Προς το περιεχόμενο

Giannis_ΛΔΛΜ

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Giannis_ΛΔΛΜ

0

Φήμη

  1. Ναι το φαντάστηκα. Έχω στείλει στην Arturia και βλέπουμε. Όπως και να χει σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
  2. Αυτό θα κάνω, ήλπιζα να αποφύγω την αποστολή στη Γαλλία. Πιθανολογώ πως ίσως και να μην είναι κάτι τόσο σοβαρό αλλα όπως και να χει αν το πάω σε τεχνικό εδώ και το ανοίξει δεν ξέρω πόσο θα με καλύπτει η εγγύηση μετά γενικότερα.
  3. Καλησπέρα στην ομάδα. Θα προσπαθήσω να μείνω ψύχραιμος. Έχω εδώ και ένα χρόνο το Minibrute 2 της Arturia αγορασμένο από μουσικό κατάστημα της Γαλλίας καινούργιο. Έπαιζα χθες το βράδυ όλα καλά, πότε δεν είχα πρόβλημα και μάλιστα είμαι αρκετά υποχόνδριος με το πόσο πολύ το προσέχω το συγκεκριμένο. Σήμερα το πρωί από το πουθενά δεν ανοίγει. Έρχομαι σε επικοινωνία με την αντιπροσωπεία εδώ της Arturia και μου λένε το θεικό, επειδή το έχω πάρει από το εξωτερικό δεν με καλύπτει η εγγύηση εδώ και πρέπει να το στείλω στη πίσω στη Γαλλία! Γενικότερα ισχύει αυτό και δεν είμαι εγώ ενημερωμένος ή δικαιολογημένα με πιάσανε τα νεύρα μου;
  4. Σ'ευχαριστώ! Ναι αν κρίνω ότι ένα decall έχει 10-15 ευρώ μου ακούγεται λογικό. Εννοούσα συγκριτικά με την τελική τίμη του βαψίματος της κιθάρας αν υπάρχει μεγάλη διαφορά για να μασκάρει και το logo.
  5. Καλησπερα! Ναι και με το headstock ροζ. Ίσως με παραγγελία κάποιου decal αν υπάρχει τραγική διαφορά στην τιμή.
  6. Ιδανικά θέλω να παω για κατι τέτοιο. Ναι τέτοιος είμαι.
  7. Τέλεια. Όπως και να'χει ευχαριστώ για την πληροφορία.
  8. Σ'ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Καλώς σας βρήκα! Το πρότζεκτ αφορά την παρακάτω Jackson, όπου της πήρα μαγνήτες και λέω με την ευκαιρία μήπως την κάνω και το χρώμα που ήθελα εξ'αρχής. Για το floyd εννοώ να ξέρει να το σετάρει για την δουλειά που έχει φτιαχτεί χώρις να μου βγάζει το λάδι στο κούρδισμα. (που θα μου το βγάζει αλλά τελοσπάντων όχι σε τόσο συχνή βάση)
  9. Χαιρετώ το Φόρουμ. Γνωρίζετε κάποιον κάλο μάστορα στην Αττική (μένω Πειραιά) που να σκαμπάζει απο floyd rose και να αναλαμβάνει και βάψιμο κιθάρας; Ευχαριστω.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου