Προς το περιεχόμενο

papainos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    15
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή papainos

0

Φήμη

  1. Εντάξει το midi thru ήταν ευχαριστώ πολύ παιδιά! ;)
  2. όχι δεν κάνεικαμμία διαφορά
  3. Τα είδα. Δεν ανταποκρίνονται. Δηλαδή το level meter δεν κινείται αν εννοείς αυτό
  4. τη ρυθμιση auto monitor την πείραξα αλλά με καμμία επιλογή δεν ακούω.Τα audio tracks του vst-i που τα βλέπω? :-\
  5. Αυτό το έχω κάνει ήδη...
  6. Έχω μία εξωτερική της Presonus Inspire 1394 και δουλεύω με το asio της κάρτας
  7. Καλημέρα σε όλους! Έχω κάποιο πρόβλημα μετονήχο του midi μου στο cubase sx3. Έχω ένα απλό midi keyboard (M-Audio keystation 49e) το οποίο φαίνεται ως συσκευή στο midi inputs. Σε καινούργιο project φτιάχνω ένα midi track, βάζω στο midi in το midi keyboard (αλλά και το all midi inputs), και στο midi out ένα vst instrument (αλλά και διάφορα άλλα). Πατώντας πλήκρτα του keyboard το level meter ανταποκρίνεται, αλλά δεν ακούω τίποτα (και με monitor και χωρίς). Αν κάνω record, μετά στο playback ακούω αυτό που έπαιξα. Έχετε καμμιά ιδέα? Αν κάνα ξανά εγκατάσταση του προγράμματος λέτε να βοηθήσει? Ευχαριστώ!
  8. Γεια σε όλους! Έχω στον υπολογστή μουτο cubase sx3 και ένα midi keyboard της m - Audio. ¨οταν σε ένα project κάνω ένα midi track και γράφω (και παίζω εννοείται) δεν ακούω τίποτα. Στο playback όμως ακούγονται αυτά που έχω παίξει. ¨οπως καταλάβατε είμαι αρχάριος :-\ Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε. Ευχαριστώ!
  9. Καλημέρα σε όλους! Μήπως ξέρει κανεις αν μπορώ να βάλω πυκνωτικο αισθητήρα (ψείρα) αντί γα μαγνήτη σε μπουζούκι? Απλώς δεν θέλω να "κλείσω" το ηχείο.
  10. Ψάχνω ηλεκτρική κιθάρα καινούρια ή μεταχειρισμένη σε λογική τιμή. Αν ξέρετε οτιδήποτε βοηθήστε. Ευχαριστώ!
  11. Φεια σας μάγκες! Ψάχνω για ηλεκτρική κιθάρα, καινούργα ή μεταχειρισμένη, σε λογική τιμή. Μήπως μπορε΄τε να βοηθήσετε; Ευχαριστώ!
  12. papainos

    Cubase

    Γεια χαρά! Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει Ελληνικό βιβλίο για Cubase και που μπορώ να το βρω; Ευχαριστώ!
  13. Ωραία... Ξέρεις που μπορώ να βρω ασκήσεις αρμονίας του Καλομοίρη έστω και άλυτες; Έχω ψάξει παντού στο net και δεν βρίσκω βιβλιοπωλείο...
  14. :lol: Γεια! Είμαι νέος μουσικός! Μήπως ξέρει κανείς σε ποιο/α βιβλιοπωλείο/α μπορώ να βρω τις λυμένες ασκήσεις αρμονίας του Καλομοίρη; Ευχαριστώ!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου