Προς το περιεχόμενο

musician

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  47
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

Bio

 • Mojo
  Μπάσο
 • Style
  Alt. Rock
  Electro
  Έντεχνο
  Ελληνικό ροκ
  Instrumental
  Jazz
  Λαϊκά
  Λαϊκοποπ
  Pop
  Rock
  Παραδοσιακά
  World
 • My Band(s)
  session musician , ''Χωρίς περιδέραιο''
 • Day job
  Μουσικός,νομικός
 • Τόπος
  ΑΘΗΝΑ

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

269 προβολές προφίλ

Συμμετοχή musician

15

Φήμη

 1. musician

  Midnight rain

  Συγχαρητήρια!
 2. Δεν έχω (ούτε είχα ποτέ) Short scale...
 3. https://hazeguitars.com/blog/setting-intonation-on-a-tele
 4. Έφυγε δυστυχώς από τη ζωή ο σπουδαίος (κυρίωςsession) drummer Τάκης Μητσόπουλος...Αξιαγάπητος σαν χαρακτήρας,πάντα χαμογελαστός και ευγενικός, άψογος και σαν συνεργάτης..Καλό παράδεισο Τάκη!
 5. Γιατί να φάω τα νιάτα μου σαν βλάκας στα ωδεία; Μαέστροι και διδάσκαλοι μου φέρνουνε αηδία.. Τα όγδοα, τα τέταρτα, αυτά μου φέρνουν ζάλη Κλειδιά του Φα, κλειδιά του Σολ πόνεσε το κεφάλι.. Σιγά μην κάτσω μια ζωή να μάθω αρμονία κι όσο για την αντίστιξη, μου προκαλεί φοβία. Αφού τα πράγματα ειν’ απλά κι η μουσική είναι μια μια ταμπλατούρα φέρτε μου και σκίστε τα πτυχία..
 6. Δεν είναι δική μου έκφραση αυτή.. απάντησα στον Alex Raptakis βάζοντας σε εισαγωγικά την φράση του ‘’θετική πλευρά της ανισότητας’’ επιμένοντας ότι αυτέ οι συμπεριφορές δεν μπορούν να υπαχθούν στην έννοια του σεξισμού. Διαφωνούμε στους ορισμούς ...Κάτω από την ταμπέλα του όρου ‘’σεξισμός’’ δεν μπορούμε να συμπεριλάβουμε έννοιες και διαδικασίες οι οποίες είναι φύσει ευρύτερες, όπως η έννοια του πολιτισμικού πρότυπου και η διαδικασία υπαγωγής σε αυτό ( διαδικασία ‘’εμπολιτισμού’’ στην κοινωνική ανθρωπολογία). Εδώ υπάγονται δηλαδή οι ρόλοι των φύλων και τα στερεότυπα που αναφέρθηκαν. Όντως το φεμινιστικό κίνημα μάχεται ενάντια στην εξουσία της πατριαρχικής δομής των κοινωνιών, η οποία δημιουργεί άτυπες μορφές κοινωνικού ελέγχου και πολλά άλλα που καταπιέζουν το γυναικείο φύλο. Ο διαχωρισμός συμπεριφορών και δραστηριοτήτων ανάλογα με το φύλο τόσο στην ιδιωτική όσο και στην δημόσια ζωή είναι βασικός μηχανισμός διατήρησης της πατριαρχικής δομής των κοινωνιών αλλά δεν λέγεται σεξισμός, είναι στενότερος σαν όρος. Για το φεμινιστικό κίνημα λοιπόν ο σεξισμός είναι το έναυσμα για την μάχη ενάντια στην πατριαρχική δομή και όχι ο τελικός ή αποκλειστικός στόχος.
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.