Προς το περιεχόμενο

BassicallyGuitarist

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  47
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

3 Neutral

Bio

 • Mojo
  Κιθάρα
  Μπάσο
 • Style
  Acoustic
  Metal
  Rock
 • Day job
  Υπάλληλος
 • Τόπος
  Θεσσαλονίκη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Εμείς. Στη διαδικτυακή παρέα που είμαι κι εγώ μέλος. Άρα το "εμείς" πιάνει κι εμένα. Και τό σημείωσες αναφερόμενος συγκεκριμένα σε 'μένα, οπότε, no wonder γιατί σκέφτηκα πως ήταν νύξη για 'μένα... Νομίζω πως παρεξήγησα δικαιολογημένα. Χαίρε, φίλτατε!
 2. Σύμφωνοι, δεν έγινα defensive, ουδείς λόγος ανησυχίας Μέ αδικείς αγαπητέ. Δεν επικαλέστηκα ποτέ ξανά το "off topic" κι ούτε τό έγραψα τώρα για κάποιο λόγο ή έχοντας κάποια "πονηρή ατζέντα"... Κι εγώ θέλω μόνο συμπάθειες φίλτατε, σέ βεβαιώ... Ούτε μπορώ εύκολα να πάψω να σέ συμπαθώ...!
 3. Πράγματι απορώ! Δεν βρίσκεστε σε μια "παρέα εμπιστοσύνης" αλλά στον μεγάλο ωκεανό του ίντερνετ, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Και απορώ επίσης γιατί πήγε η συζήτηση σ' εμένα κι εκτός θέματος! Μιλούσαμε για το ποιός είναι ο συνθέτης σε ένα κομμάτι και εσύ σχολίασες: ...στο άκυρο, out of the blue και μάλλον προκαλώντας με, ειρωνευόμενός με αργότερα, ενώ εγώ είχα μόλις σχολιάσει ανάλαφρα και παιχνιδιάρικα σε 'σένα και πιστεύοντας πως είχαμε μία μικρά συμπάθεια ήδη από το νήμα μου για τις roundwound χορδές... "Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω"
 4. Πρέπει να γράφω σαν τον Μότσαρτ ή να λαχταρώ τα χρήματα για να θέλω να προστατεύσω τα πνευματικά μου δικαιώματα και να εκτιμώ τη μουσική μου αρκετά ώστε να τήν... "τσιγγουνεύομαι"; Ώστε να θέλω να τή δημοσιοποίησω με τους δικούς μου όρους και κάτω από το ονοματεπώνυμό μου κι όχι ώς "Bassically Guitarist", ανώνυμος μεταξύ ανωνύμων";... Στον αντίποδα, εγώ απορώ με εσάς που τόσο εύκολα ποστάρετε και μοιράζετε στο "διαδικτυακό άγνωστο" συνθέσεις σας...
 5. Και κάποιος τρίτος πρίν 75. Δεν καταλαβαίνω τί συζητάμε... Να πώ την αμαρτία μου ούτε το προηγούμενο μήνυμά σου κατανόησα πλήρως... Τί σχέση έχει η προσωπική μου... "φειδωλή πολιτική μοιράσματος μουσικής" και ανησυχία πνευματικών δικαιωμάτων με την ηλικία και τα "γονίδια Μότσαρτ";
 6. Τη δόξα γυρεύω! 20 χρονών ήμουν πρίν 15 χρόνια... Άχ!... Ού γαρ έρχεται μόνον...!
 7. Είμαι λίγο... τσιγγούνης με το να μοιράζομαι τη μουσική μου... Έπειτα, θα ήθελα να τήν κατοχυρώσω πρώτα... Βρήκα εδώ την παρέα κι είπα να ρωτήσω κάτι που έχω απορία χρόνια! Εμείς πάντοτε απλώς γράφαμε τα πάντα και τα υπογράφαμε με τα ονόματά μας, οπότε, δεν ξέρω τί ισχύει...!
 8. Φυσικά! Απλώς στην ερώτησή μου έψαχνα κάποια ενδεχόμενη... "φόρμουλα προσδιορισμού ποσοστού συμμετοχής στη σύνθεση", άν μπορούμε να τό πούμε έτσι. Geek like no other βλέπεις!...
 9. Η παράδοση και οι πανάρχαιοι θρύλοι θέλουν το τραγούδι να είναι "τιρινίνι". Το γνωστό ανέκδοτο μιλάει για... "μήν ανησυχείς coach, μού μυρίζει τιρινίνη". Και η "αράχνη" τό επιβεβαιώνει! (τεράστιος που τό έβαλε και σε μπλούζα! ):
 10. Ό,τι και να είναι. Η απορία μου εδράζεται στο κατά πόσο προκύπτει συμμετοχή στη σύνθεση με βάση τί και πόσο έγραψε ο καθένας.
 11. Αυτά προσδιορίζονται αντικειμενικά ή προκύπτουν ψιλο-αυθαίρετα μετά από συνεννόηση με τα υπόλοιπα μέλη; Αυτό σημαίνει πως τα ποσοστά τά δηλώνει η μπάντα στη συμβολαιογράφο όταν πάει να κατοχυρώσει πνευματικά δικαιώματα; Χαχαχα! Ισχύει!
 12. Νομίζω πως τά είπες όλα, @Jazzjoker. Τό έθεσες πολύ ολοκληρωμένα. Σημειώνεται όμως κάθε όνομα στη σύνθεση της μουσικής, όσο λίγο κι άν έχει προσφέρει; Εννοείται! Κι εμείς γράφουμε κομμάτια σε τζαμάρισμα. Απλώς η υπόθεση του νήματος ήταν για πιό... "οργανωμένες" καταστάσεις. Απάντησες στην απορία μου στην αρχή της απάντησής μου. (Αμα λέω πως ήταν πλήρες και ολοκληρωμένο το σχόλιό σου...! ) Ατιμούλης!... Σύμφωνοι, και τό αναφέρω στο εναρκτήριο ποστ ώς προβληματισμό. Όμως στο τραγο
 13. Αυτό τό είχα πάντα απορία! Ίσως η μουσική παρέα εδώ μπορεί να βοηθήσει. Διαβάζουμε στην "ταυτότητα" ενός κομματιού: Τίτλος: "Έτσι" Στίχοι: "Αυτός" Μουσική: "Άλλος" Ποιό πρόσωπο είναι ο... "Άλλος"; (Εκτός από... "ευεργέτης μου μεγάλος"! ) Είναι αυτός που έγραψε τη μουσική των στίχων (τη μελωδία, το πώς θα τραγουδιέται το κείμενο των στίχων δηλαδή); ...κι οι οργανοπαίκτες της μπάντας γράφουν πάνω σ' αυτή τη μελωδία το δικό τους μέρος;... Ή μήπως είναι αυτός που έγραψε το κυρίαρχο ριφφάκι/μελωδία του κομματιού; (Για χάρ
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.