Προς το περιεχόμενο

michelangel

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    112
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή michelangel

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Γενικά, μια και άνοιξε το θέμα, το MPD24 με έχει εξυπηρετήσει ιδιαίτερα. Εκτός από Drum Pad, το χρησιμοποιώ ως Midi Controller στο Cubase SX3, μέσω του Generic Remote, έχοντας κάνει assign τα pads ως βασικά shortcuts (PUNCH IN, OUT, START/STOP, UNDO, REDO, TO L, CYCLE, RESTART κλπ) και τα sliders/knobs σε διάφορους controllers. Όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει pm και του στέλνω τα 2 σχετικά αρχεία / settings για MPD24 και SX3 (ή nuendo 3) αντίστοιχα. Το χρησιμοποιώ με τη βάση: http://www.thomann.de/gr/lindy_notebookarm.htm που του ταιριάζει κουτί!
  2. Όντως αυτό που ακούγεται από τον player του myspace είναι 22KHz και μάλιστα 96kbps! Όμως αν έχεις επιτρέψει το downloading, τότε ο άλλος το παίρνει όπως το ανέβασες. Μάλλον το έχουν κάνει για λόγους streaming, ώστε να μην κόβεται το τραγούδι σε χρήστες με χαμηλή ταχύτητα. Θα ρώταγε κανείς, γιατί να μην τα ανεβάσει τα τραγούδια του 22/96 για να αποφύγει και τη μετατροπή από το myspace? Θα μπορούσε... Αλλά αργότερα μπορεί να αλλάξει αυτό. www.myspace.com/michalismusic
  3. Συμφωνώ. Αν θες διαύγεια είναι πολύ καλός. Σε ξένα forums, πάντα για preamp με transparency, πολύ καλά λόγια γράφουν για τον FMR AUDIO RNP 8380: http://www.thomann.de/gr/fmr_audio_rnp_8380.htm αλλά και για τους: http://www.davelectronics.com/bg1.htm http://www.davelectronics.com/bg1u.htm Ο τελευταίος έχει και DI. Η DAV στέλνει και Ελλάδα. Αν όμως θέλεις preamp με χρώμα, μην πάρεις κανέναν από τους παραπάνω!
  4. Αντί να αλλάξεις τη multi(0) γραμμή που προτείνει ο φίλος OurDarkness, μπορείς να προσθέσεις άλλη μία, οπότε θα έχεις dual boot σε κάθε ξεκίνημα. Έτσι αν κάτι δεν πάει καλά, bootάρεις με το παλιό! Εγώ σε XP Pro έχω προσθέσει: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional 3G SWITCH" /noexecute=optin /fastdetect /3GB /USERVA=3000 (Αν κάποιος έχει εγκατεστημένη UAD-1, πρέπει να μειώσει το USERVA).
  5. michelangel

    Laptop Ghz-Fsb

    Devices, Device Setup, VST Audiobay, Expert, Check Multi Processing.
  6. Ακριβώς εκεί τα έχω και εγώ τα 8030! :)
  7. Χρόνια Πολλά με ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2008!
  8. Devices, VST Connections, Outputs και κάνε click κάτω από το Click, ώστε να εμφανίζεται το click! Αν επιλύθηκε το πρώτο πρόβλημα της χρονιάς, τότε σώσε το template σου στο: C:\Documents and Settings\"το όνομα του User"\Application Data\Steinberg\Nuendo 3 (ή Cubase SX3)\templates Καλή Χρονιά!
  9. Ισχύει! Αν φτιάξεις ένα template χωρίζοντας editors, vst instruments, mixer όπου τα θες, τότε ξεκινάς πάντα με αυτό.
  10. Οποιαδήποτε εφαρμογή στα XP χρησιμοποιεί μέχρι 2GB RAM (και ας έχεις και 4GB), όχι μόνο το Nuendo. Αλλά, υπάρχει η δυνατότητα, μέσω του γνωστού 3G switch, να αυξήσεις τη μέγιστη RAM ανά εφαμογή στα 3 περίπου GB! Και στο Nuendo δουλεύει! Αν λοιπόν έχεις 3 ή 4 GB RAM, πας control pannel, Advanced, Startup and Recovery, Settings, Edit και προσθέτεις (στα XP Pro): multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional 3G SWITCH" /noexecute=optin /fastdetect /3GB /USERVA=2900 κάτω από το [operating systems] Μετά File, Save. Όταν εκκινούν τα Windows θα εμφανίζει διπλό boot, το Microsoft Windows XP Professional 3G SWITCH και το παλιό σου. Όταν διαλέγεις αυτό με το 3G SWITCH, θα μπορεί το Nuendo να χρησιμοποιεί μέχρι 3GB περίπου RAM!
  11. Επειδή έκανα πρόσφατα αναβάθμιση στον Q6600, να ξέρεις ότι οι τετραπύρηνοι δεν υποστηρίζονται ακόμα από όλες τις εφαρμογές. Στο δικό μου σύστημα, στο Cubase SX3, όταν η ένδειξη CPU στο Cubase φτάνει στο 100%, αν δεις από το performance του Task Manager των Windows (XP) το CPU Usage είναι περίπου στο 50% (ισομοιρασμένo βέβαια και στους 4 cores). Και το κακό είναι ότι εκεί αρχίζουν και τα clips (δεν είναι δηλαδή απλώς μια λάθος ένδειξη). Στο Sonar 7 που έτυχε να δω, δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Έχει 4 μετρητές CPU και δείχνουν το ίδιο με το performance. Αν λοιπόν σκοπεύεις να επενδύσεις σε νέο DAW που υποστηρίζει και εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες ενός quad core, τότε πάρε quad! Edit: Μετά από κάποια tests που έκανα με το SX3, διαπίστωσα ότι το CPU Usage στο task manager μπορεί να ανέβει στα 100% υπό κατάλληλες συνθήκες. Με χρήση μόνο VST δεν ανέβαινε πάνω από 50%, αλλά με πολλά audio tracks (με διάφορα effects), ανέβηκε μέχρι τα 95% και έδειχνε το ίδιο με το CPU του Cubase (με ισομοιρασμένο το usage και στους 4 πυρήνες). Συνεπώς και το SX3 εκμεταλλεύεται τους 4πύρηνους, υπό συγκεκριμένες συνθήκες.
  12. http://www.rme-audio.de/forum/viewforum.php?id=4 http://www.rme-audio.de/forum/viewtopic.php?id=1422
  13. Αν θες, διάβασε αυτά που είχα γράψει πρόσφατα για τις US-122L / 144: http://www.noiz.gr/index.php?topic=10685.0
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου