Προς το περιεχόμενο

Lefteris Tsagliotis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Lefteris Tsagliotis

0

Φήμη

  1. Σ' ευχαριστώ πολύ Γιώργο. Γενικά πειραματιζόμαστε με τον ήχο μας και προσπαθούμε να πάρουμε ταυτότητα. Ελπίζω να το καταφέρουμε στο δεύτερο άλμπουμ.
  2. Θα χαρούμε να ακούσουμε τις κριτικές σας. Distance Full Album by The Motiff
  3. Έρχεται το άλμπουμ μας με τίτλο Distance. Το δεύτερο κομμάτι μας είναι διαθέσιμο στο Youtube με τίτλο I wait for Things to End. Είναι ευπρόσδεχτες όλες οι κριτικές.
  4. Θα θέλαμε την γνώμη σας στο νέο μας single. Είναι Lyrics video.
  5. Σας ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις. Αρκετά από αυτά τα έχουμε παρατηρήσει και εβελπιστούμε τα νέα κομμάτια να είναι πιο δυναμικά από άποψη παραγωγής. Οι ηχογραφήσεις ήταν τέλειες σε όλα τα όργανα και με ντουμπλαρισμένες κιθάρες. Πιστεύουμε ότι στο mastering έγινε η "ζημιά" όσο αφορά τα παραπάνω κομμάτια. Όσο αφορά τον τραγουδιστή κάνει προσπάθειες και ήδη έχει κάνει μεγάλη βελτίωση στον νέο δίσκο.
  6. Καλησπέρα σε όλους είμαστε οι Motiff από Ηράκλειο Κρήτης. Έχουμε δημοσιεύσει το πρώτο μας Single και αρχές Ιουλίου θα κυκλοφορήσουμε τον πρώτο μας δίσκο. Αν σας αρέσει αυτό που ακούτε μπορείτε να μας στηρίξετε κάνοντας subscribe στο κανάλι μας στο Youtube. Θα εκτιμούσα επίσης κάποιο σχόλιο με την γνώμη σας. Είμαι ανοιχτός να συζητήσουμε οτιδήποτε αφορά τα κομμάτια. Σελίδα Facebook
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου