Προς το περιεχόμενο

killbill

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  563
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

Bio

 • Mojo
  Πλήκτρα
 • Gear List
  Korg PA 50
 • My Band(s)
  None
 • Day job
  Μουσικός
 • Τόπος
  Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή killbill

Musician

Musician (2/4)

22

Φήμη

 1. Λοιπόν, το θέμα διευθετήθηκε! Προς κάθε ενδιαφερόμενο παραθέτω τις παρακάτω χρήσιμες πληροφορίες για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα: Κάθε χρήστης παλιάς έκδοσης Cubase AI, δικαιούται ΔΩΡΕΑΝ την έκδοση ΑΙ 12. Όχι αναβάθμιση (upgrade) αλλά ολόκληρη την έκδοση ΑΙ 12. (δες σχετικό άρθρο εδώ ) Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο της Steinberg, από τον Μάρτιο του 2022 στέλνεται αυτόματα mail σε κάθε παλιό χρήστη, το Download Access Code για την έκδοση ΑΙ 12 (όχι upgrade), με δικαίωμα να την εγκαταστήσεις σε 3 υπολογιστές! (το mail είναι αυτό με το οποίο έχεις γραφτεί στο MySteinberg) Αν δεν έχεις λάβει mail (όπως εγώ που δεν το πήρα χαμπάρι τον Μάρτιο) παίρνεις τηλέφωνο στον Νάκα και σου στέλνουν αυτοί το Download Access Code αφού επικοινωνήσουν με την Steinberg για διασταύρωση του mail. Τέλος να πω ότι η εγκατάσταση του Cubase AI 12 είναι "Steinberg Licencing based product" και όχι "eLicenser based product" που σημαίνει ότι με το Download Access Code κατεβάσεις το Cubase AI 12 μέσα από το Steinber Download Assistant και είναι έτοιμο για χρήση (δεν απαιτείται Activation code και eLicenser κλπ). Αυτή εξάλλου είναι και η νέα τάση της Steinberg η οποία εγκαταλείπει (επιτέλους) το eLicenser και τα usb sticks , απλουστεύοντας τα πράγματα (σχετικό άρθρο)
 2. Επανέρχομαι μετά από καιρό στο θέμα με αφορμή την τρέχουσα προσφορά (μέχρι 3 Οκτώβρη 2022) -40% στις αναβαθμίσεις και στις εκδόσεις του Cubase. Ψάχνοντας για αναβάθμιση (έχω ακόμα την έκδοση Cubase AI 10 που πήρα με την αγορά κάρτας ήχου UR22) διάβασα αυτό το άρθρο στη σελίδα της Steinberg. Φαίνεται ότι είναι δωρεάν τελικά η αναβάθμιση από ΑΙ 10 σε ΑΙ 12...??? Αν και έχω registered account στο site της Steinberg, ουδέποτε έλαβα κάποιο mail με Download Access Code για αναβάθμιση στην έκδοση ΑΙ 12 Επικοινωνία με το support team της Steinberg μέσα από τη σελίδα της δεν υπάρχει (φαίνεται έχει καταργηθεί η λειτουργία Submit Request Ticket) και σε παραπέμπει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νάκα! Τι μπορώ να κάνω;
 3. Πήγα στα ΕΛΤΑ ξανά. Το κόστος αποστολής του μικρού tablet για Γερμανία ήταν 11€. Οπότε είπα να το ρισκάρω και να το στείλω. Στη χειρότερη θα επιστρεφόταν σε μένα και θα έχανα 11€ . Τους είπα ψέματα ότι στέλνω ένα βιβλίο. Το δεματάκι έφτασε κανονικά στον παραλήπτη του στη Γερμανία σήμερα χωρίς πρόβλημα! Ζήτω τα ΕΛΤΑ που ευτυχώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται!
 4. Θέλω να στείλω Γερμανία ένα tablet σε κάποιον που το ξέχασε το καλοκαίρι σπίτι μου. Τα ΕΛΤΑ και οι courier μου λένε ότι δεν μπορώ να στείλω συσκευή που περιέχει μπαταρία και θα ανιχνευτεί και θα επιστραφεί πίσω. Είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο; Πως παραγγέλνουμε τότε κινητά , tablets κλπ από εξωτερικό ή το εσωτερικό και στέλνονται με ταχυδρομείο ή courier? Κι αν αγοράσω κάτι και πρέπει να το επιστρέψω ως ελλατωματικό, δεν θα μπορώ? Πως γίνονται τότε χιλιάδες πωλήσεις ηλεκτρονικών συσκευών στο ebay μεταξύ χρηστών, αν απογορεύονται οι αποστολές συσκευών με μπαταρία; Κάτι δεν μου πάει καλά. Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια
 5. Έχει εμπειρία κανείς από digital pianos κατασκευής Thomann? Το Thomann dp26 στα 333€ δείχνει επίσης μια καλή και οικονομική πρόταση, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο αξιόπιστα όσον αφορά την κατασκευή, είναι τα πιάνα κατασκευής Thomann.
 6. Α οκ μια χαρά τότε ευχαριστώ.
 7. Δηλαδή δεν μπορείς να βάλεις ότι ήχο θες στο πρώτο μέρος του κλαβιε και ότι ήχο θες στο δεύτερο...
 8. Όταν κάνω split το κλαβιέ σε ένα digital piano που υποστηρίζει τη δυνατότητα split, μπορώ να ορίσω διαφορετικό ήχο στο ένα layer και διαφορετικό ήχο στο άλλο? πχ strings στο αριστερό και piano στο δεξί μέρος?
 9. Θα μπορούσε να δοκιμάσει από κοντά και αυτό που είναι και πιο οικονομικό αφού είναι αρχάρια (369€) https://www.nakas.gr/el/proionta/mousika-organa/pliktra-synths/stage-pianos/alesis-alesis-recital-pro-hlektriko-piano-stage-piano_567265/
 10. Υπάρχει και μια εναλλακτική. Είναι τα βιβλία του RSL. Ρίξε μια ματιά εδώ αλλά δεν ξέρω περισσότερα. Εγώ Autorgan έκανα πριν 30 χρόνια και ήμουν πολύ ευχαριστημένος
 11. Μια απορία στα μουσικά διαστήματα. Το διάστημα ΦΑ-ΣΙ είναι 4ης αυξημένο. Τι διάστημα όμως είναι το ΦΑb-ΣΙ ή το ΦΑ-ΣΙ# ?
 12. Αρκετά ωδεία έχουν εντάξει στο πρόγραμμα σπουδών τους στο τομέα της μοντέρνας μουσικής (πλήκτρα, μπάσο, κιθάρα, ντραμς, φωνητικά κλπ) το σύστημα RSL (https://www.rockschoolgreece.com/) σε συνεργασία-εποπτεία με το RockSchool της Αγγλίας, ή και λειτουργούν αυτόνομες σχολές με την επωνυμία Rock School of Music όπου ακολουθείται η διδασκαλία μοντέρνων οργάνων με το σύστημα RSL. Από πληροφορίες που άντλησα από το site: έχει διεθνή αναγνώριση (εκτός από την Ελλάδα φυσικά) και δίνει credits για όσους ενδιαφέρονται για Πανεπιστημιακές σπουδές στην Αγγλία και το εξωτερικό Για κάθε όργανο υπάρχουν 8 grades Κάθε grade έχει το αντίστοιχο βιβλίο (εκδόσεις RSL) Για κάθε grade δίνονται εξετάσεις σε επιτροπή που έρχεται από το Λονδίνο και παίρνεις πιστοποίηση για το grade έχοντας πιστοποίηση 8 grades γίνεσαι δεκτός σε πανεπιστήμια Έχει εμπειρία κανείς από το εν λόγω σύστημα στην εκμάθηση κάποιου οργάνου? Αξίζει? Εντυπώσεις? Βασικά ενδιαφέρομαι για keyboards (όχι πιάνο).
 13. Μου ζητούσε activation code όταν πήγα να το τρέξω Ευχαριστώ πολύ για την κατατοπιση
 14. Όταν αγόρασα την steinberg κάρτα ήχου πήρα δωρεαν την έκδοση cubase ΑΙ 10 Σήμερα όταν αγοράζεις κάποιο hatdware steinberg ή yamaha δίδεται μαζί ή έκδοση AI 11 Υπάρχει δωρεάν αναβάθμιση από ΑΙ 10 σε ΑΙ 11? Στο downliad assistant κατεβάζω την έκδοση AI11 αλλά ζητά activation code μετα την εγκατάσταση Επίσης γιατί να σε αφήνει να το κατεβάσεις να το εγκαταστήσεις και στο τέλος να σου ζητάει activation code? Δεν μπορεί να στο ζητάει από την αρχή να γλιτώσεις το κόπο ?
 15. Έχω παραλάβει σε αρχείο wav την ηχογράφηση τραγουδιού που έγινε σε στούντιο. Η ποιότητα ήχου εξαιρετική! Αν φτιαξω ένα video (βασικά μια εικόνα-εξωφυλλο) με την μουσική να παίζει από πίσω, και στη συνέχεια ανεβάσω το video στο YouTube, ο ήχος δεν θα αλλοιωθεί?? Το YouTube φαντάζομαι εφαρμόζει κάποιου είδους συμπίεση - επεξεργασία των αρχείων που ανεβάζεις, άρα μηπως ο ήχος θα επηρεαστει και δεν θα είναι ο ίδιος όπως τον ακούω από το wav αρχείο που πήρα από το στούντιο???? Ισχύει αυτό?? Αν ναι υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω πριν ανεβάσω το video στο YouTube?
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου