Προς το περιεχόμενο

ddt

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    28
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή ddt

0

Φήμη

  1. στα αυτια μου στον engl λειπουν μεσσαια, ο jvm ακουγεται σαν πεταλακι transistor (συμπιεσμενο χωρις δυναμικη και χωρις να απλωνει αρμονικα) και ο evh με αρκατα μεσσαια αλλα πιο ολοκληρωμενος. ισως να χρειαζεται να μας πεις και τις ρυθμησεις αρη.
  2. συνηθως το ενα καναλι γραφει το μικροφωνο της καμερας και το αλλο καναλι το μικροφωνο χειρος ή καποιο αλλο close mic.μερικες φορες μπορει να θελεις να βαλεις στη μιξη το περιβαλοντα χωρο.αλλες φορες μπορει το ενα καναλι να το εχεις στο auto rec level και το αλλο manual.
  3. παρε τις βασεις και κουνα τες μπρος πισω σε σχεση με το τοιχο. κατεβασε προγραμμα (etf,rmaa..) και δες τη συχνοτικη ισορροπια. εαν εκανε πριν το ηχειο στο χωρο θα βρεις ενα τροπο να ξανα ειναι ωραιο (μην πας σε μικροτερο). καλο ειναι να διαρυθμηση του χωρου βαση τα ηχεια.
  4. ενα plug in = ενας ηχος εκτος εαν εχεις καποιο controller για να αλλαζεις. πες τι ακριβως θελεις να κανεις. εχεις δυο κιθαρες και θελεις δυο ηχους ή μια κιθαρα και θελεις δυο ηχους?
  5. ο κουρμπης επισης μπορει να δωσει λυση. το πιθανοτερο ειναι να θελει τελικες. εαν ο engl εχει εξωτερικα σημεια για να κανεις bias, παρε λαμπες απο αγγελιες και κανε το μονο σου.
  6. τα υπολοιπα πανελ μπορεις να τα βαλεις στις γωνιες του ταβανιου(εκει που οι τοιχοι εννωνονται με το ταβανι). καλο θα ηταν τα πανελ με τον πετ/βακα στην εξω τους πλευρα να εχουν ενα χοντρο πανι.βαζοντας ενα φυλλο ξυλου λεπτο θα συντονηστει και θα αποροφησει πολυ χαμηλες συχνοτητες.συνηθως πιο χαμηλα απο το επιθυμητο (150-250hz ειναι τα στασημα σε ενα μετριο δωματιο).
  7. καλο θα ηταν να βαλεις τα ηχεια να κοιτανε την μεγαλη πλευρα (οπως τη φωτο 2).αφησε την βιβλιοθηκη πισω.βαλε ρικοφον ακριβως πισω απο τα ηχεια (τα οποια καλο ειναι να απεχουν 30-50ποντους απο το τοιχο).βαλε ρικοφον στην πρωτη ανακλαση του αριστερου και δεξιου τοιχου.και πετροβαμβακα βαλε στις γωνιες (εμπρος πισω 'η και στο ταβανι). ο πετροβαμβακας καλο θα ηταν να ειναι σε ενα πλαισιο ξυλινο και στην εξω πλευρα του καλλημενος με ενα χοντρο πανι.
  8. πες μας το μοντελο του comressor.συνηθως η behringer βαζει ledακια πισω απο τις λαμπες να φωτιζουν πιο πολυ οι 12ax7.και συνηθως δεν περναει το κυκλωμα απο την λαμπα παρα μονο οταν γυρισεις το κουμπι vacuum ('η οπως το γραφει). το να μην αναβει καθολου (ουτε στο ελαχιστο) ειναι υποπτο.
  9. καποια high gain πεταλια πως ενα πεταλι ακουγεται λαμπατο (μονο με fet transistors) στα αυτια μου.
  10. μπορει να χρειαζονται αλλαγη οι πυκνωτες του ενισχυτη.
  11. Ειχα ψωνισει μια φορα απο δαυτον και εκανε 1 μηνα να μου τα στηλει...... ::) ::) ::) Εσενα ποσο καιρο κανει ? σε 5 εργασιμες. αλλα μαλλον εμπλεκονται και τα ελληνικα ταχυδρομια στην ιστορια :-X.
  12. υπαρχει και αυτο εδω http://www.uk-electronic.de/onlineshop/index.php/ με φθηνα μεταφορικα.
  13. να παθει κατι με το φαντομ κλειστο χλωμο το κοβω.καλο θα ηταν να ειναι κλειστο για να ζησει λιγο παραπανω.
  14. συμφωνω με hwept. τωρα, ενα πιατινι εαν σπασει...σιγουρα ειναι πιο ευαλωτο λογο του ανοιγματος. :) :) :)ολα ροκ ειναι μωρε 8)
  15. Για να ακαταλαβεις διαφορα οσο αναφορα την συχνοτικη αποκριση πρεπει να κανεις Α/Β ακροαση (σε εισοδους και εξοδους).Για την δυναμικη περιοχη θα το καταλαβεις στην μιξη του κομματιου. Γενικα οι διαφορες θα ειναι μικρες, αλλα στον ηχο την διαφορα την κανει η λεπτομερια. Αν και γενικος ολα αυτα τα μηχανιματα θεωρουνται hi-end.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου