Προς το περιεχόμενο

litrosis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    16
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    SALOΝIKA

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή litrosis

0

Φήμη

  1. fretted instruments plugsound! το καλυτερο με διαφορα ηχο μπουζουκιου που εχω ακουσει! και γενικα οι ηχοι του ειναι πολυ καλη!
  2. παιδια λαθος αντι να πατησω απαντηση πατησα νεο θεμα! ακυρο το θεμα!!! :oops: :? :roll:
  3. fretted instruments plugsound! το καλυτερο με διαφορα ηχο μπουζουκιου που εχω ακουσει! και γενικα οι ηχοι του ειναι πολυ καλη! :wink:
  4. :) Γεια σας πληκτραδες! εβλεπα διαφορα βιντεακια με ταξιμια στο you tube και παρατηρησα οτι πολλοι ταξιμοπληκτραδες εχουν στο στομα τους ενα "μικροφωνο" το οποιο το φυσανε! μηπως ξερει καποιος τι δουλεια κανει αυτο στο ηχο? προσωπικα φανταστηκα οτι κανει την δουλεια που κανει το ribbon! θα θελα να μαθω επισης σε ποια εισοδο του synth συνδεεται!
  5. Γεια σου και απο μενα! Αν θελεις οι ηχοι σου να μυριζουν ανατολη αλλαξε την κανονικη κλιμακα (τονικοτητας) σε αραβικη! (ειναι και αυτο μια λυση!)
  6. litrosis

    Windows Vista

    εβαλα τα vista(64bιt) πειραματικα και δυσκολευομαι να γυρισω στα xp!ειναι κλασης ανωτερα ασχετα με τις ελλειψης που εχουν! με λιγη υπομονη drivers kai updates θα βρειτε! το sonar και το reason δουλευουν μια χαρα! το μονο προβλημα ειναι οτι τα vista εχουν προβλημα στην rewire λειτουργια! δεν δοκιμασα ακομα να βαλω αλλα vst! ( το ξενερωμα θα ειναι αναμενομενο!!!) παντως ειδα μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα στην 64bit εγκατασταση του sonar απο την 32bit! τα vista προς το παρον θελουν γερα νευρα!
  7. Γεια σας! εχω προβλημα οταν γραφω μια μελωδια μπασου στο sonar (με καποιο vst) δεν ξερω και δεν μπορω να φτιαξω απο ηχοληπτικης πλευρας (μιας και δεν σπουδασα ηχοληπτης )των ηχο του μπασου να βγαινει γλυκος δυναμικος και ξεχωριστος στο συνολο των οργανων! χρησιμοποιω συνηθως electric bass & synth bass! υπαρχει καποιο audio efe που να ενισχυει συγκεκριμενα το μπασο? η καποια αλλη τεχνικη? περιμενω τα φωτα σας.........
  8. το reason μεσο rewire σαν βοηθητικο sequencer μπορει να γινει ανετα το "δεξι χερι" καθε δημιουργου! Μπορει να μην εχει τους καλυτερους ηχους αλλα εχει μεγαλη βιβλιοθηκη απο presets και επεκτασεων(refills) και με πολλες δυνατοτητες στην επεξεργασια του ηχου. ειναι ενα αξιολογο εργαλειο και κατι παραπανω απο vst!
  9. οτι δεν υπαρχει τετοιο vst το γνωριζω! μαλλον δεν γνωριζω τα υλικα (εφε-επιλογη ηχου) της συνταγης στο να φτιαξεις σ ενα αναλογικο synth η vst ενα κλαψιαρικο ηχο! (σιγουρα δεν αρκει μονο ο τροπος που παιζεις) ευχαριστω παντως για την ενημερωτικη βοηθεια! καθε γνωμη δεκτη!
  10. :D ξαχνω εδω και πολυ καιρο ενα vst που να εχει ηχους σαν αυτους που ακουμε στα νυχτομαγαζα! (solo taximia) αν καποιος ασχολειτε με το ειδος περιμενω τα φωτα του! :wink:
  11. εχω ενα αρμονιο που σκονιζεται στο παταρι μου! yamaha psr 410 για σενα μονο 100 8O :lol:
  12. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ TRINITY LOVER TOY SITE KAI ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!!! :( ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ KAI ΧΡΗΣΙΜΟ SITE ΓΙΑ ΚΟRG (TRINITY PLUS)
  13. ΜΕ ΤΟ RIBBON ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? (Π.Χ ΝΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΙΣ ΤΟΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ) :?: :roll:
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου