Προς το περιεχόμενο

roberto30

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    1.130
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    8

Ότι δημοσιεύτηκε από roberto30

  1. @npap αυτή η απάντηση νομίζω ότι πρέπει να κσρφιτσωθεί μόνιμα στην πρώτη σελίδα του noiz. Εγώ προσωπικά θα την τυπώσω για να την έχω ως check list δίπλα στο κομπιούτερ μου. Ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σου και τις συμβουλές σου!
  2. Νίκο σε ευχαριστώ πολύ για καλά σου λόγια αλλά ακομα πιο πολύ σε ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σου. Παρόλο που προσπαθώ να ελέγξω τα sibilance, πάντα στο τελικό mixdown ακούγονται πολύ πιο έντονα και ξυρίζουν. Μάλλον κάτι λάθος κάνω στο compression και όχι μόνο. Το ότι δεν ακούω καλά είναι δεδομένο.
  3. Στο πρώτο μέρος το κομμάτι έχει τα απολύτως απαραίτητα (τυμπανα, μπασο ,κιθάρα, πιανο, φωνή), στο δεύτερο μέρος μπαίνουν τα πνευστά. Είναι αυτά που χρησιμοποιώ συνέχεια της SWAM που δίνουν την δυνατότητα να ελεγχθεί σε μεγάλο βαθμό η εκφραστικότητα του οργάνου. Χρησιμοποίησα επίσης και σαξόφωνο από το triton. Το σαξόφωνο παίζει μόνο στο ενδιάμεσο θέμα μετά το πρώτο ρεφρέν Μάλλον το παράκανα με τα πνευστά. Σε συγκεκριμένα σημεία μέσα στο ρεφρέν από πίσω από την lead φωνή εβαλα φωνητικά (η δική μου φωνή σε 5 διαφορετικά takes), πολύ χαμηλά στο mix σε counter / συμπληρωματική μελωδική γραμμή. Το κομμάτι μου έβγαζε από την αρχή μια αίσθηση ...Καζαντζίδη. Γι αυτό ίσως να μου βγήκε αρκετά παραπονιάρικος ο στίχος :)
  4. Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη!
  5. Ευχαριστώ πολύ για όλα Γιώργο! Σε έπρηξα πάλι...
  6. Να Μετράς Πιο Αργά (Verse 1) Σ' αυτής της γης το οικόπεδο τι ζόρι εγώ τραβάω; Σ' αυτόν τον χωματόδρομο πως έμαθα να ζω. Τι βλέπεις φίλη μοίρα μου; Τα λόγια μου σα χάνω Και τ' αδειο τωρα μου μυαλό στα πόδια σου πετώ (Chorus) Να μετράς πιο αργά τη ζωή που θα φεύγει απ' το στρώμα μακριά. Μη τη διώχνεις ξανά. Στο ίδιο στρώμα και εγώ να μετρώ πια αργά. Η ζωή μου - ζωή σου με τα μάτια κλειστά. Ένα νέο σκαλί. Ανέβα πάμε μαζί, Της φυγής τα λεπτά να μετράς πιο αργά. (Verse2) Αυτής της γης τον τόπο μου, να σκύβω να προσκυνάω. Σε άδικο μονόδρομο, Ιθάκη εγώ θα βγω. Μη δείχνεις φίλη μοίρα μου, ξέρω να περπατάω. Το σώμα τόσα άντεξε, δεν νοιώθει τον γκρεμό. (Chorus) Να μετράς πιο αργά τη ζωή που θα φεύγει απ' το στρώμα μακριά. Μη τη διώχνεις ξανά. Στο ίδιο στρώμα και εγώ να μετρώ πια αργά. Η ζωή μου - ζωή σου με τα μάτια κλειστά. Ένα νέο σκαλί. Ανέβα πάμε μαζί, Της φυγής τα λεπτά να μετράς πιο αργά.
  7. Όπως πάντα γράφεις πολύ ωραία riff! Πολύ δυνατο
  8. Τραγούδι για ταινία Ξανθόπουλος (με ντενεκέ στον ώμο) - Βούρτση! Σε ευχαριστώ πολύ!
  9. Δημήτρη καλώς ήρθες στο noiz! Mου άρεσε πολύ η αισθητική του video και γενικά του κομματιού. Πολύ καλή παραγωγή. Μπραβο!
  10. roberto30

    mpamps - A Lydian Solo

    Μπάμπη ωραίος ήχος και εξαιρετικά παιξίματα! Μπράβο που μπήκες στον κόπο να φτιάξεις και βίντεο Μου αρέσει πολύ ο χώρος σου. Προσωπικά το midi controller θα ήθελα να το έχω μπροστά μου.
  11. Μπάμπη και Πάνο σας ευχαριστώ πολύ! Γιάννη η παραγωγή θα μπορούσε να είναι καλύτερη και γενικά πολλά πράγματα να τα είχα προσέξει περισσότερο. Το βασικό πρόβλημα μου είναι ότι μέχρι να το γράψω το άκουσα πάρα πολλές φορές με αποτέλεσμα γρήγορα να το βαρεθώ. Γι αυτό δεν πρέπει να τα κάνουμε όλα μόνοι μας :)
  12. Η φωνή έχει βάθος (το ίδιο plugin με του μπουζουκιου) αλλά προφανώς όχι τόσο όσο θα έπρεπε! Μέχρι να αποφασίσει ο gkourmoul1 να ξεθάψει το μπουζούκι του, χρησιμοποιώ βιβλιοθήκη απο Kontakt για ήχο μπουζουκιού. Ευχαριστώ πολύ Γιάννη!
  13. Ευχαριστώ πολύ Γιώργο, σε έπρηξα πάλι
  14. Τα λόγια Που Ξεχάσαμε (Chorus 1) Στα μάτια μας πως σβησανε οι τόσες ανηφόρες, Σα λόγια που ξεχάσαμε πώς είπαμε εμείς. (Verse 1) Πες μου λόγια που μέσα μου θα μείνουν Δωσ'τους χρόνια να ακούω να ηχούν. (Chorus 2) Στη στράτα μας δεν έμειναν παλιές γλυκές αλήθειες. Συνέχεια προσπερνούσαμε κάθε μας "σ' αγαπώ". Η μοίρα τα κανόνισε, έθαψε την ελπίδα . Βράδια ανυπόμονα, την θες, μα δεν θα 'ρθει. (Verse2) Πάνε χρόνια που μέσα μου τα θάβω Δωσ' τους λόγο να βγουν να ακουστούν.
  15. Εξαιρετικό το αποτέλεσμα, ανατρίχιασα. Συγχαρητήρια! Πες μας σε παρακαλώ λίγες περισσότερες λεπτομέρειες για την παραγωγή. Πόσα άτομα συμμετείχαν; Όλα τα όργανα είναι φυσικά; Το χορωδιακό μέρος πως ηχογραφήθηκε ; Μπράβο σε όλους!
  16. Φανή και Νεκτάριε σας ευχαριστώ πολύ! Νεκτάριε το επόμενο θα είναι επηρεασμένο από Ελληνική μουσική παλιότερων δεκαετιών:)
  17. Πολύ καλή δουλειά όπως πάντα, με πολύ μεράκι!
  18. Τι φανταστικά πράγματα φτιάχνετε ρε παιδιά...
  19. Εξαιρετική μουσική και εκτέλεση. Πολύ όμορφη φωνή η Εύα Λάφκα! Στους στίχους έχω πολλές άγνωστες λέξεις :)
  20. roberto30

    Friday night ballad

    Τα πάντα γύρω αλλάζουνε μα όλα τα ίδια μένουν Γιώργο! Έτσι όπως σε κόβω, προλαβαίνεις να γράψεις, να παίξεις, να ηχογραφήσεις, να μιξάρεις και να κάνεις mastering την 9η συμφωνία του Gourmouloven1 και μετά να βγεις για clubbing στον Αγιο Νικόλαο / Μάλλια με παρέα τις Φιλανδέζεις του τσάρτερ που προσγειώθηκε πριν από λίγο στο νησί...(ternve, mi ta culu και τα σχετικά...)
  21. roberto30

    Ain't No Fault

    Είναι πολύ καλή η φωνή σου και τα "λες" πολύ καλά!
  22. roberto30

    "Voyager" - gkourmoul1

    Πολύ αλλιώτικο από τα συνηθισμένα σου, εδώ βγαίνεις από το comfort zone σου και δημιουργείς κατί πολύ διαφερτικό. Μπράβο!
  23. roberto30

    Ain't No Fault

    Ουάου πολύ δυνατό! Εσύ τραγουδας;;;
  24. roberto30

    Friday night ballad

    Είσαι σε φόρμα, σούπερ και αυτό, μπράβο!
  25. roberto30

    "Friday night" - gkourmoul1

    Γεμάτος ήχος τύμπανα / κιθαρα, πολύ προσεγμένος. Ωραια και ως σύνθεση, πολύ ατμοσφαιρική!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου