Προς το περιεχόμενο

ice

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Athens

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή ice

0

Φήμη

  1. Κατα τη γνώμη μου το κορυφαίο site (και) για plugins είναι το kvraudio.com! Μπορείς να δεις όλα τα pluginsononepage http://www.kvraudio.com/allpluginsononepage.php να διαβάσεις reviews, να κατεβάσεις (και) banks/presets, να λύσεις απορίες στο forum! Αλλά αρκετά με τα links και τις παραπομπές σε τρίτους!! Γιατί να μην μιλήσουμε για το ποια plugins έχουμε εμείς στο σκληρό δίσκο μας και χρησιμοποιούμε? Για το ποια δοκιμάσαμε, εκτιμήσαμε και κρατήσαμε στο VST folder μας? Δεν θα ήταν πιο συγκεκριμενοποιημένο και χρήσιμο? Εντάξει το πρότεινα, λοιπόν ας κάνω την αρχή!! Κάτι σαν top 5, με σειρά αξιολόγησης & συχνότητας χρήσης: free VST instruments: 1.: synth1 (analog synth, extra banks) 2.: Από τα plugins του CM Studio (πάντα στο DVD του CM magazine, αγγλική & ελληνική έκδοση): SR-202, CM-505 (drum machines, extra banks), CM-303 (basslines synth), CM-101 (analog synth, extra banks), DS-404 (mono sampler) 3.: Από το περιοδικό CM: BFD Stereo demo (drum machine), CM-Session (rompler), Wusicstation CM V1, FabFilter One (synth mono) 4.: mda Piano, ePiano 5.: rgc:audio sfz (soundfont player) free VST effects: 1.: Kjaerhus σειρά Classic: Master Limiter, Compressor, Delay, Reverb, Chorus, Flanger, Phaser. 2.: Από το περιοδικό Computer Music: camel audio CMFuzz (dist./filter/comp), CMvocoder, Voxengo SPAN (spectrum analyzer) 3.: PSP PianoVerb (piano reverb) 4.: elogoxa X-CITA (Analog style exciter for mastering purposes, inspired on the BBE Maximizer models) 5.: Elevayta Extra Boy (vocal remover/isolator (διαβάζει και το latency που έχετε!)) Καλές μουσικές! :)
  2. Έχω κι εγώ πειραματιστεί κατά καιρούς να αφαιρέσω φωνητικά από μιξαρισμένα (εμπορικά) κομμάτια. Αρχικά με audio editors, π.χ. με το freeware Audacity, το οποίο δια του phase invert, δεν μου έδωσε ικανοποιητικό αποτέλεσμα σε κανένα από τα κομμάτια που δοκίμασα. Έπειτα με το plug-in "Extra Boy" VST effect της Elevayta, στο out του host sequencer (π.χ. cubase, FL studio). Στα ίδια κομμάτια τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλύτερα σχετικά, αλλά τέλεια σε κανένα. Αρκετά καλά πάντως για να χρησιμοποιηθεί το αποτέλεσμα για να τραγουδήσεις lead επάνω στο track, αν δεν σε ενοχλούν εναπομείναντα reverb/delays και back vocals. Το plug-in πάντως, προσφέρεται για "πείραγμα" ξεκινώντας από τα presets -για όσους έχουν την υπομονή και επιμονή!- και είναι freeware!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου