Προς το περιεχόμενο

giorgos26

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    DJ - MC
  • Style
    Pop
    Rap - Hip hop
  • Day job
    The Gamechanger
  • Τόπος
    larisa

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή giorgos26

1

Φήμη

  1. Motu 2 vs Focusrite scarlett 4i4 3rd gen Είμαι ανάμεσα σε αυτες τις δυο κάρτες ήχου.Όποιος έχει κάποια εμπειρία ας μοιραστεί....
  2. RODE NT 2A VS RODE NT 1 KIT Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να μου πείτε την γώμη σας για αυτη τη σύγκριση των δυο μικροφώνων. Ξέρω ότι το ΝT1 KIT έχει εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο θορύβου και μέγιστος επίπεδη απόκριση συχνότητας.Από την άλλη πλευρά το ΝΤ2Α έχει πιθανών καλύτερη τονικότητα σαφώς περισσότερα χαρακτηριστικά πολλαπλής πολικότητας και ξέρω ότι είναι απίστευτο mic.Παρόλα αυτά πολλοί youtubers υποστηρίζουν ότι το ΝT1 KIT είναι το καλύτερο mic κάτω από 1000 δολάρια αλλά μαλλόν το λένε διότι έχει πολύ flat επίπεδο συχνότητας. Εδώ στη χώρα μας είναι σχεδόν στην ΙΔΙΑ ΤΙΜ ενώ σε άλλες το ΝΤ2Α κοστίζει 400 δολάρια ενώ το ΝT KIT 250 δολάρια.Σας στέλνω και τα frequency responce των δυο μικροφώνων καθώς και τα χαρακτηριστικά αυτών.
  3. Σας ευχαριστώ εγκάρδια για τις συμβουλές και πληροφορίες σας!!!Με μια βατελινη κι ένα κάμποτο από πάνω θα είμαι υπέρ καλλυμενος όσο αναφορά τα σωματίδια.Η ηχοαπορρόφηση θα είναι σωστή με διπλό υλικό ; Μήπως αν είναι να βάλω βατελίνη από μέσα απ' έξω αντί του κάμποτο να βάλω μια λινάτσα που είναι μέγιστος λεπτή;; Η με την βατελίνη από μέσα και το κάμποτο απ' έξω η ηχοαπορρόφηση θα είναι εξίσου σωστή; Ευχαριστώ!!!
  4. Καλησπέρα,σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας η συμπτωση ειναι οτι έχω και εγώ κάμποτο που ειναι αρκετά καλό και πολύ εμφανισιμό αλλά διάβασα σε σχετικά φόρουμς οτι αρκετοί άνθρωποι ντύνουνε εσωτερικά τον πετροβάμβακα με βατελίνη για την αποφυγή διασπασεις των ινών του στον αέρα.Ξέρετε θα κάνω ένα Bedroom Studio και θα περνάω αρκετές ωρες μέσα στο δωμάτιο ακομη και θα κοιμόμαστε εκει.Θα τοποθετήσω τουλάχιστον 15 πάνελς με πετροβαμβακα των 5 cm πάχος.Υπάρχουν 3 εκδοχές... 1)Σκεφτομαι να βάλω το κάμποτο που ειναι ηχοδιαπερατο λεπτο και αρκετά όμορφο χωρίς βατελινή φένεται αρκετά προστατευμένο και σώστο άλλα φοβάμαι για την διάσπαση των ινών στον αερα με την πάροδο του χρόνου μιας και πρόκειται για υπνοδωμάτιο. 2)Να ντύσω τον πετροβάμβακα με βατελίνη και με κάμποτο έτσι σίγουρα δεν θα περνάει καμία ίνα όμως φοβάμαι μηπως δεν γίνεται η ηχοαπορροφηση που πρέπει. 3) Να ντύσω τον πετροβαμβακα απο μεσα με βατελινη και να βάλω απο πάνω ενα πολυ λεπτο και μέγιστα ηχοδιαπερατο ύφασμα οπως η λινάτσα για να πετύχω και την αποφυγή της διάσπασης και την μέγιστη ηχοαπορροφηση. Η εκδοχή 1 ειναι αυτη που με βολευει,παρόλα αυτά θέλω να ειμαι καλυμμένος πρώτα στο υγιεινό κομμάτι και ύστερα στο τεχνικό,μιας και πρόκειται για μακροχρόνια χρήση.Οπως και να έχει εσείς τι πιστέυετε? Θα είμαι εντάξει μονο με το κάμποτο εφόσον πρόκειται για υπνοδώματιο?Σε ποια εκδοχή να προχωρήσω? Οπως καταλαβαίνω έχετε πείρα σε αυτό θα περιμένω γνώμη:) Ευχαριστω προκαταβολικά!!!!
  5. Ξερει κανενάς τι ακριβώς υλικό ειναι η βατελίνη που βαζουμε στον πετροβάμβακα για την αποφυγή διασπασεις των ινών του στον αέρα? Εχώ ψάξει αρκετά και δεν μπορώ να καταλαβώ αν ειναι αυτος ο άσπρος υαλοβάμβακας που πωλείται σε μαγαζιά με υφάσματα η ένα άλλο υλικο που επίσης πωλείται σε μαγάζι με υφάσματα και το ονομάζουν και φυτήλι. Παρακαλώ αν κάποιος ξέρει να το μοιράστει και κάποια φώτο θα βοηθούσε πολύ!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου