Προς το περιεχόμενο

makis87

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    DJ - MC
  • Day job
    Μουσικός
  • Τόπος
    Κεφαλονια

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

133 προβολές προφίλ

Συμμετοχή makis87

0

Φήμη

  1. makis87

    Εμβοές

    πολυ ψυχολογια το ολο θεμα.,.Ειμαι στις 20 μερες τωρα ετσι και το σκεφτομαι,συνεχεια πως θα μπορω πλεον να κανω τι δουλεια μου (αν θα μπορω) ποσο θα με επηρεαζει εκεινη τη στιγμη,γενικα το μυαλο αυτες τις πρωτες μερες ειναι ενα μπαχαλο..
  2. makis87

    Εμβοές

    Ευχαριστω για τα σχολια,ειμαι ακομα στη περιοδο προσαρμογης και οπως ειναι φυσιολογικο υπαρχει και το αγχος στρες καπου αναμεσα. Γιατι ειναι μια δουλεια 15 χρονων αυτη και δεν θελω να σταμητησει με αυτο τροπο ετσι αποτομα.Απο την αλλη τα μαγιαζια που παιζω μουσικη δεν ειναι κλαμπ αλλα καφε μπαρ και μακρια τα ηχεια,δε ξερω ποσο διαφορα θα εχουν ολα αυτα,το δευτερο καλο τεστ θα ειναι αυριο βραδυ απο ωτοασπιδες αγορασα αυτες alpine musicsafe pro,αλλα αν ειναι να γινει δουλεια σωστη και να μην επιδινωθει το προβλημα ειμαι διατεθιμενος αν υπαρχουν πιο ακριβες και ποιοτικες να τις παρω
  3. makis87

    Εμβοές

    Επειδή είμαι στην αρχή προσπαθώ ακόμα να συνηθίσω την όλη φάση,είναι εμβοες που δεν μου προκαλούν πρόβλημα στο να κοιμηθώ απλά υπάρχει αυτό το ενοχλητικό σφύριγμα όλη μέρα,και χθες που έπαιξα μουσική σε ένα μπαράκι ενοειτε με ωτοασπιδες δεν ενοχλήθηκα από τον ήχο.Ο χρόνος θα δείξει πως θα πάει όλο αυτό,σ ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σου.
  4. makis87

    Εμβοές

    Ναι σίγουρα οι γιατροί, γιατί έχω πάει σε 2 λένε τα κλασικά όχι πολλά db και προστασία.Πιο πολύ η ερώτηση μου έχει να κάνει με άλλους συναδέλφους που αντιμετωπίζουν αυτό το θέμα αν είχαν πρόβλημα στη δουλειά τους και πώς το διαχειρίστηκαν.
  5. Καλησπέρα είμαι dj πολλα χρόνια,και πριν 20 μέρες έπαιξα δυνατά σε ένα γάμο με αποτέλεσμα να αποτκησω μόνιμες εμβοες πήγα ενοειτε σε ΩΡΛ. το Άχγος μου είναι ότι θα μπορέσω να συνεχίσω αυτή τη δουλειά με προστασία από ωτοαπσιδες η κρεμάω ακουστικά ?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου