Προς το περιεχόμενο

FotisT78

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Style
    Acoustic
    Blues
    Classic Rock
    Hard Rock
    Metal
    Punk
    Rock
  • Gear List
    ESP LTD KH-202
    Blackstar HT-5
    Marshall 2x12 1936 Lead (Greenbacks)
    Line6 POD X3 Live
  • My Band(s)
    -
  • Day job
    Barista
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

149 προβολές προφίλ

Συμμετοχή FotisT78

3

Φήμη

  1. Είναι αυτό που λέμε, she's the one. Πολύ ωραία περιγραφή!
  2. Ευχαριστώ πολύ. Όταν έρθει και όποτε έρθει η ώρα να προχωρήσω , θα γράψω εδώ ποια με "κέρδισε" και τους λόγους!
  3. Αυτό ψάχνω, απλά δεν έβρισκα τις λέξεις να το πω, χαχα! Θέλω να την κοιτάζω και να μην θέλω να την αφήσω κάτω! Γιατί όχι και τρεις?!
  4. Είμαι γενικά πολύ μεγάλος φαν της στρατ! Και αργότερα κάποια στιγμή σίγουρα θα προσπαθησω να αποκτήσω μια, το μόνο που με κρατάει είναι πως έχω ήδη μια κιθάρα με τρέμολο
  5. Σε ευχαριστώ πολυ, θα της ρίξω μία δεύτερη ματιά!
  6. Μόλις είπες δύο κιθάρες που κοιτάζω τις τελευταίες μέρες, ειδικά την prs.... Παίζω με έναν HT5 γιατί δεν μπορώ να παίξω και πολύ δυνατά και έχω και ένα Pod x3 Φτιάχνω σιγά σιγά και το pc μου να παίζω μεσα από πλαγκινια, γενικά ψάχνομαι σιγά σιγά.
  7. Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Γενικά είναι η πρώτη μου φορά που γράφω γενικά σε φόρουμ και δεν θέλω να κουράσω, αν κάνω κάποιο λάθος συγχωρήστε με. Λοιπόν ξέρω ο τίτλος είναι κλισέ είναι πολυσυζητημένος κλπ. Ας μπω στο ψητό.... Παίζω για λίγο καιρό βασικά πράγματα μια την πιάνω την κιθάρα μια την αφήνω, αλλά έχω σιγά σιγά φτιάξει το rig μου. Έχω μια κιθάρα η οποία είναι με floyd, emgs και είναι η πρώτη μου κιθάρα (και ναι έκανα το λάθος με το floyd αλλά ακόμα την έχω και την χαίρομαι!). Ζητάω λοιπόν τα φώτα σας γιατί αποφάσισα ότι θέλω να σκάψω λίγο πιο βαθειά και να ασχοληθώ λίγο πιο σοβαρά με το όργανο καθώς πάντα σε αυτό γυρνάω ο,τι και να κάνω. Με βάση τα παραπάνω, λοιπόν, ψάχνω την δεύτερη πιο (σοβαρή) κιθάρα μου κυρίως για μελέτη και για λόγους διάφορους καθώς με δυσκολεύει η κιθάρα που ήδη εχω. Η αγορά είναι τεράστια και υπάρχει πληθώρα επιλογών.... Ψάχνω γενικά: - να ΜΗΝ έχει τρέμολο και να κρατάει όσο γίνεται καλά το κούρδισμα - να έχει άνετο μπράτσο (υποκειμενικό αλλά κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη) - να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ήχου και μουσικών ειδών (γιατί ακόμα δεν έχω βρει το στυλ μου, και ας ακούω διάφορα είδη) εκτός από metal, που με καλύπτει η κιθάρα που έχω. - γλυκοιταζω λίγο απολα τα στυλ (LP, Tele, Strat, Prs) - single coils , humbuckers δεν έχω κάποια προτίμηση - τα χρήματα που θα διαθέσω είναι περίπου τα 600-1000€ Υ.Γ1: Δεν τη βιάζομαι την αγορά, αν και με έχει πιάσει gas... Υ.Γ2: ιδρώνουν αρκετά τα χέρια μου όταν παίζω (ίσως να κοιτάξω satin necks?) Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου