Προς το περιεχόμενο

akis_1982

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    105
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή akis_1982

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Καποιο overdrive ή soft distortion πεταλι θα σου κανει μια χαρα τη δουλεια. Μην πας να κάνεις gain stacking στο βρωμικο κανάλι του ενισχυτη σου με καποιο καφροπεταλο (στυλ bad monkey) δεν θα εχεις καλα αποτελεσματα. Εγω το εχω λυσει το προβλημα μου με το xotic bbpreamp το οποιο κανει για μενα τη δουλεια που περιγραφεις.
  2. Χρονια Πολλα και καλες γιορτες ! Έχει αγοράσει κανένας από http://www.loopersparadise.de/ ? Θα ήθελα να μάθω κατά πόσο είναι αξιόπιστος, τι τρόπους πληρωμής έχει και ποιος ο χρόνος παράδοσης για Ελλάδα. Δεν είδα να γράφει κάτι σχετικό πέρα από τα μεταφορικά έξοδα στο shipment.
  3. Ευχαριστω toneless! ;) Το capacitor ειναι οντως .22μF. Ηταν ευκολο να δω τον αριθμο καθως ειναι ευκολη η προσβαση στα ηλεκτρικα στο πισω μερος της κιθαρας.
  4. Γεια χαρά σε όλους ! Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί έχω βρέθεί σε ένα σημείο της αναβάθμισης της κιθάρας μου στο οποίο θα χρειαστώ κάποιες γνώμες παραπάνω. Η κιθάρα είναι η Ibanez s2020xav.http://www.guitar-museum.com/uploads/guitar/65/200178767669-1.jpg. Slim mahogany body,2 Ηumbuckers,1 Volume, 1 Tone, 500kpots, 0,22μF tone capacitor. Έχω αλλάξει τους stock μαγνητες και έχω βάλει ένα σετακι Suhr Doug Aldridge . Οι μαγνήτες αυτοί μου αρέσουν αρκετά και δεν σκέφτομαι να τους αλλάξω. Eίναι well balanced συχνοτικά, high output αλλά γενικά uncompressed. Για το λόγο αυτό μου αρέσουν σε gain καταστασεις στα rythm μέρη καθώς δε λασπώνουν και έχουν πολύ καλό string definition. Στα lead μερη ομως δεν ειμαι ικανοποιημενος καθως δεν βγαζουν τις αρμονικες που θα ηθελα οπως για παραδειγμα ενας Seymour Duncan JB. Να πω σε αυτο το σημειο οτι παιζω στο ΟD+ καναλι ενος Koch Studiotone . Στα lead μερη βαζω και ενα Χοtιc ΒΒpreamp χωρις ομως να χει το αποτελεσμα που ψαχνω. Γενικα ο ηχος τους ειναι λιγο sterile χωρις να "αρπαζουν". Επισης το οργανο απο τοτε που εβαλα τους Suhr μου ακουγεται καπως μουντο και θα ηθελα να ειναι πιο bright. Εδώ http://www.noiz.gr/index.php?topic=9007.10ο γραφει ο Superfunk "Γενικα πρεπει να γνωριζεις οτι μπορεις να "ξελασπωσεις" & να πριμαρεις μια θολη κιθαρα ανεβαζοντας την αντισταση του volume & του tone control (το volume εχει μεγαλυτερη επιρροη) & χαμηλωνοντας το capacitance του tone cap... :wink: ". Οπότε η ερώτηση είναι : Για να μπορεσει η κιθαρα να γινει πιο πριμαριστη και να αρπαζουν οι μαγνητες δινοντας αρμονικες, 1) να προχωρήσω σε αλλαγή του volume pot σε 1000αρι (με το μειονεκτημα οτι θα γινει πιο αποτομο το volume αλλα θα κερδισω στα αλλα 2)? 2) να προχωρησω σε αλλαγη του tone capacitor σε μικροτερης ταξης Farad? Ποια τιμη θα ηταν ιδανικη πιστευετε ? (Έχω σκεφτει ακομα και να παρακαμψω το tone αν και η αληθεια ειναι οτι το χρησιμοποιω στο παιξιμο μου) 3) να προχωρησω σε ενα συνδυασμο των 1+2 ? Ευχαριστω για το χρονο σας ! ;)
  5. Παιδες συμφωνω με ολους αλλα φαντασου diablo οταν μιλαμε για μια silo με τοσο ωραιο μανικι και playability και να μη μπορω να τη χαρω στο maximum λογω των απαραδεκτων κατ εμε "custom" dimarzio που φοραει τοτε μιλαμε σιγουρα για αλλαγη pups γιατι εκει υστερει η κιθαρα . Κατα τα αλλα παιζουμε οσο περισσοτερο μπορουμε και μονοι και σε μπαντες και παει λεγοντας. Τα σετ που έχω στα υποψιν μου ειναι ένα αυτό που προτεινε ο Αντωνης (το οποιο το συζητουσα συμπτωματικα και με ενα φιλο) η μια παραλλαγη να βαλω τους cool rails middle και neck. Για τους οποιους btw δεν έχω βρει πουθενα κανένα αξιόπιστο clipακι na τους ακουσω. Πιστεύω λόγω κεραμικών μαγνητών θα θυμίζουν τους cruiser που φοράει η AT300 που έχω στην οποία μου κάθονται καλά στο αυτί. Thanx guys ! ;)
  6. Έχω ακούσει τους Cruiser Bridge σε θέση neck & middle στην Ιbanez AT300 που μοιάζουν με αυτούς που αναφέρεις και κάνουν καλή δουλειά. Αν ήθελα να πάω σε κάτι αντίστοιχο σε Seymour Duncan θα κοίταγα τους cool rails ? Έχει κανείς άποψη για αυτούς ή κάποιους άλλους SD minbuckers γι αυτές τις θέσεις ?
  7. Να χαίρεστε όλοι τις κούκλες που έχετε φέρει :) Δεν έχω ξαναγράψει σε αυτό το tread αλλά πιστέψτε με το παρακολουθώ με αμείωτο ενδιαφέρον. Κάποιες ερωτήσεις για να το πάμε λίγο παρακάτω. 1) Σε προηγούμενη σελίδα γράψατε ότι για bridge μαγνήτη απο Seymour Duncan κερδίζει ο TB5 hands down γι αυτο το ειδος. Σε μια κιθάρα με ΗSS με τι θα τον συνδυάζετε μπροστα (neck & middle) ? Προτείνετε και Single-coil και Minibucker. Γενικά ότι σας έχει κάτσει καλά στο αυτί για αυτό το είδος, οποιαδήποτε μάρκα. 2) Η γνώμη σας για τις σημερινές Kramer baretta 1985 reissue και Charvel San dimas ?
  8. Αν ρωτάς για Αθήνα, το Telesound είναι ο επισημος συνεργατης του Ντούκα (Γιαννενα) ο οποιος είναι και ο επισημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα. Αν δε σε βολευει το Γαλάτσι έχει και 2ο μαγαζι στο Αιγαλεω. Αν δε σε βολευει και εκει παρε ενα τηλεφωνο στον Δημητρη στο Telesound και ρωτα τον μηπως εχει δωσει σε κανενα αλλο μαγαζι καποιον ενισχυτη για επιδειξη και σε βολευει.
  9. Τις φοράει απο τον Φεβρουάριο του 09. Αλλα τετοιο εργαλείο που είναι παίζει υπερωρίες σε σπιτι, προβες , live .
  10. Μια ερώτηση και από μένα. Τα βρώμικα του studiotone που έχω έχουν χάσει την καθαρότητα στον ήχο τους και "λασπώνουν". Ακούγεται σαν solidstate ένα πράγμα. Ποιες λάμπες πρέπει να αλλάξω ? Τις ενισχύτριες ή τις προενισχύτριες ?
  11. Προσωπικά μου αρέσουν τα βρώμικα του Koch, παίζω με αυτά rythm και τα solo τα μπουστάρω και τα "φέρνω μπροστα" με ένα xotic bbpreamp με πολύ καλά αποτελέσματα . 'Οσον αφορά πετάλια για drive/distortion έχω βάλει στον koch το tc electronic nova drive με πολύ καλά αποτελέσματα. Προσέγγισα τον ήχο που άκουγα από το od+ κανάλι του ενισχυτή η μόνη διαφορά που άκουσα ήταν ότι το drive του ενισχυτή έδινε πιο στρογγυλεμένο και γεμάτο ήχο γι αυτό και προτίμησα να παιζω με το οd του ενισχυτή τελικά. Πάντως ο συγκεκριμένος συνδυασμός μου έδειξε ότι σηκώνει μια χαρά τα πεταλιά. Όσον αφορά τα βρώμικα του ενισχυτή όντως μου φάνηκαν ότι είναι δεν είναι τόσο "σφιχτα" κάτι που το έλυσα με ένα κομπρέσσορα.
  12. ΚΑΤΩΦΛΙΑ 2010 28/01/2010 Η Γενική Γραμματεία Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Ελλάδoς σας γνωστοποιεί την αναπροσαρμογή του στατιστικού κατωφλίου εξομοίωσης, όπως αυτό ισχύει από 1/1/2010 (βάσει του τροποποιητικού Κανονισμού της ΕΕ με αρ. 222/2009 και του Βαικού Κανονισμού της Ε.Ε. με αρ. 638/2004 Άρθρο 10 παρ. 3). ΚΑΤΩΦΛΙ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2010 ΑΦΙΞΕΙΣ: 130.000 € ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ: 90.000 € Δεν νομίζω κάποιος μουσικός να ξεπεράσει τα 130.000 € σε ενδοκοινοτικές αγορές οπότε δε σας απασχολεί η υποβολή INTRASTAT.
  13. μάλλον εξαρτάται από άλλες παράμετρους ποιο ΦΠΑ θα υπολογιστει.
  14. Δεν γνωρίζω σχετικά με αυτό αλλά παιδιά μην ξεχνάτε ότι στο site του Thomann αναφέρει : Offers include 19% Greek VAT and are valid as long as stocks last. Άρα δε βρίσκω κάποιο λόγο γιατί να μην δεν περνάνε στην Εφορία. Όταν πρόκειται για ενδοκοινοτική συναλλαγή μεταξύ επιχειρήσεων τότε δεν υπολογίζεται ΦΠΑ στο τιμολόγιο που κόβεται. Αλλά όταν πρόκειται για συναλλαγή μεταξύ επιχείρησης και ιδιώτη εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης τότε η επιχείρηση κόβει απόδειξη και συμπεριλαμβάνει και το ΦΠΑ της χώρας του εκάστοτε ιδιώτη.
  15. Πολύ καλό ! Μπραβο ! Μου άρεσε αρκετά ! Ποιους μαγνήτες φορας σε αυτή την κιθάρα ?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου