Προς το περιεχόμενο

JimRootGR

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Style
    Metal
    Rock
  • Day job
    ιδιωτικός υπάλληλος
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

108 προβολές προφίλ

Συμμετοχή JimRootGR

0

Φήμη

  1. @andreas colorsound amps σε ευχαριστω πολύ!! Θα πάω Δευτέρα σε ένα μαγαζί να αγοράσω ασφάλειες. Θα ενημερώσω πως πήγε.
  2. Φίλε @Superfunk εννοείται αυτό και γι αυτό έφτιαξα αυτό το thread. Επικοινώνησα με τον Χάρη και όλα καλά. Για να φανταστείς , απ το κατάστημα που αγόρασα τον ενισχυτή δεν με ρώτησαν καν πότε αγοράστηκε ο ενισχυτής , για την εγγύηση. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά εδώ στο forum γιατί ασχοληθήκατε με το θέμα μου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
  3. Καλημερα Ανδρέα. Έβγαλα την ασφάλεια (fuse) και το μονο που γραφει πανω ειναι F1AL250V. Η θεση της πισω στον ενισχυτη ειναι διπλα στο on/off και το standby. Μπορω γενικα να βρω ευκολα αντικατασταση σε μαγαζια ?
  4. Καλησπερα Μανώλη. Γενικά ο ενισχυτής μου τον τελευταίο καιρό έκανε έναν τρομερό θόρυβο όχι σε καθημερινή βάση , αλλά συχνά, που έσπαγε τύμπανα. Σαν να άνοιγα το volume στο τερμα. Ασυναισθητα μειωνα την ενταση απ την κιθαρα , ματαια ομως γιατι ηταν ο ενισχυτης. Μολις τον εβαζα σε standby και τον εβγαζα στο δευτερολεπτο απ το standby τοτε ολα καλα δεν μου το ξανα εκανε για εκεινη την ημερα. Προχθες εκανε το ιδιο και τοτε καηκε η ασφαλεια. Οποτε θελω να το δει καποιος γενικα τον ενισχυτη μηπως εχει καποιο προβλημα καμια λαμπα ή οτιδηποτε αλλο. Με λιγο ψαξιμο μπορει να φταιει καποια power tube?!?
  5. @Miltos23 σε ευχαριστω πολύ! Λοιπόν πήρα 3-4 τηλέφωνα , με τον μόνο που κατάφερα να συνεννοηθώ είναι ο Χάρης από Effectum Electron. Οποτε θα το παω εκει. Να σου πω την αλήθεια τσέκαρα λίγο πολύ και τις 4 επιλογές που μου έδωσε ο Νάκας , διάβασα reviews και να σου πω διστάζω να το πάω εκεί..
  6. Μολις τους πηρα τηλ δεν με ρωτησαν τιποτα για το προιον , εγγυηση , ποτε αγοραστηκε κλπ.. κατευθειαν με ενημερωσαν για 4 εξουσιοδοτημενα μαγαζια για σερβις. Γενικα ψαχνομαι που να παω τον ενισχυτη.
  7. Απο Νάκα μου ειπαν να επικοινωνησω είτε με Κότσιφα Δημήτρη (https://audiovision-service.com/ ) , είτε με τον Σταμάτη Δημήτρη ( https://electronicrepair.gr/ ). Αν εχετε καποια εμπειρια με τα παραπανω service , παρακαλω πειτε μου. ευχαριστω!
  8. @Nekkon εχουν οκ service ομως? Γιατι ενα παλικαρι σε forum εγραψε τα χειροτερα απ' οτι ειδα.
  9. Καλημέρα σας. Είχα ανεβάσει ένα topic , αλλά καταλάθος σε λάθος κατηγορία. Μου κάηκε προχθές η ασφάλεια του ενισχυτή μου Fender 68 Deluxe Reverb. Πιθανόν power tube failure ? Αν γνωριζετε παρακαλω καποιο μαγαζι ή τεχνικό για Fender , θα με υποχρεωνατε. * (Στο άλλο post το μέλος Κβαντική Διεμπλοκή μου προτεινε το κατάστημα http://www.effectum-electron.com/ , σε ευχαριστώ πολύ!!) Ο ενισχυτής αγοράστηκε από Νακα , δυστυχως πριν 1 μηνα περιπου εληξε η εγγυηση..
  10. Καλησπέρα. Μπορειτε να μου προτεινετε τεχνικο για ενισχυτη κιθαρας? Ο ενισχυτης που εχω ειναι λαμπατος.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου