Προς το περιεχόμενο

db548

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    202
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή db548

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Στ΄αρχ***δια σας αλλά προσωπικά αποχωρώ απο το forum.
  2. Ειλικρινά δεν περίμενα τιποτα διαφορετικό από αυτή τη συζήτηση... Φαίνεται πως η τελικά ισχύει το σκεπτικό οτι ΄κάθε κοινωνία έχει τους άρχοντες που της αξίζουν΄. Γιάυτό κ σεις κρατήστε τον δικό σας τον γλυκομίλητο κ σκληρά εργατικό moderator κ σας εύχομαι του χρόνου στη θέση του να βρεθούν ο Ταμπάκης, Κατέλης, Παρασκευας κ τα άλλα παιδιά.
  3. Πολύ ωραίο κομμάτι Harilatron! Mη με παρεξηγήσεις αλλά ο τρόπος που αλλάζεις τις συνχορδίες σε συνδυασμό με τα pads μου θυμίζουν τις ταξιδιάρικες στιγμές των Ξύλινων Σπαθιών (αδικημένη μπάντα). Εγώ προσωπικά θα θέλα περισσοτερη ένταση στο τέλος (ίσως κ με αυξανόμενο reverb) ετσι για να γίνει καλό παιχνίδι με τις δυναμικές. Αυτά.
  4. Ok boukaw7 σταμάταω εδώ... Απλά να αναφέρω μερικά threads τα οποία είναι ασχετα με την κατηγορία 'Computers' κ αναλύθηκαν κανονικότατα στο Noiz: http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9653 http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9593 http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9239 http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=8526
  5. Eyeprotocol είσαι απλά γελοίος... Κακομαθημένο νιανιαρο!
  6. Λοιπόν για ακόμη μια φορά το παλικάρι που θέλει να λέγεται Modulator (ο Wow!) δείχνει κάκιστη συμπεριφορά το λιγότερο. Τι έγινε ρε eye? Πως την έχεις δει τη δουλειά; Θα ξεκαβαλικέψεις απο το καλάμι σου; Κλειδώνεις θέματα επείδη κάποιοι δεν έχουν τις γνώσεις σου πάνω στα PC; Δεν είμαστε όλοι τοσο τζιμάνια όπως εσύ τι να κάνουμε δηλαδή; Μήπως θες να περνάμε απο κάνα τεστ πληροφορικής πριν γραφτούμε στο Noiz? Aντε... Α για όσους δεν ξέρουν: http://www.noiz.gr/postp135351.html#135351
  7. Το Cool Edit ονομάστηκε Audition όταν το αγόρασε η Adobe... Έτσι νομίζω.
  8. A σόρυ ξέχασα το link: http://www.cockos.com/reaper/features.php
  9. Το μόνο που γνωρίζω εγώ να ναι freeware είναι το Reaper το οποίο απλά ΣΠΕΡΝΕΙ!!! Μικρό αλλα με φουλ δυνατότητες. Απο κεί κ πέρα ξεκίνα με κάποια demo version του Adobe Audition.
  10. Αν η ερώτηση σου αναφέρεται σε μένα προσωπικά τότε να σου πω ότι δεν γνωρίζω... Πάντως σε κάτι τέτοια θέματα δεν νομίζω ότι ισχύει ΄καλύτερο΄κ΄χειρότερο΄. Ελπίζω κάποιος που γνωρίζει 2 πραματάκια παραπάνω να μας ενημερώσει.
  11. Έγω έχω το Pro II της Morley (volume και wah)... Το έχω δοκιμάσει με μπάσσο κ distortion πετάλι κ μπορώ να πω ότι δεν εμεινα ευχαριστημένος (αν στα specifications αναφέρεται πως το συγκεκριμένο πετάλι κάνει κ για μπάσσο). Προφανώς οι συχνότητες στις οποίες λειτουργούσε το wah δεν συμπεριλάμβαναν τις μπάσσες. Πάντως δεν μπήκα στο κόπο να αλλάξω τους πυκνωτές μονος μου. Πάντως απο την Morley έχω μείνει σουπερ ευχαριστημένος αν αυτό σε βοηθά καθόλου.
  12. Neeq μας έχεις πάρει τα μυαλά με τα video που Postάρεις! Δώσε κ άλλα σε παρακαλούμε... :D Υ.Γ: Ελπίζω να μην έχει στο Youtube videakia με μένα σε προεφηβικά Live (με τη μάνα μου απο κάτω να παραλυρεί)...
  13. Για Seymour Duncan δεν το σκέφτεσαι? Θες οπωσδήποτε EMG?
  14. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να καταλάβω τι κατάλεβε ο bloody οτι είπα... (πολύ μπέρδεμα)
  15. που είδες να τα λέω; Ο Bloody μάλλον σε μένα αναφερόταν, αν κ δεν μπορώ να καταλάβω το νόημα του σχόλιού του. Το ότι το POD χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό σημαίνει (κατα τη γνώμη μου) ότι προσφέρει πολλά ενώ σου ζητά λίγα. Κάτι σαν το Ford Focus ας πούμε (στην έκδοση με τα πολλά άλογα).
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου