Προς το περιεχόμενο

Τραμπαρίφας

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  203
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  1

Τραμπαρίφας ήταν Μέλος της ημέρας 22 Αυγούστου

Τραμπαρίφας είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

140 Neutral

2 Followers

Σχετικά με τον Τραμπαρίφας

 • Rank
  Musician

Bio

 • Mojo
  Κιθάρα
 • Style
  Rock
 • Day job
  υπαλληλος
 • Τόπος
  Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Αν και δεν βλέπω τι σχέση έχει αυτό το βίντεο που έβαλες με το θέμα, εδώ μπορείς να δεις πως έγινε το ατύχημα
 2. Εγώ που είμαι είδη συνταξιούχος τρώω όλο το εφάπαξ έτσι
 3. σαν σήμερα το 1989 έπεσε η αυλαία για τη σειρά (τουλάχιστον με την αρχική μορφή τους)

  5430826dad7807b8c1cc075bbcc95550.jpg

 4. Φρέσκο BOC. Μου άρεσε και το κομμάτι και η φωνή του αρκουδιάρη
 5. Άρθρο 26 του ΚΟΚ 1. Ο οδηγός που πλησιάζει σε ισόπεδο οδικό κόμβο υποχρεούται να καταβάλλει ιδιαίτερη προσοχή για να μην προκαλέσει επί του κόμβου κίνδυνο ή παρακώλυση της κυκλοφορίας, ρυθμίζοντας την ταχύτητα του οχήματός του, ώστε να μπορεί να διακόψει την πορεία αυτού, για να διέλθουν τα οχήματα που έχουν προτεραιότητα. 2. Ο οδηγός απαγορεύεται να εισέρχεται στον έστω και αν οι τυχόν υπάρχοντες φωτεινοί σηματοδοτες το επιτρέπουν, όταν η πυκνότητα της κυκλοφορίας είναι τέτοια ώστε να υποχρεωθεί ενδεχομένως να παραμείνει στη διασταύρωση. 3. Ο οδηγός που έχει εισέλθει στον κόμβο όπου η κυκλοφορία ρυθμίζεται με φωτεινούς σηματοδότες, μπορεί να εξέλθει αυτού και πριν δοθεί το σήμα ελεύθερης κυκλοφορίας προς την κατεύθυνση την οποία θα ακολουθήσει. αν δεν θα παρεμποδιστεί εκ τούτου η διέλευση των λοιπών οχημότων που χρησιμοποιούν την οδό και κινούνται προς την ανοικτή κατεύθυνση. 4. Στους κόμβους η προτεραιότητα ορίζεται με κατάλληλη σήμανση. 5. Στους κόμβους χωρίς τέτοια σήμανση η προτεραιότητα ανήκει οε αυτόν που έρχεται από τα δεξιά. Κατ' εξαίρεση: α) Αυτοί που κυκλοφορούν στους αυτοκινητόδρομους, εθνικές οδούς και οδούς ταχείας κυκλοφορίας έχουν προτεραιότητα. β) Αυτοί που εισέρχονται σε οδό από χωματόδρομο, μονοπάτια, παρόδιο ιδιοκτησία, χώρο στάθμευσης και σταθμούς ανεφοδιασμού και εξυπηρέτησης οφείλουν να παραχωρούν προτεραιότητα σε αυτούς που κινούνται στην οδό. γ) Αυτοί που εκκινούν ή κινούνται προς τα πίσω, όπου αυτό επιτρέπεται, οφείλουν να παραχωρούν προτεραιότητα. δ) Τα σιδηροδρομικά ή τροχιοδρομικά οχήματα έχουν προτεραιότητα. 6. Οι ενδείξεις των φωτεινών σηματοδοτών κυκλοφορίας υπερισχύουν των ενδείξεων των πινακίδων σήμανσης, οι οποίες καθορίζουν την προτεραιότητα. 7. Ο οδηγός που παραβαίνει τις διατάξεις του άρθρου αυτού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο τριακοσίων πενήντα (350,00) ευρώ.
 6. Δεν έχεις δει οδηγούς με smart που νομίζουν ότι οδηγούν δίκυκλο? Κατά τ΄άλλα αν είσαι κάφρος σκοτώνεις και κόσμο στο νερό με jet ski και σκάφος. Αλλά οι δικυκλιστές στην Ελλάδα το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο το καφριλίκι. Όπως γράφτηκε και πιο πάνω αυτή η μόδα να οδηγάνε στην αντίθετη λωρίδα και όταν έρχονται κατά πάνω σου να σε κοιτάνε και στραβά που δεν κόβεις το τιμόνι για να περάσει η αυτού μεγαλειότης τους πάει πολύ.
 7. Πλάκα κάνω ρεειιι. Ποιός είμαι εγώ που θα κρίνω επιτυχημένους ανθρώπους στις θέσεις που βρίσκονται στη Fender? Αυτοί ξέρουν καλύτερα. Αλλιώς θα έστελνα βιογραφικό να με προσλάβουν.
 8. Άρα να βγάλουν και μια Fender signature κάποιου κουλού για να ταυτιστούν και οι λοιποί κουλοί. Θα πουλήσει σα ζεστό ψωμάκι. Oh wait, έχουν βγάλει ήδη τέτοια.
 9. Μάλλον την πατήσανε πολλά μεγάλα σάητ (κι εγώ μέσα) https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/09/24/ochi-katochoi-diplomatos-v-den-boroun-na-odigoun-motosikleta-125-k-e-k-choris-diploma-i-exetaseis/ Ας διαγραφεί το θέμα
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.