Προς το περιεχόμενο

PAL

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    784
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    5

Αναρτήσεις από PAL

  1. 1 hour ago, Costas Siachamis said:

    Μόλις γιάννεις να μας το ξαναπείς.

    Ορχηστρικά είναι καλό. Το organ θέλει drive και χτίσιμο στις αρμονικές και είσαι οκ.

     

    Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο και τις προτάσεις.

  2. Αξιοθαύμαστο.

     

    Σε πολλά σημεία το δεξί χέρι της κοπέλας παίζει τις αξίες του αριστερού του άντρα με το δικό της αριστερό να είναι σε άλλη μελωδική γραμμή και το αντίστροφο... δεν έχουν πάρει απλά ένα κομμάτι τις ταστιέρας και ο καθένας παίζει τα δικά του θέματα. Καταπληκτικό αποτέλεσμα.

    • Συμφωνώ 2
  3. 11 hours ago, Spyros Delta said:

    Πολυ καλο το εκανες. Ειναι και αγαπημενο μου κομματι.

    Ε η προφορα τωρα ... νταξ εμεις σε ακουμε, δεν θα τραγουδησεις στο καρνεγκι χολ.

    Η χροια ειναι ωραια. Το κακο ειναι οτι η φαρυγγίτιδα, εκτος απο τη βραχναδα που ειναι ωραια, σου βγαζει και κοκκορακια.

     

    Σπύρο σε ευχαριστώ πολύ. Ναι η προφορά είναι ένα μεγάλο θέμα που το δουλεύω αλλά δεν βλέπω φως. Βιάστηκα να το τελειώσω όλο σε μια ημέρα... έπρεπε να περιμένω να γίνω λίγο καλύτερα και να το προβάρω στην φωνή περισσότερο.

  4. 5 minutes ago, Alex Raptakis said:

    Καταραμένη φαρυγγίτιδα!

    Μου αρέσει αυτό το ύφος σου ρε Πάνο. Ότι γράφεις και ότι λες ωραίο μου ακούγεται.

     

    Αυτό το Arturia Midi που αναφέρεις πιο πάνω, πιο είναι? Μήπως έχεις το Keylab Essential? Γιατί θέλω να πάρω ένα και δεν είμαι σίγουρος για το Keybed.


    Σε ευχαριστώ πολύ Άλεξ.

     

    Ναι αυτό είναι… πολύ καλό, ανθεκτικό, δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα και το έχω χρόνια,

    δεν έχει aftertouch αν και έτσι το διαφήμιζαν στο site που το πήρα και σαφώς το key stroke feeling δεν είναι κακό αλλά σίγουρα αρκετά υποδεέστερο από το Roland που έχω.

     

     

    • Like 1
  5. 47 minutes ago, mpamps said:

    Πολύ καλή δουλειά Πανο. 

    Σίγουρα τα φωνητικά θέλουν δουλειά, αλλά η χροιά είναι φοβερή και σε σημεία φαίνεται ότι μπορεί να βγει κάτι πολύ καλό αν το δουλέψει κι άλλο.

    Πολύ ωραιο το organ κι εν γένει όλο το κομμάτι ηχητικά. 

     

     Μπάμπη σε ευχαριστώ πολύ και απο εδώ.

     

    30 minutes ago, npap said:

    θα συμφωνήσω με τους φίλους μου και για το πολύ ωραίο organ και για τη χροιά και για τη δουλίτσα στην ερμηνεία αλλά να προσθέσω και την προσοχή που πρέπει να δείξεις "για να έχεις"... μην επιχειρήσεις ΤΙΠΟΤΑ πριν αναρρώσεις τελείως πριν... το "σπάσιμο" στο ρεφραίν είναι κακό σημάδι και αν συνεχίσεις την πίεση ενώ δεν είσαι σε καλή κατάσταση μπορεί να πάθεις ζημιά... πρόσεχε...🙊

     

    Νίκο σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν το ήξερα οτι μπορεί να γίνει ζημιά, το αντιμετώπισα πολύ χαλαρά το όλο ζήτημα. Σταματάω αμέσως κάθε φωνητική δραστηριότητα... και να σου πω την αλήθεια σήμερα αντι να δω κάποια βελτίωση αισθάνομαι ότι είμαι μάλλον και λίγο χειρότερα.

    • Like 1
  6. 36 minutes ago, npap said:

     

     

    Το κομμάτι είναι καταπληκτικό. Πολύ ενδιαφέρον έχει και το mix. Όλα τα τύμπανα και το organ τελείως δεξιά και τα πνευστά τελείως αριστερά. Γιατί άραγε να κάνανε κάτι τέτοιο; Πάντως όταν το συνηθίζεις δεν ενοχλεί τόσο πολύ... ίσως αυτό το balance να το κάνει και ελκυστικό σαν άκουσμα.

  7. 33 minutes ago, Nestoras said:

    M' άρεσε η χροιά, η ερμηνεία όμως όχι.

    Μ' άρεσε το οργανικό μέρος, ο ήχος του οργάνου, η προφορά όμως έχει δουλίτσα.


    Ναι ναι θέλει δουλειά και σε ερμηνεία και σε προφορά. συμφωνώ Νέστορα.

  8. 1 hour ago, Terry RoscoeBeck5 said:

    Ίσως και να βοήθησε στην βραχνάδα της ερμηνείας, που έδωσε ένα edge.

    Well done.  

     

    Σε ευχαριστώ Terry. Βοήθησε ναι αλλά νομίζω θέλει και άλλη δουλειά η φωνή. Μάλλον το βιάστηκα.

  9. 9 hours ago, geka said:

    Καταπληκτικη χροια......Αν χρειαστει να ηχογραφησεις επαγγελματικά κοιτα να βγεις γυμνος στο κρυο να αρρωστησεις λιγο γιατι σε βοηθαει Πάνο!!!!!!

     

     

     

    Χεχε... θα σκάσω μύτη Λάρισα με μαγιό και παντόφλα και ένα κουβαδάκι φραπέ με μπόλικα παγάκια. Θα τρομάξει ο Joe Cocker απο την βραχνάδα μου 😀.

    • Χαχα 1
  10. 10 minutes ago, roberto30 said:

    Πολύ Καλό Πάνο! 

     

    Είναι που δεν τραγουδας καλά στα Αγγλικά! Μια χαρά τραγουδάς!

     

    Μπράβο!

     

    (περαστικά!)

     

    Σε ευχαριστώ Απόστολε. Το κομμάτι έχει δύσκολο στίχο... δεν έχει ροή ο στίχος... και αν δεν έχεις εξοικειωθεί με τα φωνητικά του, η φωνή βγαίνει σαν να τραγουδάς ενω τρως ταυτόχρονια στραγάλια. Αυτή η φωνάρα απο τους Procol Harum που το έχει πει, το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο. Εκεί την πάτησα και διάλεξα αυτό το κομμάτι 😀. Θα το ξαναπώ... τα επόμενα takes θα είναι σίγουρα καλύτερα.

    • Like 1
  11. 8 minutes ago, gkourmoul1 said:

    Λίγο παραπάνω κόμπρεσιον θέλει στη φωνή και στο όργανο.

     

    Εκανες πολύ καλή δουλειά. Πολύ αγαπημένο κομμάτι, και αρκετά δύσκολο.

     

    Εισαι ήρωας που το τραγούδησες σε αυτήν την κατάσταση. 

     

    Με έπιασε η μανία μου να το τελειώσω, Αν δεν βαρέθω θα το ξανατραγουδήσω όταν θα είμαι καλύτερα. Ναι το όργανο έχεις δίκιο θέλει λίγο μάζεμα σε κάποια σημεία που ανεβαίνει η ένταση.

  12. 6 hours ago, gkourmoul1 said:

    Ο ήχος του, σε μια δεδομένη στιγμή, ψιλοαντιγράφεται. Ο τρόπος που παίζει δεν μπορεί να αντιγραφτεί. Και το τρόπος που παίζει κάνει τον ήχο του να αλλάζει συνεχώς, πότε κουνόντας τα pots, πότε αλλάζοντας δυναμική στο δεξί χέρι.

     

    Πάρτε λίγο santana και από μενα, αλλά με παίξιμο α λα gkourmoul1... 😁

    Κατάφερα να το παίξω με τους πιο high gain (και τους χειροτερους) μαγνήτες που έχω και ευτυχώς έχω αλλάξει. Εντελώς αναίσθητοι στην πένα.

     

     

     

     

     

    Πάρα πολύ ωραίο παίξιμο Γιώργο έχεις πιάσει το φιλινγκ!... ο ήχος θέλει λίγο ακόμα.

    • Like 1
  13. Αφού κλείστηκα μέσα με φαρυγγίτιδα και λίγο πυρετό και αφού δεν είχα και καμία ιδιαίτερη έμπνευση να γράψω κάτι είπα να κάνω ένα κοβεράκι που δεν είχα κάνει ποτέ μου να δω πως θα πάει. Τελικά το κομμάτι που διάλεξα ήταν πιο δύσκολο απο οτι του φαινόταν.

     

     

     

     

     

    • Like 11
  14. Τώρα το πήρα χαμπάρι και ειλικρινά λυπάμαι πάρα πάρα πολύ. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από φόρουμς... αλλά θα ήθελα να συνοψίσω στα εξής:

     

    Ένα φόρουμ εκτός από την ανταλλαγή γνώσεων και αποτύπωση απόψεων εξυπηρετεί και σκοπούς κοινωνικοποίησης. Είναι λογικό λοιπόν να φτιάχνονται παρέες. Και τους δημοφιλείς της παρέας ΔΕΝ τους διώχνεις, όταν αυτοί είναι άτομα καλοπροαίρετα με άποψη, χιούμορ και γνώσεις... που δεν κρύβουν σαν τσαλακωμένο πενηντάευρο στη μέσα τσέπη του σακακιού τους... αλλα μοιράζουν χωρίς όρους και όρια παντού.

     

    Κάθε συζήτηση που κάνουμε σε όλες τις πτυχές της κοινωνικής μας ζωής καταλήγει μοιραία σε off topic. Πόσες φορές ξεκινήσαμε να μιλάμε για κάτι και καταλήξαμε σε κάτι τελείως άλλο. Είναι στην ανθρώπινη φύση. Γιατί εδώ λοιπόν προσπαθούμε να επιβάλλουμε την εξαίρεση στον κανόνα. Αν θέλαμε απλά ένα χώρο να αποτυπώνουμε τις γνώσεις μας θα γράφαμε στο wiki. Κάποια άλλη θα έπρεπε να είναι η λύση... όχι ο αποκλεισμός. Μια συζήτηση επ αυτού ίσως έλυνε πολλά προβλήματα.

     

    Η πλάκα ή το χιούμορ σε μια συζήτηση είναι κάτι πολύ όμορφο που εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς.

    Για άτομα εσωστρεφή είναι ένας εύκολος τρόπος να προσεγγίσουν άλλους ανθρώπους. Για κάποιος άλλους να κάνουν μια αρνητική αλλά καλοπροαίρετη κριτική. Το αιχμηρό χιούμορ μπορεί να θέσει σε ένα σύνολο κανόνες και συμπεριφορές σε στέρεες βάσεις. Αν χρησιμοποιούσε το χιούμορ αυτός που απέκλεισε τον Στράτο ίσως να είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα με πιο ήπιες αναταράξεις 

     

    Όλα τα παραπάνω τα γράφω πολύ καλοπροαίρετα και θα ήθελα να ζητήσω από τα εμπλεκόμενα άτομα να αναθεωρήσουν, να συζητήσετε και να επιστρέψουμε όλοι στην αγαπημένη μας καθημερινή δραστηριότητα.

    Το να φτιάξεις μια αρμονία (είτε μουσική είτε όχι) είναι είναι ένα από το πιο δύσκολα πράγματα στον κόσμο και απαιτεί μία συνεχή προσπάθεια... το να την καταστρέψεις είναι πολύ εύκολο.

    Ας προσπαθήσουμε να μην επιλέξουμε το εύκολο αυτή τη φορά.

    • Like 3
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου