Προς το περιεχόμενο

Κβαντική Διεμπλοκή

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    1.491
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

Αναρτήσεις από Κβαντική Διεμπλοκή

  1. 3 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε

    Ας πάμε στη σύγχρονη εποχή και να αναρωτηθούμε γιατί κανένας δεν κλέβει στο Ντουμπάι ή στη Σαουδική Αραβία

    Από φίλο που εργάζεται στην Σαουδική Αραβία μου έχει πει πως  πρόκειται για ένα ολοκληρωτικό καθεστώς που εμείς ούτε καν φανταζόμαστε. 

    • Like 1
  2. 7 λεπτά πριν, Άγιος είπε

    Δεν το ξέρω αυτό που λες αλλά φαντάζομαι πολλά θα έγιναν κατά την αποικιοκρατία... Σήμερα πάντως η διαφορά ποιότητας ζωής και πολιτισμού είναι ακόμα μεγάλη μεταξύ δυτικής Ευρώπης και τα Βαλκανίων, με το ένα πόδι στον τρίτο κόσμο είμαστε

    Δεν έχω ζήσει εκεί αλλά δύο φορές που πήγα έξω μια Λονδίνο και μια Παρίσι η βαρβαρότητα είναι εμφανέστατη. Τώρα αν μιλάς για χωριά ε και εδώ η περιφέρεια έτσι είναι τι νομίζεις.

    • Συμφωνώ 1
  3. 4 ώρες πριν, Άγιος είπε

    Σε ένα τόπο που το φυσικό είναι κάποιος απλώς να τη βουτήξει, θα έκανες την διαφορά αφήνοντας ένα σημείωμα. Κάποιος εδώ στο φόρουμ είχε γράψει ότι κάπου στην κεντρική Ευρώπη έχουν τα κοτέτσια ανοιχτά με παγκάρι και μπαίνεις, παίρνεις όσα αυγά θέλεις και ρίχνεις τα λεφτά στο παγκάρι μόνος σου ανεπίβλεπτος... Λοιπόν αν ακουμπούσες την κιθάρα στον τοίχο ενός τέτοιου κοτετσιού για ένα βράδυ σίγουρα θα την έβρισκες εκεί. Οι διαφορά στην κοινωνία μας με την κεντρική Ευρώπη ίσως να μην είναι το ήθος αλλά η οικονομική επιφάνεια του μέσου πολίτη, δεν ξέρω ακριβώς γιατί εδώ δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τέτοια κοτέτσια αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτή η ειδοποιός διαφορά είναι η αιτία για πολλά δεινά σε αυτή τη χώρα

    Οι Βέλγοι έκοβαν τα χέρια από τα παιδιά των μαύρων όταν οι ενήλικες δεν δούλευαν πολύ. Ευτυχώς δεν είμαστε τόσο βαρβαροι.

    • Συμφωνώ 1
  4. 28 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

    Εσύ δηλαδή αν δεις αραγμένη πάνω σε ένα τοιχο την παρακάτω κιθάρα θα σκεφτείς "Ωπ! Κάποιος πέταξε μια κιθάρα που δεν την χρειάζεται! Ας την πάρω σπίτι."

    Οκ...😁

     

    image.thumb.jpeg.e7bb22176fc291ab3d2750d0cba8de6e.jpeg

    Ειδικά για την συγκεκριμένη που φαίνεται των 50 ευρώ ναι.

    • Μπερδεύτηκα 1
    • Συμφωνώ 1
  5. 7 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε

    Πάνω απ όλα η ατομική ευθύνη. Τότε με τη καραΜΠίνα και τις μάσκες και σε εξωτερικούς χώρους, σταματάω Δεκέμβρη μήνα στην Ιτέα μεσημεράκι, παγωνιά δεν κυκλοφορούσε ψυχή, με σκοπό να πάρω λεφτά απ το ΑΤΜ, μέχρι να κατέβω απ το αμάξι με τη κάρτα στα χέρια, σταματάει το πυρπολικό και ο συνοδηγός σημειώνει 300 γιούργια πρόστιμο.

    Λίγες μέρες μετά και με απαγόρευση μετακινήσεων για άσκοπους λόγους είδαμε ένα ζευγαράκι να κάνει γυμναστική στη Πάρνηθα, να βγάζει φωτογραφίες με κάτι άλλους απίστευτους με εντούρο και στο τέλος τη σύζυγο του ζεύγους να κάνει και λίγο εντουράκι με δανεική μηχανή.

    Λίγο καιρό μετά ο ίδιος κύριος του ζεύγους, συμμετείχε σε τσιμπούσι που του είχαν ετοιμάσει φίλοι στην Ικαρία.

    Θέλοντας και μη το 300ρι το πλήρωσα κι έχω και την απόδειξη δια τους δυσπιστους. Ένας άλλος κυριούλης σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης, έχασε τη πρωθυπουργία για κάτι κορωνοπάρτυ που έκανε, αλλά οι δικές μας καμήλες, δεν βλέπουν τη καμπούρα τους, ξέρουν να μιλούν για τη δική μου ατομική ευθύνη.

    Προ ετών όλοι είχαμε διαβάσει για το πεθαμένο πλέον Κουλούρη, γνωστό υπουργό κάποτε, πως αρνήθηκε να σταματήσει σε μπλόκο της αστυνομίας και έφυγε παρασύροντας και έναν αστυνομικό

    Η ατομική ευθύνη του κάθε Παράγκα φταίει όμως για όλα τα δεινά του τόπου

    Το λάθος σου είναι πρώτα ότι πληρώνεις πρόστιμα (πρέπει να έφαγα καμία 10 στην καραντίνα τα οποία φυσικά τα πεταω)και δεύτερον ότι κάνεις φορολογική δήλωση. Αυτό είναι το κυριότερο λάθος των Ελλήνων. 

  6. 3 ώρες πριν, Αρχή Διαλόγου είπε

    Αν είχαν στη διάθεσή τους τη σύγχρονη ιατρική και καθόλου πολέμους πότε θα πέθαιναν?

    Οι αρχαίοι ζούσαν όσο ζούμε και σήμερα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα.

  7. 1 ώρα πριν, LK είπε

    Το θέμα είναι ότι τόσες και τόσες γενιές μεγάλωσαν με :

    1. «Το πρωί να τρως σαν βασιλιάς, το μεσημέρι σαν άρχοντας και το βράδυ σαν ζητιάνος»,

    2. "τον άρτον ημών τον επιούσιον" (και δεν το πάω στο Θρησκευτικό).

    3. "Τα φρούτα είναι υγιεινά"......χίλιες φορές να φάω έναν μπακλαβά παρά  φρουκτόζη 😆 και

    4. Αυτή την αφίσσα (εμείς την είχαμε κρεμασμένη στο δημοτικό σχολείο).

    Τι περιμένεις τώρα, να ξεκολλήσει το μυαλό εύκολα; 😁

    20220511090920_afisa_i_diatrofiki_pyramida.jpeg

    Για τα φρούτα είσαι λάθος.Εχω χάσει πάρα πολλά κιλά με φρουτοφαγία.

  8. 4 ώρες πριν, noe13 είπε

    Νομίζω Dylan kai springsteen έχουν πουλήσει ήδη... Kiss η πιο υπερεκτιμημένη μπαντα του πλανήτη (μη δίνετε σημασία, απλά προσπαθώ να βρισκω πάντα μια αφορμή να το βγάζω από μέσα μου) 

    Η χειρότερη μπάντα του πλανήτη. 

  9. 4 ώρες πριν, Αρχή Διαλόγου είπε

    O Jimmy Page που απέκτησε ένα σκασμό λεφτά και φήμη σε τι επίπεδο θα τον κατέτασσε κάποιος αν τον άκουγε να παίζει και δεν ήξερε ποιος είναι?

    Κορυφαίο επίπεδο. Ο τύπος είναι μουσικαρα. 

     

     

     

  10. 2 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε

    Υποθεστέτω πως αναστήθηκα, τα χρέη μου ψυχολογικά κατά βάση, θα έχουν διαγραφεί?

    Αν έχεις απάντηση δώστη, γιατί ξέρεις χέστηκα, για το τι ''έχω'' σήμερις παρομοίως και τι ΘΑ αποκτήσω στην άλλη ζωή.

    Πάντως δεν θα έλεγα όχι σε τπτ γκομενάρες να τις χαλβαδιάζουμε παρέα με το Καταρράκτη που ΔΕΝ νομίζω 🥳

    Άτιμη τεστοστερόνη με κατακυριεύει ώρες, ώρες 

    Εσύ θα επιλέξεις αν θα έχεις χρέη η όχι.Το θέμα είναι αν φοραγες ρούχα γεμάτα λάσπες και βρωμιές θα πήγαινες να καθίσεις σε ένα πεντακάθαρο ολόλευκο σαλόνι;

  11. Όταν κάποιος πεθαίνει ταυτόχρονα γίνεται και η ανάσταση του.Οποτε δεν έχει καμία σημασία τι θα απογίνουν τα πράγματα γύρω του.Επισης δεν έχει σημασία τι θα απογίνουν τα παιδιά του ή άλλοι άνθρωποι του.

  12. Ότι δεν χρησιμοποιώ στο σπίτι είτε το χαρίζω είτε το πετάω αν δεν το θέλει κανένας.Δεν θέλω να υπάρχει τίποτα που δεν χρησιμοποιώ και να μου πιάνει χώρο.Ολη μου την βιβλιοθήκη την χάρισα σε μια δανειστική σε πόλη της περιφέρειας. Εξάλλου δεν διαβάζω ποτέ ένα βιβλίο πάνω από μια φορά.Εκτος από το Ευαγγέλιο. 

    • Like 2
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου