Προς το περιεχόμενο

Painer_AD

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    149
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Painer_AD

  1. Καλησπέρα σε όλους! Αυτό είναι το δεύτερο πόνημα μας. Ακούστε και μοιραστείτε το ελεύθερα, με τις ευλογίες μας! https://motherturtleband.bandcamp.com/ Καλή ακρόαση! 8)
  2. Χαίρεται και καλή χρονιά. Είμαστε η θεσσαλονικιώτικη πρόγκ ρόκ μπάντα Mother Turtle και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε οτι θα έχουμε σε μερικές μέρες στην κατοχή μας σε φυσική μορφή (super jewel case CD) το self-titled ντεμπούτο μας. Όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν προπαραγγελία μπορούν με 2 τρόπους. 1) Στέλνοντας e-mail στο [email protected] με τίτλο "pre order", αναγράφοντας τα στοιχεία αποστολής τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, περιοχή, πόλη, ΤΚ) 2) Στέλνοντας pm στη σελίδα μας στο Facebook, αναγράφοντας πάλι τα ίδια στοιχεία. Τρόπος και κόστος αποστολής θα συζητηθεί με τον καθένα σας προσωπικά για να εξυπηρετήσουμε όσο καλύτερα γίνεται! Να είστε καλά και να ακούτε μουσικές! ΜΤ p.s.: μπορείτε να κατεβάσετε βέβαια το δίσκο σε ψηφιακή μορφή στο https://motherturtleband.bandcamp.com cheers!
  3. 8) και παίξιμο και φωνάρα και σύνθεση και στιχουργός και φροντμαν και σεσσιονας και πλέον με το cirque du soleil γιατι εχει πέσει πείνα... :-\
  4. χαχαχαχαχ δεν εννοω αυτο!!! το "στακ" που προτεινω ειναι το εξης... βαση->flight case->όργανο. τα pedal κανονικά απο κάτω! ;)
  5. Εννοω να εχει την flight case κλειστη κανονικα κ απο πανω να βαλει το όργανο.
  6. Καλησπέρα, την περίπτωση να την εχεις πιο χαμηλα κ να βάλεις πανω το flight case σου (αν εχεις) πως την βλεπεις ; ;)
  7. Καλημέρα! Είμαστε οι Mother Turtle κ παίζουμε progressive rock. Κυκλοφορήσαμε (επιτέλους) τον πρώτο μας δίσκο. Αρχικά, μπορείτε να τον ακούσετε στο bandcamp σε μορφή streaming κ έπεται συνέχεια σε λίγο καιρό σε φυσική μορφή (cd) αλλά κ σε download σε διάφορες μορφές (mp3, FLAC, wave). Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον κ για το χρόνο σας. Cheers! :D http://motherturtleband.bandcamp.com/
  8. @cyclops Σε κάθε live set έχω σώσει το αντίστοιχο bpm, σκέφτομαι μήπως καπου το πραμα σκαλώνει διότι έχω βάλει κ αλλαγη του bpm σαν εντολη κ στο seq. Η λύση ειναι κοντα... :P καλημέρα 8)
  9. Ήλπιζα οτι ειναι θέμα ρυθμισης... Καλως, θα τους καλεσω το πρωι! Ευχαριστω πολύ! Υ.γ. : πως θα κανω την αλλαγη που λες για τον τίτλο;;;;
  10. Καλημέρα σας. Μπαίνω αμέσως στο ψητό... έχω ενα Song όπου συγκέντρωσα ουσιαστικά 6 τραγουδια απο το προγραμμα μας (το χρησιμοποιω σαν συμπληρωματικα μπακινγκ τρακς σε audio μορφη, μιας κ στελνω που στελνω μετρονομο, ειπα να κανω κ κανα "παπα" ή να κοροιδεύω οτι παιζω ;D ) κ τα εχω στη σειρα, με τις απαραιτητες αλλαγες στα bpm προγραμματισμενες όπου πρεπει. το seq ειναι περιπου ετσι: οντιο τρακ 1 : μετρονομος οντιο τρακ 2 : αρχειο ηχου 1 κ παει λεγοντας για καποια τρακς ακομα. εχω το καθε αρχειο σε ξεχωριστο τρακ για λογους διαφορετικης μιξης. επιπλεον, σε καποια σημεια εχω τα αντιστοιχα Set up σε Live Mode παντα κ παιζω κ καποια μερη. προφανως καθε σετ απ εχει το δικο του bpm για να συγχρωνίζονται τυχόν εφε. το προβλημα λοιπον ειναι στο οτι αν δεν αλλαξω το σετ απ τιν στιγμη που αλλαζει το bpm στο song τοτε μενει στο πρηγουμενο bpm (κ ας γραφει στο song το σωστο, στο σετ απ γραφει το προηγουμενο κ σε αφτο παιζει...) με συνεπεια να υπαρχει προβλημα!!! παραδειγμα: τρακ 1 bpm=130 σετ απ1 bpm=130 μπαινει το τρακ 2 που εχει bpm=125 κ επειδη δεν αλλαξα έγκαιρα στο σετ απ 2 (όπου το bpm=125) παραμενει στο 130 κ μαλιστα στο σετ απ 2 μου γραφει 130 bpm. Φανταζομαι οτι η λυση ειναι στο system menu->sync/tempo αλλα ποια απο ολες τις επιλογες κανει αφτο που θελω?? να προσθεσω οτι επειτα απο αυτο το μεγαλουτσικο μεντλευ κ την αλλαγη λυση που θα βρουμε (φανταζομαι θα "υπακουει" το bpm του song κ οχι των σετ απς) πρεπει να επιστρεψω στη φαση που ειμαι τωρα, δλδ να "υπακουει" στα bpm του σετ απ για να μην πανε τα εφε οπου να 'ναι!!! Ευχαριστω για το χρονο σας κ τυχον λυση/εις !! Καλη καλημερααααααα :)
  11. Το Brief nocturnes and dreamless sleep... κ μόλις τελειώσει (προφανώς η διπλή έκδοση) πάμε πάλι απο την αρχή, κ μετά στη σειρα The Light, Beware the darkness, The kindness of strangers, Day for Night, V, Snow, Feel euphoria, Octane, Spock's beard, X.... Καλησπέρα!
  12. Χωρίς διάθεση για σπαμ, εχεις ασχοληθει καθολου με ελληνικες προγκ ΡΟΚ μπαντες? να σου στειλω με πμ την δικια μου ;
  13. ΜΠΑΝΤΑΡΑ! ΜΟΥΣΙΚΑΡΑ! ΔΙΣΚΑΡΕΣ! εχω να ακουσω κατι αλλο τουλαχιστον 1μιση χρονο...οτι κ να βαλω, καταληγω σε αυτους! Spock'sBeard-ό-φιλοι που είστε κρυμμένοι ;;;;
  14. @holyjoy 2066 and then ΜΠΑΝΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αξιζει να αναφερουμε και τους atlas με το bla vardag. καπου στα τελη των 70'ς αν θυμαμαι καλα. δεν εβγαλαν κατι αλλο περαν τουτου, σαν atlas. καταπληκτικος δισκος. σεμιναριο θα ελεγα. μονο μελανο σημειο αν κ εξυπηρετει το σκοπο του τραγουδιου, ενα σολο τυμπανα το οποιο δεν μου αρεσε γιατι θεωρησα οτι του ελειπε φαντασια. αλλα παρ'ολα αυτά ειλικρινα ειναι αξιος προσοχης. θα τον βρειτε σιγουρα στο youtube. αν οχι, δεχομαι pm. εχω αδεια απο τους δημιουργους, δεν κανουμε κατι παρανομο ;)
  15. οφειλω να κανω revive στο θρεντ αυτο!!! με ραντομ σειρα 1) Spock's Beard - V 2) Genesis - Foxtrot (με μπονους τρακ το Musical box απο το nursery crime!!) 3) Kansas - Masque 4) Camel - χμμ....εδω θα κλεψω λιγο... Coming of Age Live DVD 4,5) Spock'w Beard - The Light 5) Porcupine Tree - Deadwing δεν εβαλα φλουντ γιατι δεν ειναι μουσικη για μενα πια. ειναι πιστη κ θρησκεια οποτε κ τους συμπεριφερομαι αναλογα!
  16. Ξερεις τι γινεται, σιγουρα δεν το παιζουμε αφ'υψηλου κ σιγουρα στα λαιβ μας (3 μεχρι τωρα) το διασκεδαζουμε κ εμεις κ ο κοσμος (κυριως φιλοι κ γνωστοι) σε σημειο που στο τελευταιο αφενος το ειχαμε ριξει πολυ στην πλακα κ το χιουμορ κ μας κακοφανηκε μετα που ειδαμε το βιντεο κ αφετερου ομως επειδη αντιμετωπισα ενα ΠΑΡΑ πολυ σημαντικο προβλημα πριν το 3 κομματι με το πληκτρο μου (σταματησε να λειτουργει η εξτρα ραμ...κ αυτο σημαινε ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ) οποτε στην προσπαθεια για επισκευη, οι υπολοιποι 3 παιξανε μπαλκ σαμπαθ κ αιρον μειντεν!!!! Γενικα κ η αντιμετωπιση που εχουμε συνθετικα ειναι οτι τπτ δεν το παιζουμε για να το παιξουμε, κοιταμε να εξυπηρετει το εκαστοτε τραγουδι, δεν πεφτουμε στην παγιδα της επιδειξης. ουσιαστικα παιζουμε ο καθενας την μεταφραση αν θες των επιρροων μας σε στιχους δικους μας κ προσπαθουμε να βρουμε επειτα ενα ηχητικο χαρακτηρα για να ξεχωριζει η μπαντα. αυτο βεβαια ειναι ισως το πιο δυσκολο πραγμα που μπορει να κανει ενα γκρουπ, κ σιγουρα ειναι ακομα πιο λιγα τα γκρουπ που το εχουν πετυχει αυτο. δεν αναφερομαι σε "μοναδες" γιατι ειναι ελαχιστα πιο ευκολο. μαλλον, ηταν γιατι πλεον...τι να παιξεις κ πως να μην θυμισεις τοσους κ τοσους ειδικα με την απηχηση που εχει πλεον το κοινο σε μπαντες μεσω ιντερνετ. οποτε, η δικια μου προσεγγιση ειναι να παιζω αυτο που α) θελω και μπορω. ως εκει που μπορω. β) με εκφραζει κ πηγαζει απο μεσα μου και γ) που ταιριαζει με τις ιδεες των υπολοιπων της μπαντας. Δεν νομιζω, οι Camel να εχουν τετοιο υφακι. το αντιθετο μαλιστα πιστευω. ουτε οι ιδιοι δεν εχουν αντιληφθει το μεγεθος της επιρροης τους. κ δεν μιλαω για τα διαμαντια των 70'ς κ 80'ς...μιλαω κ για τα 3 τελευταια (ισως να μας τα χαλασε λιγακι ο "θειος" στο "a nod and a wink") και κυριως το Harbour και το Rajaz.
  17. Painer_AD

    Mother Turtle prog rock band

    @panosprog Σε ενα παλιότερο μου θρεντ, πριν 2-3 χρονια, αναρωτιομουνα αν θα εχει αντικρυσμα μια τετοια κινηση, κ ειχα διαβασει με πολυ ενδιαφερον το ποστ σου! Χαιρομαι πολυ που ξαναγραφεις. Αν δεν σου κανει κοπο, θα με ενδιεφερε μια εκτενης κριτικη για το καναλι μας στο youtube. mother turtle band πατα κ θα το βρεις. ΠΕριμενω κ τους υπολοιπους που ειχαν γραψει μπας κ οργανωθουμε λιγακι. Καποιοι απο αυτους ειχαν αναφερει οτι ειχανε μπαντες τετοιου ειδους, κ τους ειχα στειλει πμ προσφατα αλλα δεν πηρα ποτε απαντηση. Η γκρινια που βγαζω δλδ εχει προελθει επειτα απο ψαξιμο κ οχι ετσι απλα! Επισης να ευχαριστησω κ δημοσια τον ez για το πμ που μου εστειλε κ τη συμβουλη του! ( @panosprog εχω ενα περασμα "κλεψιμο" απο aphrodite's child σε ενα τραγουδι μας ;) )
  18. Painer_AD

    Mother Turtle prog rock band

    χαχαχαχα βιαστικος κ εγω, σου απαντησα στο αλλο θρεντ!!! χαχαχαχα
  19. καλημερα! τους εχουμε προσεγγισει τουσ ciccada. απλα ο el local εχει πολυ συγκεκριμενα στο κεφαλι του τι ειναι το προγκ ροκ, οποτε γιαυτο λεει οτι ειμαστε μοναδικοι. κ επισης ειναι ενα πικρο αστειο γιατι οπως λεω σε αλλο ποστ, δεν βρισκουμε (στη θεσσαλονικη) μια μπαντα ιδιου υφους. οι ciccada ειναι γνωστοι, βεβαια, απλα εχουν εντονο το φολκ στοιχειο κ ειναι πιο 70's ο ηχος τους. δυστυχως, ειναι δυσκολο να ερθουν στη θεσσαλονικη για λαιβ (ειναι κ 7 ατομα) οικονομικα μιλωντας γιατι γενικα εδω, δεν πληρωνουν τα μαγαζια. οποτε σιγουρα θα διαφημισουμε κ εδω το event οταν κανονισουμε να κατεβουμε εμεις αθηνα να τους συναντησουμε on stage! ;)
  20. Painer_AD

    Mother Turtle prog rock band

    Λοιπον...θα το πω μια κ εξω κ ας με κρεμασετε, ας με καψετε ας μου δωσετε -απειρο καρμα δε με νοιαζει. μισώ ELP, μισώ King Crimson κ μισώ σχεδόν όλη τη φάση του canterbury!! αυτος ειμαι κ σε οποιον αρεσω!!!! (ειδικα για τους κριμσον εχω φαει πολυ κραξιμο απο τα παιδια στην μπαντα!!!) επισης λατρευω mozart και chopin. α! και billy joel και savatage!!!
  21. Painer_AD

    Mother Turtle prog rock band

    Δεν το προσεγγιζουμε σε θεμα παιδειας. Εξαλλου σκεψου οτι ουσιαστικα Κλασσικη μουσικη παιδεια στην μπαντα εχω μονο εγω. Κ αυτο ξερεις ειναι πολυ καλο γιατι νικαω σε πολλες διαφωνιες παιζοντας το χαρτι "κανονες φιλοι μου". μουαχαχαχαχαχαχαχα ΝΑΙΙΙΙ προγκ ροκ με γκιμπσον!!! γενικα στο δισκο η προσεγγιση των πληκτρων θα γινει περιπου με τον ηχο που περιγραφεις. το ακους κ απο την καμερα τωρα κ ειναι λιγο φτωχο, αλλα δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου. καποια σημεια δεν τα εχω δουλεψει τοσο οσο αλλα. Η γεφυρα στο 2ο λεπτο αν εννοεις στο teaser, ειναι μερος ενος πολυ θεατρικου σημειου στο κομματι κ δυστυχως, στο συγκεκριμενο λαιβ δεν υπηρχαν οι τεχνικες προδιαγραφες για να ακουστει-παιχτει καλυτερα...(ειχαν μονο 2 μικροφωνα στο μαγαζι...κ το ενα ηταν του κιθαριστα-τραγουδιστη μας...!!!!)
  22. Μεσογειακο ταπεραμεντο! πρωτα υψωνουμε τονους κ μετα διευκρινιζουμε τι λεγαμε!! Κ οπως λενε κ οι αγαπημενοι μου σποκς μπιαρντ "at the end of the day, is what you do, not what you say...." btw ωραια δουλεια με το σαιτ σου AuditoryDriving :) κατεβαζω κ τον δισκο τωρα :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου