Προς το περιεχόμενο

vangelisvagman

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    35
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από vangelisvagman

  1. Και πάλι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου Κώστα. Η αγορά είχε γίνει απο Στολλας made in japan γράφει επάνω!
  2. Ευχαριστώ Κώστα για την απάντηση. Υπάρχει κάποιος αλλος με το ιδιο πρόβλημα στο παρελθόν? Συμφέρει οικονομικά η επισκευή του (δηλ σε τι ποσό μπορεί να φτάσει περίπου ?) και που είναι καλύτερα να το πάω?(Στόλλας ? κάπου αλλού ?)
  3. Εχω το Roland Juno G περίπου 3 έτη και ξαφνικά παρουσίασε ενα πρόβλημα στην οθόνη! Οταν εχει αρκετή ωρα να λειτουργήσει και το ενεργοποιήσω στήν οθόνη φαίνονται κάποια μέρη απο το μενού-- σχεδόν το μισό μενού θα έλεγα με κομμένες κάποιες λέξεις! οταν το αφήσω για αρκετή ωρα ανοικτό και το κλείσω και το ανοιξω αμέσως ολα φαίνονται κανονικά ολόκληρα --για οση ωρα μείνει ενεργοποιημένο το όργανο! ο ήχος σε κάθε περίπτωση είναι οκ !! μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? ευχαριστώ !
  4. τώρα που μπηκε το φπα στους μουσικούς ,εκτος απο το να το στέλνουμε καθε τριμηνο ,πρεπει να παμε να το δηλωσουμε στην εφορία δηλ. να κανουμε καποια μεταβολη η κατι σαν νεα εναρξη? η θα γινει αυτοματα απο μονο του στην εφορία? :-\ ρωτησα 2 λογιστές και ο καθενας μου ειπε διαφορετικές απαντήσεις! ???
  5. δηλαδη θα εχουμε στα 100ευρω -20% παρακρατηση φορου -16% παρακρατηση ικα(δική μας) +21 % φπα και στο τελος τι θα μας μένει? ???ποιος εργοδότης θα τα πλήρωνει ολα αυτά? σε επικοινωνία με 2 λογιστές για το συγκεκριμένο θέμα μου ειπαν οτι ακόμα επικρατεί ενα μπάχαλο για το τι θα ισχύει!! ??? ετσι για να μην βαριόμαστε να εχουμε κατι να ασχόλουμαστε !!
  6. Σχετικά με φπα σε μουσικούς εκτελεστές και μουσικοσυνθέτες? γνωρίζει κανείς τι γίνεται σχετικά με το φπα, αν εχει αλλάξει κατι,διοτι παλιά δεν υπήρχε στους μουσικούς εκτελεστές και μουσικοσυνθέτες! επίσης εχει αλλάξει και το θέμα ασφάλισης δηλ πριν ηταν στο ΙΚΑ !τωρα θα ειναι στο ΤΕΒΕ? ??? ευχαριστώ για την βοηθειά σας!
  7. Βεβαίως και την διάβασα και θα εξεταστεί καθ' οδόν. :)
  8. Ευχαριστώ και πάλι για τις πολύτιμες απόψεις σου και για τον χρόνο σου!
  9. Κύριε Χναράκη, Σε ευχαριστώ για το χρόνο που αφιέρωσες να ασχοληθείς με το θέμα μου και για τις προτάσεις σου! Τι θα πρότεινες : 1.για πόσα μέτρα να ειναι οι λούπες ? 2.για τις παρατραβηγμένες αποκλίσεις ωστε να γίνουν τα rall και τα accel που θα χρειαστούν(δηλαδη να απορρίψω την ιδέα rall και accel?) 3.για χωρητικότητα mb ανα λούπα ? stereo η mono ? 4. ποιό Midi Controller? 5.απορρίπτεται η χρήση netbook ableton live και Midi Controller? είχα προαναφέρει περίπου!! διότι μπορεί να μεταβληθούν τα δεδομένα,ανάλογα με τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν. σχετικά με την ερώτηση ποιό είδος μουσικής?(διάφορα είδη Electronic dance music).
  10. 1)40 -50 2)10-15 sec 3)450mb 4)-80% rall.,+50% accel. περίπου!! διότι μπορεί να μεταβληθούν τα δεδομένα,ανάλογα με τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν καθ' οδόν!
  11. δεν με καλύπτει η χρήση drum machine! μόνο loops (.wav) και real time μεταβολή του tempo ειναι αυτο που χρειάζομαι!
  12. δυστυχώς δεν με καλύπτει η απαντησή σου , διότι ρωτάω κάτι διαφορετικό εξ αρχής απο αυτό που προτείνεις! σχετικά με netbook!!με ποιό τρόπο να τεστάρω ? τι θα πρότεινες ?
  13. ableton live ! υπάρχει καποιος τρόπος να το χρησιμοποιήσω με καποιο controller για το συγκεκριμένο θέμα ? με netbook θα λειτουργήσει ? και τι controller ?
  14. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, Σίγουρα δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα! ,για οσους εχουν την απορία!! η ανταλλαγή απόψεων και ερευνών και μόνο!! ηταν το κίνητρο να ανοίξω το θέμα. οπως ανέφερα και πρίν στην αρχη του θέματος π.χ http://www.plosone.org/article/info:doi/10.1371/journal.pone.0005534
  15. βρήκα ενα ενδιαφέρον αρθρο!! αν έχετε χρόνο ρίξτε μια ματιά. http://www.plosone.org/article/info:doi/10.1371/journal.pone.0005534
  16. Μπορεί η Μουσικότητα να διδαχθεί? τι γνωμη εχετε ?
  17. και βεβαια η συνεργασια με ντράμερ θα ηταν οτι καλυτερο υπαρχει!!! αλλα υπαρχουν καποιοι λογοι που χρειαζεται λυση με loops! σε ευχαριστω παντως για την προταση σου!!
  18. τις λουπες τις εχω ετοιμες σε wav!!δεν θα χρησιμ/σω ηχους τυμπανων για προγραμ/σμο ρυθμων και ειναι βασικο να μπορω να μεταβαλω σε real time το τεμπο της .wav drum loop δηλ. πως οταν παιζουμε με ενα drum machine και διαλεγουμε καποιους ρυθμους και μπορουμε να αλλαζουμε και το tempo real time (+ η -),μονο που εδω εχουμε να κανουμε με .wav!
  19. δηλαδη μπορω να εχω γυρω στις 30 drum loops περασμενες σε καποιες θεσεις (user preset) ετοιμες για να παιξουν?
  20. τι εγινε ρε παιδιά καμμια βοηθεια κανείς? ???
  21. τι θα προτεινατε σαν καλυτερη λυση για λαιβ χρησ. drum loops ?? 1.sample groove box??ποιο? 2,Y/H ? μαλλον λαπτοπ υποθετω!!ποιο? και ποιο software? επισης θα ηθελα να μεταβαλω το tempo της λουπας σε real time κατα την διαρκεια του λαιβ! και το συστημα που θα επιλεγει να ειναι ευχρηστο( στη χρηση και στη μεταφορα )διοτι θα χρησιμοποιω και αλλα πληκτρα! ευχαριστω !
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου