Προς το περιεχόμενο

savaoth

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή savaoth

0

Φήμη

  1. Γεια σε ολους :)θα ηθελα να ρωτησω ενα ξερετε που μπορω να βρω καποιο Midi αρχειο για το τραγουδι της lorena mc kennitt -tango to evora το οποιο εχει κανει διασκευη η χαρις αλεξιου με τιτλο (τανγκο της νεφελης).ευχαριστώ πολυ:)
  2. ευχαριστώ ολους σας για τις απαντήσεις σας.λοιπόν επειδή όντως ήμουν αρκετά γενικός εψαξα λίγο το θέμα και σκέφτηκα ότι για ηχεία μπορώ να δώσω 250-300 euros,για ένα midi keyboard 200-250(σκέφτομαι και για το αν θα έχει aftertouch η οχι). μετά για κάρτα ήχου μου προτείνουν γενικά m-audio οπότε σκέφτομαι να πάρω καμια usb ή firewire(επειδή έχω laptop). θα ήθελα και καμιά 8κάναλή-16κάναλη κονσολίτσα usb. απο μικρόφωνο θέλω να ηχογραφώ κυρίως φωνητικά(αντρικά)και βιολί και κλασσική κιθάρα.μάλλον θα κοιτάξω κανα akg γυρω στα 100-150 euros. αυτά πάνω κάτω.
  3. παιδια δε με ενδιαφερουν οι ακριβεις τιμες και μοντελα.απλα ποιες ειναι οι καλες εταιριες στο χωρο που θα μπορεσουν να εξυπηρετησουν καποιον που θελει να φτιαξει ενα απλο Home studio..ενταξει μη μου λετε και τιποτα εξωφρενικες τιμες..ξερετε στα λογικα ορια..π.χ για ηχεια σκεφτομαι να δωσω γυρω στα 500-600 euros,για καρτα ηχου 300-400..εκει περιπου,για τετοια πραγματα μιλαω.thanks Και παλι :D
  4. Γεια παιδιά. Σκέφτομαι να φτιάξω ένα home studio καθώς τώρα τελευταία γράφω κιθάρες κτλ μέσω πεταλίερας στο Pc και μου άρεσε η ιδέα να μπορώ να δουλεύω στο σπίτι μου. Θα ήθελα όποιος ξέρει να μου προτείνει μερικές καλές μάρκες στις παρακάτω κατηγορίες ώστε να επικεντρωθώ στο ψαξιμό μου και να μη ψάχνω την κάθε chinese εταιρία που προκύψει.. Λοιπόν θα ήθελα προτάσεις για τα εξης: -ηχεία -καρτες ήχου -midi keyboards -κονσόλες Usb ή firewire και γενικά οτι άλλο χρειάζεται ένα Home studio. Δε θέλω μοντέλα,τιμές κτλ...μόνο ποιες εταιρίες κατά τη γνώμη σας έχουν καλύτερα προιόντα..Ευχαριστώ προκαταβολικά :D
  5. ρε παιδιά δουλευει το Link που σας έδωσα..?...γιατί δεν έμπαινε χτες..
  6. http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=140524582 Το δικό μας συγκρότημα, Savaoth. Παίζουμε symphonic black metal. Μπορείτε να ακούσετε κάποια mp3,να δείτε βιντεάκια και να ακολουθήσετε κάποια Links του συγκροτήματος. Περιμένω κριτικές!!
  7. ωχ..λες να θέλει κάρτα ήχου εξωτερική..?δηλαδή χωρίς Emu δε θα δουλεύει..? Εγω δε νομίζω ότι χρειάζεται πάντως.Ας με φωτίσει κάποιος που ξέρει σίγουρα.
  8. Γεια σε όλους.Είμαι νέος στον χώρο των πλήκτρων καθώς προέρχομαι απο έγχορδα όργανα(βιολι,κιθάρα). Σκέφτομαι να αγοράσω το xboard61 της e-mu ή το korg k61 για χρήση σε home studio. Βασικά θέλω να ηχογραφώ ορχηστρικούς ήχους περισσότερο οπότε νομίζω ότι το aftertouch του e-mu θα είναι χρήσιμο.Aπ'την άλλη δεν θα παίζω τόσο πολύπλοκα πράγματα(δεν ξέρω άλλωστε) ώστε να χρησιμοποιώ συνεχώς το aftertouch και επίσης δεν νομίζω ότι το υποστηρίζουν πολλοί ήχοι απο soft synths..Οπότε έιμαι σε δίλλημα.. Αν τελικά πάρω το Korg k61 θα έρθει με το soft synth Μ1 της korg,λέει τίποτα ή είναι καλύτερο το proteus της e-mu?.Και εδώ έχω μία ερώτηση για εσάς ανεξάρτητα με ποιό midi θα πάρω.. :?: Οταν θα συνδέσω το Midi κλαβιέ στο laptop μου θα παίζει τον ήχο απο τα ηχεία του laptop ή θα πρέπει να πάρω κάρτα ήχου ώστε να συνδέσω πάνω ηχεία :?: ... Help είμαι άσχετος :!:
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου