω strike διότι πολύ απλά δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω να κατέβει το βίντεο τους(αν κατέβει) Όπως είπα πιο πριν ίσως στο μέλλον κάνω μια κανονική ηχογράφηση (αυτή είναι της πλάκας)και δεν θέλω το συγκεκριμένο συγκρότημα να πει ότι το δικό μου τραγούδι είναι αντιγραφή από το δικό τους;Με λίγα λόγια θέλω να διαφυλάξω ότι το δικό μου τραγούδι είναι δικό μου.Τωρα αν δεν έχουν σχέση μεταξύ τους δεν με ενδιαφέρει. Προφανώς και τα α-β που ανέφερες είναι ψίχουλα εξάλλου στο συγκεκριμένο τραγούδι και στις δύο περιπτώσεις μόνο οι στίχοι αξίζουν που δεν ανήκουν σε κανέναν από τους δύο μας. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
 21. Η κατοχύρωση σε συμβολαιογράφο αποτελεί επίσης μέσο αναγνώρισης. Αν ο συμβολαιογράφος προηγείται τότε ισχύει αυτό αν προηγείται το YouTube τότε το δεύτερο. Είπαμε ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ μέσο δημοσιεύσης Φίλε μου εγώ δεν έκανα καμία τέτοια συζήτηση. Ζήτησα μόνο την άποψη άλλων αν μοιάζει ή αν πρόκειται για το ίδιο τραγούδι. Τα υπόλοιπα είναι μάλλον απλά ένα θέμα συζήτησης άσχετα με το δικό μου ερώτημα.
 22. Κατά τον νόμο το έργο φέρει χρονολογία με την δημοσίευση του σε ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ μέσο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση στο YouTube.
 23. Φίλε μου ευχαριστώ. Έριξα μια ματιά. Ο νόμος λέει ότι αυτός που το δημοσιεύει πρώτος σε οποιαδήποτε μέσο είναι και ο νόμιμος δικαιούχος. Δηλαδή αυτό που λέει το άρθρο που έστειλες το αναφέρει ως ηλεκτρονική χρονοσημανση υπάρχει στο YouTube και είναι καθόλα αναγνωρισμένη.
 24. Το YouTube σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις κατοχύρωση όταν ανεβάζεις τραγούδια η άλλο υλικό.Creative commons. https://creativecommons.ellak.gr/fylladio/
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.