Προς το περιεχόμενο

Spice_1

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  7
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από Spice_1

 1. Το είδα ναι. Αλλά το θέμα παραμένει και πέραν της χρήσης του DI. Απλά με το di γίνεται ακόμα πιο εμφανές. Σήμερα λογικά θα δοκιμάσω ένα θεωρητικά καλύτερο τροφοδοτικό ενός φίλου να δω αν υπάρχει βελτίωση.
 2. Το τροφοδοτικό είναι το Joyo Jp02. Έχω κι ένα 1spot να υπάρχει και το δοκίμασα με εξίσου θορυβώδη αποτελέσματα. Αυτό με την καθαρότητα δεν ξέρω τι σημαίνει. Κι εγώ ομολογώ πως δεν το περίμενα... Επίσης θα ήθελα να επανέλθω στα παρακάτω γιατί ίσως μπορούν να αποτελούν λύση. Έχει κάποιος εμπειρία σχετικά? Τίτλο πως αλλάζω να μην ενοχλεί?
 3. Όπως είπε κι ο Tamtam μου συμβαίνει και είναι ανυπόφορο... Λοιπόν δοκίμασα και πετάλι με μπαταρία και ενώ ανεβαίνει ελάχιστα το noise floor είναι το φυσιολογικό (το πετάλι είναι ένα παλιό handmade od). Επίσης στα βάλε βγάλε ανακάλυψα οτι όσο αναφορά στο DI, αν το βάλω κιθάρα->πετάλια->di->amp είναι κομπλέ (σχετικά πάντα). Αν το βάλω κιθάρα->di->πετάλια->amp γίνεται χαμός. Δεν ξέρω τι διαφορά έχει ακριβώς αλλά στη 2η περίπτωση είναι unplayable. Απ'ότι φαίνεται είναι είτε θέμα ρεύματος στο χώρο γενικά ή είναι προβληματικά και τα δύο μου τροφοδοτικά
 4. Με την πρώτη ευκαιρία θα δώσω και φωτογραφία αλλά το θέμα υπάρχει ακόμα και με ένα μόνο πετάλι και με διαφορετικά τροφοδοτικά. Δεν το έχω δοκιμάσει με μπαταρία απλά γιατί το συγκεκριμένο δεν παίρνει. Di (behringer di600) πήρα για rec ώστε να κρατάω πέρα από τον ενισχυτή κι ένα DI track. Το συνδέω όπως λένε οι οδηγίες του (όχι ότι έχει πολλές επιλογές δλδ) κιθάρα, ένα out στον ενισχυτή και το άλλο xlr στην κάρτα. Ο ενισχυτής είναι bogner alchemist, αν και θεωρώ πως αν το πρόβλημα εντοπιζοτανε στον ενισχυτή θα έκανε θόρυβο και μόνος του. Με το ground loop τι παίζει? Το
 5. Φωτογραφίες πως θα βοηθήσουν? Για να ξέρω τι θα βγάλω. Στα σχόλια του gkourmoul1 1. Δοκίμασα να πάρω την τροφοδοσία του πεταλιού από άλλο δωμάτιο αλλά τα ίδια. Βέβαια μέσω 1spot γιατί οτιδήποτε άλλο δεν έφτανε. 2. Πως το καταλαβαίνουμε/ελέγχουμε αυτό? Κι αν αυτό είναι το θέμα πως το αντιμετωπίζω? 3-4. Κιθάρα καρφί στον ενισχυτή είναι μια χαρά. Το πρόβλημα ξεκινάει με το που ανοίξω είτε την τροφοδοσία πεταλιών. Το ίδιο ισχύει και με το 1Spot σε ένα πετάλι όπως είπα στο 1. 5. Δύσκολα πράγματα αυτά... Μετα βίας βγάζουμε τον εαυτό μας από το σπίτι τέτοιες μέρες.
 6. Έχω σοβαρό θέμα με το ρεύμα και τον θόρυβο που εισάγει ειδικά σε πιό high gain παιξιμο. Πρόσφατα πήρα ένα DI box και εκεί ειδικά (θεωρώντας οτι φταίει το ρεύμα) όταν στέλνω και στον ενισχυτή και στο AI ακούγεται ένα σφύριγμα που παίρνει κεφάλια. Ψάχνοντας λίγο περισσότερο, μπερδεύτηκα με ground loops, current isolation κτλ. και δεν καταλαβαίνω σε τι και εάν πρέπει να επενδύσω. Να τονίσω οτι και ένα πετάλι μόνο του να βάλω μπροστά από τον ενισχυτή ανεβαίνει το noise floor απίστευτα. Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη... Είμαστε που είμαστε μέσα, τουλάχιστον να παίζουμε λίγο.
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.