Προς το περιεχόμενο

Tourick

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Tourick

  1. Tourick

    Mrs. Fun

    Γεια χαρα στη παρεα και παλι!! Ευχαριστω για τα comments!! Αμα υπηρχε τροπος να πιναμε και καμια μπυρα την ωρα που τα γραφουμε αυτα θα ηταν το τελειο!!!!!!!!!!!! Λιγα λογια για το κομματι και ελπιζω με αυτο τον τροπο να απαντησω σε ολους και να μη ξαχασω κανεναν. Ειναι ενα κομματακι που το εγραψα για την κοπελα μου, τη λενε Χαρα, οποτε και το ονομασα Mrs.Fun. Το κομματι στηθηκε ουσιαστικα πανω σε συγχορδιες που εβγαλα ενα απογευμα και ειναι αυτες που ακουγονται στην εισαγωγη. Ηθελα πολυ να το κανω κομματι και μου βγηκαν διαφορες ανατροπες οι οποιες τελικα μου αρεσαν και τις κρατησα. Αναφερομαι κυριως στα ρυθμικα. Απο την αλλη δεν ηθελα να βαλω και πολυ αποτομες αλλαγες γιατι οταν το κανω αυτο ξεφευγω πολυ!! Οσοι ακουσαν το προηγουμενο μου κομματι, θα θυμουνται.. Πανικος!! Εδω.. Οποτε χτιστηκε ενα backing track με οχι και τοσο τρελες αλλαγες. Παρολα αυτα οταν το ακουγα μονο του, χωρις τα σολος ηταν γλυκουλη. Στεκοταν καλα. Η φλυαρια των σολος μαλλον το χαλασε. Ισως θα πρεπε να μπει το κομματι στο "συρταρι" για λιγο καιρο και να επαιρνα πιο ωριμες αποφασεις. Χρησιμοποιω διαφορα daw ανα καιρους για να τα μαθαινω, Cubase 5, Cubase 7 elements και Reaper το οποιο τελικα με βολευει περισσοτερο και εχει και επισημο καναλι στο youtube με tutorials. Για drums χρησιμοποιησα το addictive drums 2 που μου αρεσει παααρα πολυ!!! Το snare ηταν αυτο που μου αρεσε παρα πολυ στο συγκεκριμενο σετακι και μπορω να πω με ενεπνευσε κιολας!! Αρα με τον φιλο dimsonic εχουμε full διαφορετικα γουστα στα snare. Το μπασο και οι κιθαρες ειναι απο μενα και η αληθεια ειναι οτι δεν ηθελα να το κανω τοσο κιθαριστικο. Και ηταν ισως το μεγαλυτερο μου λαθος γιατι εχασε το κομματι την ουσια του. Και η ουσια ηταν να κανω ενα κομματι για τη κοπελα μου (οχι οτι ειμαστε και στα καλυτερα μας αλλα τελοσπαντων αυτο ειναι αλλη κουβεντα..) Πολλες φορες τα λαθη και τα βαρετα σημεια ειναι εμφανη αλλα εχεις φτασει σε ενα σημειο που δυσκολευεσαι πολυ να γυρισεις πισω και να τα διορθωσεις.. Για τη συνθεση μιλαω παντα.. :P I'll be back!!
  2. Tourick

    Mrs. Fun

    Γεια χαρά σε όλους!! Ένα ακόμα μου κομμάτι.. Ακούω να πάρω γνώμες!
  3. Tourick

    Stoned Naked Alienz

    Ευχαριστώ!!! Πολίτικη λύρα είναι το βιολάκι.. ;-)))))))))) Ωραία ευχαριστώ!!! Θα με ζορίσω κ αλλο.. Είδωμεν.. Ευχαριστώ!!!! Μελεταω οσο μπορω, οργανα, ενορχηστρωση, DAW..
  4. Tourick

    Stoned Naked Alienz

    Ευχαριστώ!!! Όλοι μου οι φιλοι το ιδιο μου είπαν. Πανικος απο διαφορετικες ιδεες σε ενα μονο κομματι..
  5. Tourick

    Stoned Naked Alienz

    Γεια χαρα σε ολους!! Καλη χρονια με υγεια κ πολλες Δημιουργιες!! Αφηνω αυτο.. και εχω ορθανοιχτα αυτια για συμβουλες..
  6. Tourick

    Bob Katsionis : Skoil Jam In Elikikou Minor

    Μπήκα να χαζέψω 5 10 λεπτάκια το making of και το έλιωσα ΟΛΟ!!!! Είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!
  7. Tourick

    Balkan road

    Υπέροχο ρεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!
  8. Tourick

    Death I Prefer

    Πολύ ωραίος!!!!! Τα φωνητικά είναι τέλεια!!!!! Κάτι ανάμεσα σε Shagrath και Vorphalack..
  9. Tourick

    Noiz ov Anatolian Winds..

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου