Προς το περιεχόμενο

Diminouitas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Diminouitas

  1. Να είστε καλά .. σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας και το ενδιαφέρον ... όντως δοκίμασα την σύνδεση κατευθείαν με την ηχομπαρα και δούλεψε ... ευχαριστώ πολύ !!!
  2. Το δοκίμασα αλλά τίποτα ... φαίνεται να παίρνει σήμα στον μεικτη ήχου των windows αλλά δε βγαίνει ήχος από τα ηχεία ... μάλλον κάποια ρύθμιση μέσα από το boss tone studio ίσως ... τι να πω ... ευχαριστώ πάντως !
  3. Υπάρχει και στην πρώτη καρτέλα η επιλογή της gt ...οπότε την ενεργοποιώ μόνο στην καρτέλα αναπαραγωγής?
  4. Καλησπέρα .. τα windows την διαβάζουν κανονικά ... στην πρώτη εικόνα έχω βάλει ως έξοδο τα speakers του pc και στην δεύτερη εικόνα έχω ενεργοποιησει μονο την πεταλιερα !
  5. Μέσω των windows η του boss tone studio ? Πιο συγκεκριμένα αν γίνεται !
  6. Να σαι καλά φίλε μου ... η κιθάρα είναι αυτή εδώ ( https://cdn11.bigcommerce.com/s-d7gj5x0hjm/images/stencil/1280x1280/products/14676/90348/IMG_20190715_100341__38804.1563212541.jpg?c=2&imbypass=on&fbclid=IwAR3bvNcEjB6JvyLqKQ7ROsDqMTgrlwH7r0hZaJqSMvSXOQzns6lwOK6lwWg ). Πάντως σύμφωνα με αυτό το βίντεο ( https://www.youtube.com/watch?v=qWj-jg-BXxA ) φαίνεται να γίνεται δουλειά. Ακολουθώντας το βίντεο , η πεταλιερα εμφανίζεται στον μεικτη ήχου του pc και φαίνεται να παίρνει σήμα άπλα δεν ακούγεται από τα ηχεία. Πάντως θα δοκιμάσω και το πρώτο που μου είπες. Ευχαρίστως να πάρω και κάρτα ήχου αν χρειαστεί αλλά στην περίπτωση όπου η πεταλιερα κάνει και την δουλειά της κάρτας μετά θα μου είναι άχρηστη. Διότι στο βίντεο φαίνεται ότι κάνει εσωτερική ηχογράφηση μέσω της boss. Ας πούμε όμως ότι τελικά χρειάζεται εξωτερική κάρτα ήχου, ποια ποιοτική (εννοώ να βγάζει τον ήχο όπως ακριβώς τον λαμβάνει ) και αξιόπιστη κάρτα ήχου θα μου πρότεινες?
  7. Καλησπέρα σας ... πρόσφατα αγόρασα μια PRS SE Costum 24 ηλεκ. κιθάρα και την πεταλιερα Boss GT 100 ... θα ήθελα να ρωτήσω το εξής ... υπάρχει η δυνατότητα παίζοντας να βγάζω ήχο από τα ηχεία του pc μέσω της πεταλιέρας ? Ως ηχεία χρησιμοποιώ αυτήν εδώ την ηχόμπαρα ( https://us.creative.com/p/speakers/sound-blasterx-katana ). Ρωτάω γιατί παρατήρησα το εξής : Σύνδεσα την κιθάρα στο Input της GT 100 και την GT 100 με την σειρά της σε θύρα USB της μητρικής του PC μέσω καλωδίου USB. Η Boss GT 100 συνοδεύεται με το software για pc BOSS TONE STUDIO. Έχωντας συνδεδεμένα αυτά και ανοίγοντας το BOSS TONE STUDIO (BTS), άνοιξα μέσα από το pc το πρόγραμμα και στη συνέχεια το κουρδιστήρι και φαινόταν να ανταποκρινόταν άψογα όταν έπαιζα κιθάρα, πράγμα που σημαίνει ότι στέλνει σήμα. όμως δεν άκουγα τίποτα από την ηχομπάρα παρόλο που άλλαξα και κάτι ρυθμίσεις μέσω του μείκτη ήχου των Windows. Είναι αυτός ο επαρκής εξοπλισμός για να βγάλεις ήχο μέσω των ηχείων του pc ή χρειάζεται κάτι ακόμα? Ίσως κάποια ρύθμιση μέσω του BOSS TONE STUDIO ? Ίσως κάποια ρύθμιση μέσω windows ?Οποιαδήποτε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ πολύ !!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου