Προς το περιεχόμενο

IanConFusion

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από IanConFusion

  1. Ω ευχαριστώ πολύ!!! Δεν είχε πέσει ποτέ στην αντίληψη μου κάτι τέτοιο! Ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα! Βασικά τα έβαλα όλα σε σειρά και είμαι οκ. Δεν θα χρησιμοποιώ το drive του ενισχυτή ούτε το Ocean Machine σαν looper. Ο λόγος που ήθελα τα "καθαρά" effects στη λούπα ήταν για δοκιμή περισσότερο και σε περίπτωση που ήμουν ευχαριστημένος να τα κρατούσα. Γενικά δοκιμάζω αρκετά πράγματα και τώρα που έχω το g system (παρεμπιπτόντως ήταν η πρώτη φορά που διάβαζα μέρες ολόκληρες manual πεταλιου) θέλω να το μάθω από όλες τις πλευρές του.
  3. Μόλις το δοκίμασα και δεν δουλεύει τπτ
  4. Επειδή δεν πρόλαβα λόγω νταντέματος του γιου μου,σίγουρα θα το δοκιμάσω αύριο που έχω πρόβα.
  5. Για να σας κατατοπίσω πιο σωστά. Το gear είναι TC G System, EH SuperEgo plus, Mooer Ocean Machine, EH dist, Earthquaker Devices Fuzz,Whammy 5,Ibanez Wah. Αυτό που θέλω είναι στο FX loop (G System, SuperEgo κ Mooer) κ κανονικά σε σειρά (Dist, Fuzz, Whammy, Wah) τα Mooer κ SuperEgo θα μπουν σε loops της G System όχι τα dist, fuzz, whammy, wah. Μόνο τα "καθαρά" θα μπουν σε loops. Ίσως βάλω και ένα MXR eq γιατί της G System είναι λίγο πιο διαδικαστικό και όχι πρακτικό για μένα. Ελπίζω να έχετε καταλάβει τι λέω
  6. Θα το τσεκάρω το μεσημέρι όταν σχολασω και θα σου πω φίλε Με αυτόν τον τρόπο νομίζω θα μπουν και τα drive στο FX loop κάτι το οποίο δεν θέλω. Δλδ τα drive θέλω να είναι κλειστά και να τα ανοίγω εγώ.
  7. Ναι. Θέλω το TC στο FX loop και τα ξεχωριστά drive στον ενισχυτή.
  8. Καλημέρα σας! Πριν από ένα πολύ μικρό διάστημα αγόρασα μεταχειρισμένο σε πολλή καλή τιμη το G System της TC. Δεν υπήρχε μέσα manual, έχω δει ότι παίζει σε pdf βέβαια και το έχω κατεβάσει αλλά η ερώτηση μου είναι η εξής. Υπάρχει κάποιος οδηγός στα ελληνικά ή κάποιος φίλος από δω να με κατατοπίσει? Στο YouTube ακόμα και στο κανάλι της TC είναι αισχρά τα βίντεο. Κάποια βασικά πράγματα τα έχω βρει αλλά έχει και κάποια που με μπερδεύουν. Δλδ θέλω να έχω στη λούπα το TC και τα drive μπροστά απ'τον ενισχυτή. Και κάποια άλλα βέβαια που δεν βγάζω άκρη. Αυτά!
  9. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!Θα τσεκάρω! Καλή χρονιά σε όλους!
  10. Καλημέρα σας κύριοι! Χρόνια πολλά! Θα ήθελα τα φώτα σας! Τι γνωρίζετε για custom pedalboard builders σε Ελλάδα (αν υπάρχει) και Ευρώπη? Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιους? Το budget κυμαίνεται από 300 έως 400 ευρώ. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  11. Για να απαντήσω σε αυτό που ρώτησες αν και λίγο αργά ίσως, θα έλεγα έναν λαμπάτο ενισχυτή (υπάρχουν και φοβεροί transistor βέβαια)επειδή μου φαίνεται λογικό να επενδύσεις σε έναν αξιόλογο ενισχυτή και μετά σε εφφε κλπ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου